10 kilo lättare

gårdagen var..
som alla andra gånger jag ska dricka för mycket.. vid klockan 1 ungefär spårade kvällen totalt och jag fick upp dagens mat.. sen var det hem och sova.. vaknade vid halv fyra igen och bråkade lite med andreas. sen somnade jag om..
vart på tok för mycket igår och jag börjar sakta men säkert förstå varför man ska dricka varannan vatten. vilket jag inte gjorde igår. och det resulterade som sagt i spyor..
aja, igår skulle man iallefall stänga av lamporna en timme. och det enda jag kan säga är att var det nåt jag sket jäkligt hårt i, så var det ju det. mickis ringde också och skulle påminna mig om att stänga av lamporna, haha gulle! men det gick givetvis inte eftersom att jag stod och volumeastade håret, och det går ju knappast utan lampa.
det har varit ganska tyst på min sida av bloggen. vilket betyder att jag faktiskt har ett väldigt hektiskt och stessande liv.
kan också betyda att jag inte har nåt och därför inte har nåt att skriva om. vet inte riktigt.
snart kommer mamma hem med en fet pizza till mig!
den kommer sitta som ett smäck och efter jag har ätit den så kommer jag troligen spy upp den igen.
sen får vi se om jag vågar mig hem till sickan igen eftersom att det var hennes mammas kompis som fick sätta upp håret på mig innan sickan tog vid. inge pinsamt.
kiss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0