♥ välkommen, sol!


älskade sommar, välkommen!

jag är helt slut!
idag har det varit så sjukt jäkla varmt! För en timme sen, alltså klockan 7 så var det 40 grader i solen enligt rebeccas termometer i köket. och det förvånar mig inte ett dugg!
jag -som är världens största badkruka- har tillochmed tagit ett dopp i älven för första gången i år. och det sjukaste var att jag knappt tyckte att det var kallt. självklart är det svårt att komma i, men när jag väl hade kommit i så var det bara skönt. kors i taket, med andra ord.
Så, jag är alltså helt slut eftersom att det har varit full rulle hela dagen, och när solen bränner på såhär så blir man inget annat än trött.

Jag har också fått en utbrott idag på min cykel som jag för i övrigt aldrig cyklar på. men iallefall, jag bestämde mig för att cykla på skiten, och självklart pajjar cykelfan i en backe. så jag kasta cykeln rakt ut i skogen, sen fick ola hämta den med bilen. den är ju ganska slut som artist kan jag tala om.

Idag är det ju mors-dag också, och som den underbara dotter man är så gav jag mamma ett kort med pengar i, och en mascara ska hon få.
pengarna fick jag dock tillbaka då hon tyckte att jag skulle ha dom själv, men hon blev glad, och det är det som räknas.
hon är bäst!

♥ pressa, pressa!

uj uj uj!
kom nyss hem efter att ha varit med becca på badet. hela dagen! Vi har pressat i solen, så nu har jag lite bränna och slipper skämmas över att visa mig ute bland folk.
Blev också ikastad i vattnet av abbe och becca. precis när mitt hår och min bikini hade torkat, sådär lagomt! Så det var bara att börja om hela proceduren soltorkning.
men fasen så skönt det var. blir en tripp till badet imorn med tillsammans med becca. ska pressa lite till tror jag. nu när jag faktiskt får sola på grund av min tatuering. tänk att det redan har gått fem veckor sen jag gjorde den. det går så sjukt fort! innan jag vet orden av så står jag väl där med min studentmössa och skriker "jag har tagit studenten!". nej, okej. lite överdrivet. men det kommer det med.


sickan pressar som fasen! (och röker som fasen)

våran sthlms-resa igår vart det inte så mycket av med då UL verkar ha problem med sina tider och tågen går i tid&otid, så när vi väl kom fram till tajerp så gick det givetvis inga tåg. underbart!
men, det kommer fler gånger, som sagt.
nej, nu ska jag byta om, sen knalla hem till sickan.
kiss!


♥ bye bye

nu ska jag vara spontan..
jävligt spontan! Jag och becca sticker till sthlm.
bussen går om en halvtimme, hörs när jag kommer hem.. OM jag kommer hem ; )
kiss!

♥ jag kommer, becca!

kom precis hem från skolan..
men jag ska bara byta om till något varmare kläder, sen ska jag kila till becca en stund, som tydligen har hamnat i nån sorts nödsituation. hon har möblerat sitt rum, och det vart inte riktigt vad hon hoppats på om jag säger så. Så eftersom att hon ringde och bad om hjälp så ska jag genast kila dit och hjälpa henne.
hörs sen.
kiss!

♥ mamma

mamma kom precis hem med ett paket jordgubbar och en honungsmelon - lovely!
så nu sitter jag här i min säng och äter jordgubbar. och är det nåt jag aldrig kommer tröttna på så är det det. det är så sjukt jäkla gott! nu fattas det bara smält choklad, sen är jag okontaktbar.



så, vad händer idag?
inget alls. jag tänkte att jag ska städa mitt rum snart. det behövs - IGEN!
jag fattar inte hur jag lyckas! mitt rum är fan alltid stökigt. dock är det bara kläder som ligger på golvet, men ändå. det är jobbigt att vika skiten, eftersom att jag provar, sen kastar jag det på golvet. även fast det är rent. Något som nog alla tjejer lyckas med.

internet har fuckat ur idag. troligen p.g.a blåsten. man höll ju fasen på att blåsa iväg idag påväg till bussen från skolan. jag älskar mitt land! not..
aja, jag längtar till i Augusti, då det kanske, kanske blir en utlandsresa för mig, mickis, mikey, robin, jesper och kevin. troligen aiya napa. Men i får se hur det blir med den saken, för det är verkligen inte helt säkert. men det skulle vara kul!
nej, nu ska jag fortsätta med mina jordgubbar i lugn och ro.
hörs sen.
kiss!


♥ okej, jag kan inte baka. -jag vet!

pju! äntligen i sängen..
nu har jag tittat på dh, tvättat bort mitt smink, borstat tänderna och bytt om.. äntligen kan jag slappna av. underbart!
har pratat med becca en stund också, och tråkigt nog så blir kryssningen i helgen inställd. men det blir nog nån annan helg. tråkigt faktiskt, då jag verkligen såg fram emot detta. men det är som det är - bara att gilla läget.

varje gång jag ser desperate housewives så blir jag lika förbannad och kommer på hur mycket jag verkligen hatar Dave!
Han är precis som en katt - lömsk och falsk. Så när man minst anar det så hugger han.
nu är han ju ute efter lill-pojken M.J också. men han kan gott dö, för han är ju knappt med nåt. han är bara elak mot Katherine.

Min kladdkaka som jag bakade idag smakade röv, förresten. den var för, för, för söt!
jag hade troligen i en msk för mycket vaniljpulversocker, och resultatet av detta är något jag verkligen inte vill rekommendera till någon. så jag fick kasta skiten efter en liten bit. den gick helt enkelt inte att äta.
men som sagt, övning ger färdighet.
Nej, sex and the city, sen är det knoppdags.
kiss! och godnatt!

                                       

här är förresten min blivande bil. vad det är för modell kommer jag inte ihåg, men det är iallefall en toyota. så jäkla snygg! Nu är jag iofs inte nån "material girl", men den här bilen, - den är inte av denna värld. drygt 270 000:-, som hittat ba!

♥ kladdkaka

jag har bakat!
japp, en fet kladdkaka. Dock smakade den som att tugga på en sockerbit, den liksom knastrade mellan tänderna, och så ska det väl inte vara? Aja, den var god iallefall. allt med socker i är gott. För tillfället står den i ugnen, och det täckte knappt hela formen, eftersom att smeten var så satans god. men vad gör det om 100 år?
den skulle iofs ha varit färdig för fem minuter sen. men nej, självklart inte.
nu är det bara att vänta.. vänta och återigen, vänta..
kiss!


ingredienserna till mitt stora bakverk!


smeeet

♥ bada? jag? -eheh!

jag har spelat brännboll idag..
så jag antar att jag inte kommer att vara kapabel till att resa mig ur sängen imorgon, med tanke på förra gången liksom. jag nästan grät när jag skulle ner för trappen, och upp iofs efter att jag hade sprungit ett varv runt plan.. men jag varvade! både idag och förra veckan, fyfan vad jag är bra!
Nästa vecka ska vi bada.. hm?
lite blandade känslor över det, faktiskt. Och eftersom att jag är både blek och fet så funderar jag fortfarande på om jag ska bada eller inte. i sånt fall så drar jag på mig en tisha och ett par shorts.
antingen så kan jag svälta mig, eller också så kan jag fejka min egen död. För tillfället låter "fejka min egen död" bäst, då jag vet med 100% säkerhet att jag garanterat inte kommer gå ner ett jäkla hekto!
Aja, så kan det vara i vissa lägen.

idag skulle vi ha haft matteprov, men vi i klassen lyckades rubba leos strikta planering lite så att vi får göra provet på fredag istället. underbart!
resten som jag gjorde idag gick faktiskt bra. tror jag.. eheh..
nu orkar jag inte skriva mer, men ni ska få följa med mig på en cykeltur nu tänkte jag. (och lyssnar man noga så kan man höra hur jag visslar lite ute i det blå)



kiss!

♥ best of blocket

Ibland brukar jag faktiskt gå in på bestofblocket.se och kika lite... (bestofblocket är en hemsida där några har tagit annonser från blocket som de tyckt är roliga och placerat alla på ett och samma ställe).
Te x, var det en kille som ville sälja en snöslunga.. men det var endast vinterkörd. hahaha! så jävla klockrent. 
men en gammal goding kommer alltid vara den här..
























det kanske inte syns vad det står, men det står:
"jätteful otrevlig kanin, har svårt med uppförandet, kräver en person som har haft kanin förut och stark vilja".
Och hur jag och Tony skrattade åt den här! haha! och åt hunden Diablo. ha!
fan va jag saknar.. så jävla hårt.
god natt&kiss!

♥ glaass!!

Glass är det godaste som finns när man har mensvärk!
Vi får se om det blir skola för mig imorn. jag har jäkligt ont just nu och min mage är typ 100m i diameter. har jag lika ont så skiter jag i skolan och ligger hemma och gråter istället. för det är just det jag tänker göra när jag är klar med det här inlägget. Måste gå till doktorn också och få piller utskrivna mot smärtan, eftersom att den verkligen är extrem.


helt underbart god!



Nej, fasen! Jag måste ju gå imorn, jag har ju en rest som jag ska göra. suuuck!
aja, det är bara att knalla upp med ett léende på läpparna. dagen blir till den man gör den.
Nu vet jag iofs inte om jag har kommit på den där meningen själv eller om jag har hört den nån gång i tiden, men whatever liksom!

jag funderar förresten på att köpa en ny kamera efter att jag har jobbat.
jag vill ha en sån som helena fick av uffe när hon fyllde 50. Tar helt otroliga bilder och dessutom har den en smile-sensor. typ..
aja, den knäpper iallefall när man ler av sig själv.
Självklart kan man ju knäppa manuellt också, men det är tufft! heh.
nu ska jag fortsätta med min glass, titta på satc och vänta på min Mr. Big.
kiss!


♥ hot,hot, hot

pju!!
Det är stekhett ute! Så hett att jag nästan kan bada i mitt eget "vatten". ja, det är äckligt. Mina fötter mår inte heller vidare bra. eller bra mår dom, men inte i mina skor som definitivt skulle behöva få sig en simtur i tvättmaskinen!
jag ser nu också hur tråkigt det är med inlägg utan bilder. anledningen till detta är att jag alltid glömmer min satans kamerna (vilket alla borde veta vid det här laget), och att jag inte har nåt att knäppa kort på, förutom igår, när jag tog ett fotbad, eller lite tidigare idag när jag åt melon. men hur kul är det på en skala?
jag har som sagt tittat klart på boxen, men jag har börjat om helt. jag får liksom inte nog.

sarah var med sin bebis idag i skolan.. och jag måste säga att han är lite söt. men inte så söt att jag vill hålla i honom. Dock får jag inte det heller eftersom att jag har påpekat flera gånger att jag säkert skulle tappa valpen i backen.
men han är ju fin att titta på... iallefall...

Nu ska jag plugga lite på KOL, som jag ska skriva en rest på imorgon.
kiss!

♥ om en vecka lever jag igen

under ungefär en vecka, varje månad rasar mitt liv samman..
under den veckan hinner jag gråta ur alla tårar så att jag slipper gråta nåt mer under året.
den här veckan är en sån vecka. återkommer när jag fått tillbaka mitt humör och kvinnoproblemet är borta.

nu ska jag sova och gråta blod.
kiss och godnatt!

♥ satc-looove

min uppdatering är fortfarande as dålig..
men det beror på att jag har gått ner i koma. satc-koma. Nu har jag två avsnitt kvar på boxen, och sen är det slut. vad gör man då liksom?
ja, jag får klura på den ett tag.

igår var iallefall jag, fia, becca, elias och ioannis ut till fias stuga. vart dock inget långvarigt besök eftersom att vi skulle åka igen nästan direkt när jag kom. så, det var bara att knalla tillbaka. Fia, ioannis och elias gick hem till ioannis, och jag och becca hem till henne. där blev vi innte heller länge utan gick vidare till jonas(?), där det var folk. De flesta äldre än oss, och den enda av alla människor som jag umgås med var åsa. Vi var väl där i ca. 1 och en halv timme, sen knallade jag hem och sov.

vaknade vid halv tolv och började med satc på en gång. nu ska jag fortsätta.
hörs sen.
kiss!

♥ jag hatar det mesta

jag är en vandrande bomb..
jag är sur, ledsen och allmänt jäkla otrevlig. men jag har anledning till det! - jag har röda veckan.
Jag går omrkring och gråter för ingenting! jag som aldrig gråter annars. men det finns inget stopp. jag gråter för allt, och ingenting.
mamma har iallefall fyllt på min mobil, för jag märkte att mina pengar tog slut idag, och det fick mig att gråta floder. men nu är det löst, nu har jag mina gratis sms och 200 kronor på mobilen. jag klarar mig i en månad till.

Nu längtar jag till nästa helg, för då ska jag, becca och hennes mamma och pappa åka på kryssning. troligen med båten galaxy!
Jag som är så jäkla rädd för att åka båt. jag vågar inte gå ut på däck, och jag blir ännu räddare när jag inte kan se land från fönstret. men jag har lovat becca att gå ut på däck med henne eftersom att hon tycker det är mysigt.



kom nyss hem från henne förresten, jag åt kladdkaka med grädde. Helt jävla underbart!
nu ska jag sminka mitt vidriga ansikte och försöka hitta nåt att ha på mig.
fan vad jag hatar min garderob. jag hatar mitt smink. jag hatar mitt rum. jag hatar vårt hus. jag hatar ALLT!!!!!
kiss och bajs!

♥ förbannad

Jag blir seriöst bara mer och mer påmind om hur mycket jag verkligen hatar min syster..
Hon är så fruktansvärt jävla egotrippad, elak och tror att hon kan göra vad hon vill med vem hon vill.
Hon fyller ju 18 nu i augusti, och jag och becca hade tänkt oss att vi skulle hjälpa henne då, eftersom hon bad om det då det är väldigt mycket att göra. Vi skulle te x blanda drinkar och så.. och vi KANSKE skulle få betalt, det berodde på om hon skulle få jobba i sommar eller inte.
men nu, HAHAHA!! Hon kan seriöst fet-glömma det! Hon ska inte tro att hon kan bete sig hur hon vill mot folk och sen tro att man ska ställa upp för henne.
nu, te x, så tar hon, plattång, volumeaster och hårfön hem till henke, och jag måste ha allt! Så jävla egotrippat. sen säger hon att om jag ska ha skiten så får jag pallra mig dig och hämta det.. eh? det är VÅRA grejer, inte hennes. det enda som är hennes är plattången, men det har vi två av, så den skiter jag fullständigt i.
åh, jag blir så förbannad!



aja, anyway, syftet med det här inlägget var mest att jag ville ha det nedskrivet att jag definitivt INTE tänker hjälpa henne med nåt alls på hennes 18-års dag, för det kan hon fan fixa själv!
och det här tänker jag visa henne då, för nu tror hon att jag kommer ändra mig till slut, och säga att 'nej, men jag kan servera ändå'. HA, tänker jag säga då!
För det tänker jag knappast.
nu ska jag försöka göra det bästa utav min har-ingen-volumeaster-situation.
kiss!

♥ thank god!

mensvärken har släppt..
TACK GODE GUD!

dock somnade jag inte förrän klockan 7 imorse typ, så jag vaknade precis. och trött är jag! men vad gör det om jag slipper den där satans mensvärken?
jag ska iallefall ta en ipren snart iallefall så att det inte kommer tillbaka.

ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får se.
nu blir det duschen.
kiss!

♥ mensvärk från helvetet

jag dör.. helt seriöst, slutet är nära nu..
jag har sån fruktansvärd mensvärk.. ja, god morgon förresten. Typ här blev min natt förstörd.
jag har så jävla ont så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. skjut mig, häng mig, gör vad fan som helst. jag orkar seriöst inte. jag är så sjukt trött, men med den här värken går det ju knappast att somna om.
hoppas tabletten hjälper, annars vet jag inte vad jag gör.

och vad fasen gör pojkarna vakna nu? jag hör hur dom pratar. är klockan fyra, eller har jag inbillat mig det?
vi hörs om några timmar.
kiss!


huhu..
nu sitter vi här igen. jag och becca, tillsammans med våra boyfriends - datorerna.
dom som aldrig sviker. dom som inte tycker att vi ser ut som skit utan smink. dom som inte bryr sig om vi har världens fetaste finne i ansiktet. ja, precis så. dom som älskar oss lika mycket som vi älskar dom.
ja, det är alltså två datorer jag talar om..
nej, nu börjar det gå till överdrift.

jag och becca har iallefall varit hemma hos henne där det var lite folk, så vi satt och pratade lite och försökte vara allmänt sociala. men det slutade som vanligt - vi knallar hem till mig och satte oss vid våra datorer. pinsamt..

nu sitter vi och tittar på satc, som vi har gjort de senaste dagarna. det är lite farligt med sex and the city, man blir liksom beroende. det går inte att sluta titta om man väl har börjat.
nej, nu ska vi fortsätta titta, sen är det läggdags.
kiss!

♥ godmorgon




god morgon!

kände att det var en helt kass dag igår, och min uppdatering ska vi ju inte ens nämna.
men nu är jag tillbaka. heh..

gårdagen spenderade jag och rebecca i min säng tillsammans med min dator, tittandes på sec and the city. Steffy har lånat boxen av sabina, och jag kunde inte låta bli att sno några skivor. sen var vi hem till henne en stund också. blev dock inget långvarigt besök innan vi åkte hem hit igen.
kändes konstigt inatt att sova utan beccus. Hon valde att sova hemma eftersom att hon har sovit borta sen i fredags, vilket är förståeligt.

Om en timme ungefär så ska vi iallefall åka till gävle och äta.. jag. henrik, andreas, steffy, mamma och ola.
tror vi skulle äta på hartan. blir säkert gott. men just nu känns det som att jag inte har nån lust med nånting för att jag har sån jävla halsbränna.
aja, det är fredag, och jag vet inte vad jag ska göra.
jag är öppen för förslag med andra ord.
nu ska jag sminka mig.
kiss!

♥ stackars lilla sickan


lite smått otäck, den här bilden faktiskt.


jag är så sjukt förvånad!!
Idag, precis som alla andra dagar så kommer jag in på min absoluta favorit blogg. en tjej i 25 års åldern vid namn "spiderchick". så, när jag idag kommer in och läser som sagt, så ser jag att hon skivit ett inlägg. hon väntar nämligen en liten knodd. hon ska ha en bebis. fan så kul. nu fruktar jag dock att hon ska sluta blogga i samband med att hon får ungen. det däremot skulle vara min undergång.
oj, nu inser jag att jag låter som ett psyk. ja, så nu slutar jag.. men iallefall, grattis till henne och hennes rockstar till pojkvän.
hennes blogg: http://spiderchick.blogg.se

jag och becca har iallefall sovit middag idag, så nu är jag pigg som en lärka och kommer troligen inte somna förrän två halv tre inatt. underbart! verkligen.
fick också reda på en jävligt chockerande nyhet idag. kan tyvärr inte berätta eftersom att det inte är mig det handlar om, utan en släkting till mig.

beccus har i princip flyttat in här nu. funderar tom på att ge henne en nyckel, och mamma skojar hela tiden om att hon inte är välkommen här hemma. det är iofs inget ovanligt när det gäller becca. stackarn som får ta mammas "roliga" skämt varje gång hon kommer hit. tur att becca vet vad skoj är och tar det med en nypa salt iallefall. ingen har ju påstått att min mamma är normal på en fläck.
Men hon är världens bästa! : )
nej, nu orkar jag inte mer. mina ben is killing me!
kiss!

♥ darius&finlay

kom hem från skolan för ett tag sen...

hade christine för första gången på nästan fyra månader också. och eftersom att vi hade henne två timmar på eftermiddagen så bestämde hon sig för att låta oss gå en timme tidigare. och tur var väl det eftersom att jag så gott som sov på bussen hem. jag är så jäkla trött, så jag funderar på att tvinga becca att ta en liten powernap snart. heh..
Igår spelade vi brännboll på gympan, och träningsvärken idag är outhärdlig! jag har så ont att jag vill gråta när jag ska resa mig eller sätta mig nånstans. men att jag varvade på första slaget- det kan jag leva länge på!

ja, idag är det ju en fredag skulle man kunna säga, och nu är man ledig ända tills på måndag, fasen så skönt!
jag ska njuta hela helgen! fömodligen tillsammans med becca.
hon har sovit här i två dagar nu, blir antagligen inatt med. men inte lider jag för det, inte!
hörs sen..
kiss!


lyssna på den här låten. den kommer hänga med mig och becca hela livet tror jag. den är så underbart jäkla bra och jag älskar den.

meningslöst

idag har jag varit på musikal!
mamma bjöd med mig och syster på en musikal som hon och två lärare till har anordnat. små barn som sjöng. sött!
eheh..

jag och becca ska sova tillsammans inatt igen.
mys!
nej, fyfan vilket boring inlägg.
kiss!


huvudkliarsak?


en jempa utan smink, redo för sängen!


Den här prylen är det bästa som uppfunnits. (efter volumeaster och allt annat jag tycker är världens bästa uppfinningar).
det är en huvudkliare, eller vad man ska säga. världens bästa grej och helt otroligt skön att klia sig i skallen med!

nej, nu är det snart läggdags. eller ja, det beror väl på när jag får nattugglan att vilja sova. och det kan ta ett tag!
kiss och godnatt! ♥

örjan&sickan

inatt ska jag sova med siickan..
det var jätte längesen nu faktiskt. brukar vanligtvis inte gå så lång tid innan vi sover med varandra. mys!
nu har vi placerat oss i vardagsrummet och intagit position data-i-knät-läge. som vanligt.
vi har knäppt massa roliga bilder idag också. känner att jag behöver det då jag knappt har några bilder på mig och bästa.



Nej, nu känner jag att jag inte orkar skriva mer. men vi hörs imorn, om inte senare ikväll.
kiss!

HAHAHAHA!!!

haha, jag har as kul!



Ja, det är ju tur att man kan roa sig själv iallefall..


Anyway, jag tittade på Tyra banks show nyss, eller okej, det var inte nyss. Det var en timme sen. Jag och mitt tidsbegrepp..
iallefall, där var det en tjej som ville gifta sig inom ett år, men hon hade ingen kille. öhm, okej?
hennes krav kvar: Han skulle ha en inkomst på minst 100 000 dollar om året. han skulle vara snygg, ha en sportbil och det var dittan och dattan. hallå?!
Sen berättade hon också att hon hade varit med en kille en gång, och bara för att han inte hade velat köpa en gucci väska till henne för 6000 dollar så hade hon blivit skit sur och börjat skrika på honom, om hon inte hade gjort slut tillochmed, jag kommer inte ihåg.
DÄR kan man snacka material girl!
nu ska jag ringa sickan.
kiss!


avslutar med en någelunda normal bild på miss ego. ; )

jävla ungar!! bete er!



Fan vad jag hatar att åka två-bussen!!!!

På bussen hem vill man GÄRNA ha en lugn stund för att varva ner efter en lång skoldag. HA!!!, säger jag, om man bor i söderfors.
Först när man ska på bussen så möts man av komma-på-bussen-först-hysterin. alla trängs, alla knuffas, alla skriker. för att just - komma på bussen först. herregud, ungar! alla kommer på bussen. ta det lungt!
Sen när man väl har kommit på bussen och sitter på en plats där man måste trängas och jävlas, då börjas det. dom kastar papper, dom skriker (det är det enda dessa barn kan nu för tiden), dom slåss (?!), dom hoppar! asså, herregud, vad är det för fel? Dålig uppväxt? Blev dom kanske tappade i golvet som små bebisar?
ja, jag vet inte, men nåt fel är det. Ska det vara så jävla svårt att bete sig ute bland folk? Är det svårt att sitta stilla på bussen i 20 minuter? Hoppa kan dom väl göra när dom kommer hem? Åh, jag blir så förbannad!
Well, jag antar att det är nåt fel på barnen nu för tiden.

aja. skolan idag gick bra, som vanligt. Vi har precis börjat med döden, och hur olika kulturer ser på döden, olika mediciner och hur man behandlar en döende människa. och att inte kränka, även fast den kanske redan är död. alltså att inte slita av den kläder osv osv.. kul! :)
Nu ska jag försöka ta min lugna stund här hemma och titta lite på tv. äta också såklart.
kiss!

no promenix for me, so to say

Okej, det vart ingen promenad direkt..
nej, utan vi satte oss nere vid ica och pratade lite om helgens bravader. som vanligt när vi har varit ifrån varandra hela helgen liksom.
Gud, jag har verkligen inget att göra, och pga av min powernap som jag tog idag på dagen, utan att tänka igenom det så kommer ju jag knappast somna före ett inatt, vilket självklart kommer resultera i trötthet imorgon när jag ska upp till skolan.
u n d e r b a r t !

På tisdag har jag iallefall en rest som jag har tänkt att göra.
jag ska göra en fallbeskrivning i en andningssjukdom, och jag har valt att skriva om KOL/emfysem.
man ska alltså skriva orsak till sjukdomen, vilka symptom den sjuke fick innan den fick diagnosen KOL, och hur man behandlar en människa med KOL. intressant! :)



titta så sööt!
inte bebisen utan pojken. När han säger "Charlie! That really hurt!"
aaw! kan man inte få föda ett barn som redan är typ, 2,3? så att dom slipper dregla och lukta bajs.
Hm, tål att tänkas på.
kiss!

promenix, vaaa


inge gammal bild alls. inge uttjatad heller. jag vet.


jag och becca ska ut och gå
ja, precis. gå ut och gå! men det är mysigt såhär på söndagskvällen. mm!
ska möta henne om en kvart. jag har inte träffat henne sen i typ, torsdags, och det är inte okej.
aja, hörs sen.
kiss!

passar på att blogga i pausen

jag sitter och tittar på gossip girl..
som vanligt med andra ord, såhär under söndagskvällen. jag har varit helt slut hela dagen, så jag passade faktiskt på att ta en liten powernap mellan 5 och 6. hur skönt som helst.
anyway, jag satt och funderade lite på den här ny gabriel i serien, och jag tycker han är så sjukt lik prins charmig i shrek 2.


okej, dom kanske inte är så jätte lika på den här bilden, men annars. samma med rösten, jag slår vad om att det faktiskt ät gabriel som är rösten till den lilla prinsen i shrek. Det måste kollas upp innan jag blir galen.
nu börjar det.
kiss!


jag hatar rubriker

nu har jag precis kommit hem från lina..
vart bara en smirnoff ivar, eftersom att det inte fanns nån lust alls. vi pratade mest om det vi alltid pratar om -killar. killar och alla dess förlorade hjärnceller som tyvärr inte går att få tillbaka.
Sen mös vi med lillhunden. så mysig! han liksom tryckte in sig mot en när man skulle sova och bara låg där och snuffsade.
jag ska nog ha en hund istället för ett barn, tror jag. hundar är mycket gosigare. dock är som lika äckliga vad gäller att lukta illa och så.. äh. skit samma. jag orkar inte tänka på barn och skit. det är alldeles för lång fram i tiden.

imorn är det skola. yes! :)
jag har faktiskt längtat. jag älskaar mina lärare och speciellt min klass som är världens mysigaste! vi ska faktiskt ha en klassfest också. bara klassen. utan lärarna förstås. festen är en fest som vi i klassen har ordnat själva, annars hade det ju blivit alkoholfritt, vilket jag tycker skulle ha sugit. aja, det kommer iallefall vara i mehedeby den 5:e juni. awesome!

nu ska jag lyssna lite på eagle eye cherry- save tonight. nostalgi!
kiss!

lina och jag

asså, jag stryker det jag sa om att inte dricka tills juni..
jag ska hem till lina nu och det blir lite dricka trots allt. dock bara ett par cider och lite baileys, så det är ju ingen fylla direkt. vi ska bara mysa i mjukisbyxor, våra oduschade hår och hon ska noppa mina vidriga ögonbryn.
så vi hörs när jag kommer hem.
kiss!

hittade ingen annan bild, linis!

muää

okej, det är 21 grader ute i skuggan, och jag tycker fortfarande att det är kallt..
eh, jag måste flytta! Jag som längtar efter att få lägga mig i bikini på gården och njuta av en stek-dag. men nej, om jag ska vara såhär kräsen så kommer jag ju aldrig kunna sola på gården.

min syssling var här nyss och provade en balklänning eftersom att hon slutar nian nu.. hon börjar alltså bli stor. men på nåt sätt så känns det ändå som att jag är mycket äldre än henne, trots att det bara skiljer ett år.
hon kommer alltid vara 'lilla jeanette'.

ikväll blir det lungt, som vanligt. jag har inte druckit sen sista april och har inga planer alls på att göra det heller. dels för att min ekonomi inte tillåter det, dels för att på sista april gick det för långt, och jag gjorde bort mig. eller, nej, det gjorde jag inte. men det slutade inge bra. så, jag tar det lungt ett bra tag framöver. i början på juni kanske jag kan börja tänka på att förtära lite alkohol igen med en bra vän, nämligen rebecca.
nu sitter jag och föröver en jäkla massa musik på min mobil från datorn. men jag vill fortfarande ha en ny!
Jag tror att jag ska köpa en ny efter sommarn när jag har jobbat eftersom att jag kommer tjäna ungefär 13 000. lite mindre kanske. lönen är ju inte bestämd än. men vi får se.
Snart är det mat.
kiss!


linas nya hund, Texas. aka Grodan.

jockiis stuga med grabbarna grus

hemma!
nu är jag hemma från stugan.. det blev jockes stuga. fast, jag och filip var inte där så mycket eftersom att vi skulle in till gävle och lämna en kille som skulle på krogen. ensam.. vi åkte iallefall och kom inte tillbaka förrän en och en halv timme senare. kikade förbi hos filips pappa och plastmamma också. dom frågade om vi ville ha kladdkaka. fasen att vi inte hade tid! sen kom vi iallefall tillbaka till stugan och pojkarna skulle leka lite i skogen. så medans jag gick och förbannade mig över alla pinnar, kottar och barr och skit (som jag också hade typ 100 kilo av i skorna) så studsade pojkarna omkring, och klättrade lite i träd. 18 och 19 år gamla. heh.
nej, men faktiskt, det var jätte mysigt och det gör jag gärna om! det vart faktiskt lite fler än jag trodde, det var jag, filip, jocke, emma, jimmy och tom.. dom skulle förmodligen sova kvar där, men eftersom jag varken hade sovkläder, tandborste eller hudkräm så fick filip lov att skjutsa hem mig.
och en sak är ju jäkligt säker, jag undviker helst att åka bil med han igen. nog för att jag visste att han var galen, men jag var ju förfan livrädd! jag trodde seriöst ínte att jag skulle överleva resan från gävle. och jag, som självutbildad körskolelärare skulle ju sitta och förklara hur man skulle köra och inte. detta resulterade självklart i damp, och filip tvärnitade. kul!
nej, jag vet iallefall nån som kommer somna på en gång.
kiss och godnatt!


hedesunda med jocke&filip

shulu..
kom precis hem från Lina efter att ha tittat på hennes otroligt söta nya hundvalp. aaw!
men en hund är ju helt uteslutet här hemma. dom lossar ju håår! det är mammas största problem.. ja.
aja, har inget vettigt att skriva och hinner faktiskt inte heller, för ikväll blir det Filip och Jocke. dom kommer och hämtar mig snart, så kvällen spenderas i hedesunda. kommer hem ikväll eller inatt.
kiss!

jävla MUF!!

kom precis hem från skolan..
Har varit en bra dag, men ändå jäkligt jobbig. igår skulle jag iallefall ha mailat hemtentan till ewa. men mail-fan slutade ju funka, så då ringde jag ewa och sa att jag skulle lämna in den imorn (idag) istället. men, med mitt fiskminne så glömde jag självklart bort det. Så jag tänkte att jag skulle göra ett nytt tappert försök att skicka det via mail. ja, man kan ju hoppas. eheh..
Ikväll ska jag på middag hemma hos mammas kompis. och jag är hungrig redan nu. eller okej, ikväll är det väl kanske inte. snarare klockan fem. men det är nästan kväll så whatever.
jag är iallefall hungrig redan och klockan är bara halv fyra.
ja, just ja.. som ni vet är jag ju medlem i moderaternas ungdomsförbund (MUF) (precis som sveriges bloggprinsessa, blondinbella) (eheh). och dom var i skolan idag och malde på om ditt skit. jag fick upprepade gånger säga att "men jag är redan medlem i MUF". då fick jag istället svar som "jaha! men ska du rösta i år?" och jag svarade "nej, det ska jag inte." men han fattade liksom inte, utan fortsatte "men då kanske du ska rösta nästa år?" huh? jag som trodde att man bara röstade var fjärde år, men det är tydligen nåt jag måste ha fått om bakfoten.
Men dom där MUFarna är så jävla jobbiga, och jag ångrar med hela mitt hjärta och själ att jag gick med i deras jävla förbund. Dom ringer på min telefon, dom skickar brev, dom skickar tidningarn och dom skickar mejl!
herregud, har folk inga gränser?
JAG VILL INTE VARA NÅN JÄVLA MUF!!
aja.. nej, nu ska jag läsa fjortisarnas blogg (paow&dessie), sen ska jag läsa en as bra bok och äta en jävla massa mat.
kiss!

finally!!


KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och gjort den där jävla hemtentan som skulle ha varit inlämnad före jul. såå skönt! har också gjort en etikuppgift där man skulle mejla ett etiskt dilemma. och eftersom att jag gillar etik så var det ingen fara.
det är intressant. det finns liksom inge rätt och inge fel. vad händer efter att man dör? kommer man till himlen eller blir det svart?
- personligen tror jag att det blir svart. allt dör. försvinner.

aja, men det var kul. hade en lektion i etik idag, och det var intressant och höra vad folk trodde. och eftersom att ingen kan säga 'nej, men så är det inte'  så gillade jag det extra mycket, eftersom att jag ganska ofta har fel. heh, så, nu har jag erkännt det. jag kan också ha fel..

nu ska snart jag, mamma och mongo till syster spela kort. varför vet jag inte, men klart det kan vara mysigt med en liten stund tillsammans.
hörs sen.
kiss!

möte som gick alldeles utmärkt!

goddag, goddag..
kom precis hem från tierp, där jag har varit på möte med mamma. ett utvecklingssamtal, som också gick alldeles utmärkt. inte ett enda negativt ord, och en del VG-chanser. och eftersom att jag är lite av ett IG-barn så är jag jäkligt lycklig över det. Hade bild idag också för första gången på 12 veckor, och jag insåg faktiskt hur mycket jag har saknat rigg. hon är så jäkla snäll och gör verkligen inte en fluga förnär. ja, jag gillar henne! dessutom gillar hon mig med, hehe. (kan dock bero på att jag fjäskar som ett as) (gör förresten det jag ska också, så jag är faktiskt värd ett VG).
Igår, förresten, hade jag ätartävling med Simon P. OCH JAG VANN! jag vann med en hel tallrik. fan vad stolt jag vart. jag år fyra tallrikar med mat, och han den klena fan fick bara i sig tre. HAHA, säger jag..

igår var jag iallefall i mehedeby med peckie. ja, det vart ju att vi umgick med jacob också. vi lekte lite med deras nya hund, som inte deras, förresten. heh..
anyway, vi lekte lite med henne och spelade tv-spel. elsa och asta var med lite också, men jag är livrädd för dom, så jag går helst inte i närheten. livsfarliga djur. verkligen.

nej, nu har jag skrivit alldeles för mycket skit, så nu ska jag börja med min hemtena som jag har lovat mig själv att göra klart idag! jag har också lovat att inte lätta mitt arsle utanför ytterdörren förrän den är mailad och klar till Ewa.
sen kan jag andas igen.
kiss!


mina fina örhängen som jag gjorde av pärlor och ståltråd idag på bilden. (kommer dock aldrig användas)


hehe, mamma. vi har lekt lite idag.. kul

hejdå

jag är så sjukt dålig på att uppdatera bloggen..
men det får vänta, för nu ska jag kila ut och göra en sak.
hörs sen.
kiss!

eheh

JAG BLIR GAAALEN!!
nu har jag förfan ringt becca, men hon svarar inte. jag antar att hon pratar med sin polare.. nej, men det är lungt, prata ni. ni har säääkert massa viktigt att säga till varandra. jag, som däremot har en jävligt viktig sak att säga får inte tag på henne när jag behöver det. nu tänker ni säkert att jag ska prova ringa om ett tag. ja, precis.. det kan ni tänka ett bra tag till, för hon, hon pratar förfasen i telefon i typ två timmar. så det är inte ens nån idé att försöka få tag på henne ikväll.

anyway.. dagen idag har varit mysig. jag har umgåtts med fia, som för i övrigt inte var igår.. sen träffade vi sickan och amanda också nere vid ica, sittandes, på en gräsmatta, med en filt.. så vi slog läger där att satt i.. ja, iallefall en och en halv timme. becca och fia provade på lite akrobatik som inte gick alldeles för bra. fast, dom kom ju trots allt runt efter många om och men.
vid halv åtta saknade jag min dator alldeles för mycket, så jag gick hem och satte mig en stund innan desperate housewives. yes.. men nu ska jag sova, så vi hörs imorgon.
kiss!

sandri och bästa vän


bilden har iofs inget med inlägget att göra.


har varit i stan idag..
jag åt på subben och sandra åt på cupido. vi kunde liksom inte enas om var vi skulle äta. men nu önskar jag bara att hon hade varit lite mer envis, sådär som hon brukar vara och övertygat mig om att jag skulle ha köpt en sallad jag också. för när jag väl hade ätit min macka som för i övrigt var sjukt god, så blev jag mer sugen på hennes sallad än på min macka.
ja, fan alltså.

när jag kom hem så vände jag lika fort och träffade min beccus en stund. vi pratade om.. ja, inget speciellt värt att nämnas, men det är alltid lika kul att prata med en klok människa som becca. som alltid har svar på saker och ting medans jag håller på att rasa totalt. då är det skönt att kunna få ur sig skit men ändå höra "men vafan, gå vidare". det kan låta som hårda ord för många, men för mig är dom guld värda och lyfter mig högre än nånsin.
nu funderar jag på om jag ska gå och titta på gårdagens gossipgirl som jag inte hann titta på igår.
ja, det ska jag göra.
kiss!



-nånstans vill jag riva kortet i småbitar och kasta det åt helvete.. men jag kan inte. fan

hårfärgning

jag har slingat håret på sandra idag..
och jag fattar verkligen inte varför jag fortsätter färga håret på mina vänner, när jag vet själv att jag är helt kass på det!
aja, det blev iallefall inte bra alls och nu sköljer sandra ur det. får se hur det blev sen, hehe. och jag ska försöka att inte skratta åt henne.. höh..
snart ska vi iallefall åka till stan och äta mat, jag och sandra. blir väl antagligen mcdonalds. trots att jag inte har råd med det, eftersom att jag är helt pank. men, jag handlar på mitt kort utan pengar. fy mig..
hörs sen
kiss!

blått nagellack- underbart!



mitt blåa nagellack är så fint att jag vill gråta när jag ser det..

varför jag vill gråta vet jag inte, men det är så jäkla jäkla snyggt. sen är det faktiskt inte så många som har det heller, och det är ju ett plus i kanten! men det är utan tvekan det snyggaste jag sett. det värsta med hela praktiken var att jag inte fick ha mitt blåa nagellack på 12 hela veckor. det är alltså 3 månader. och jag som hatar att ha omålade naglar.
nu har jag äntligen fått måla dom, och som jag har längtat!

nej, nu ska jag ligga och titta på mina naglar, sen sova.
kiss och godnatt!

hemtenta?



hemtentan som skulle vara inälmnad i onsdags ligger fortfarande bredvid mig..

- ogjord.
fy mig! jag som lovade mig själv att sluta skjuta upp saker och ting. men nej, likförbannat skjuter jag upp allt hela tiden.
jag måste alltid pressa saker liiite för länge över tiden. te x. om jag ska sova klockan tolv för att jag ska jobba dagen efter och ska upp skit tidigt..  då ligger jag vaken till ett bara för sakens skull. liksom, det där att utmana ödet lite mer än vad som är nödvändigt. det är jag. nu vet ni. fan!

var ju som sagt hemma hos lina idag och fikade. det blev blåbärspaj. som jag dessutom älskar. ja, jag vet att jag älskar allt med socker, men blåbärspaj och kladdkaka är det där lite extra. anyway, vi kikade lite i skolkatalogen också. jag tittade på killarna jag tycker är lite föör snygga, men också dom jag tycker är groteskt fula. sen tittade jag på tjejerna jag tycker är as snygga, och också dom jag tycker ser bitchiga ut.
men eftersom att det är nåt jag stör mig på med nästan alla i min skola så tittade jag igenom hela katalogen. noga..
ja, så noga att lina slet katalogen ur händerna på mig efter ett tag när hon tyckte att jag hade tittat lite för länge.

tänkte att jag skulle titta på oth och gossipgirl som mami har spelat in åt mig snart.
underbart! som två som har kommit på dom serierna är genier! samma med dh. så sjukt bra. genier är allt jag har att säga.
GENIER!!
teve var det.
kiss!

helena&uffe

har gjort en pytte liten förändring i bloggen, heh..
inget värt att prata om, men det är en förändring i headern. skit samma..

var ju hos helena och uffe igår. det var jätte trevligt, men vid elva tog tanten i mig vid och jag ville åka hem. så mamma ringde efter petri så han fick komma och hämta oss. jag somnade som en stock när jag kom hem..
aja, vid fick iallefall as god mat! och det fanns hur mycket som helst! det är liksom himmelriket för mig. jag åt en hel del måste jag säga. efter det var det kaffe (som jag endast dricker under grypptryck.. steffy och mamma har kommit på att jag är en grupptrycks-kaffe-drickare) och tårta, vilket heller inte satt helt fel. sen satt vi inne i köket -eftersom att man höll på att blåsa iväg när man satt ute- och pratade.
vi åkte som sagt hem vid elva, och jag ramlade in i bildörren med näsan före, så jag har skapligt ont nu mellan ögonen. aj!


hehe, lina lite föör längesen.

vid tre idag ska jag iallefall hem till lina och fira henne som fyllde hela 19 år den 7:de. så jag ska snart börja göra mig iordning. idag har jag på mig mina bruna converse, ett par jeans från diesel och en svart tröja från gina.. tänkte bara upplysa er om det.
hoppas det är gott fika. jag är värd det. varför jag är värd det? ja, massa olika anledningar. fråga inte.
kiss!

smart (y)


har mina converse idag. har hittat dom nu efter 100 års letande.


såhär ser jag ut idag :)

nyss när jag kom hem så upptäckte jag att jag hade fått en anonym kommentar angående inlägget under..
det stod: "du vet att vem som helst kan kopiera ditt kort nu va? om jag vore du så skulle jag ta bort det med en gång".
min första tanke var: 'haha, vilket nutcase! det behövs ju magnetremsan för det.' men sen kom jag faktiskt på att vissa gånger när man beställer från internet så kan man bara behöva säga kortnumret, och trots att de tre sista siffrorna man behöver för att göra det sitter på baksidan av kortet är inte så svårt att lista ut när man väl har ett helt kortnummer, så, jag valde att kluddra över de fyra första siffrorna.
dock hade den här anonyma lite fel. Kopiera kortet går ju kanske inte riktigt att göra, men som sagt, nån kan handla saker i mitt namn, och det är inte så kul att sitta med skulder upp över öronen när man är 17 år.
så, jag vill faktiskt tacka "anonym", för hade inte han/hon sagt nåt så hade jag aldrig tänkt på det. fast, jag måste ju erkänna att det skulle vara lite roligare att se ditt fina namn istället för att kommentera anonymt.
puss på dig :)

Jag kom iallefall nyss hem ifrån tierp. har ju som dagt spenderat natten där. mys :)
dom ringde från hällbacka också och sa att jag inte behövde jobba eftersom att det hade blivit dubbelbokat, och att den ordinare personal som vi trodde skulle vara ledig, skulle jobba. så jag ska med till helena iallefall. äta lite god mat liksom. dock känner jag att jag inte vill göra nåt alls ikväll. bara ta det lungt eftersom att jag bara har sovit sex timmar inatt, sen får man också tänka på att jag jobbade 11 timmar igår. pju!
nej, nu ska jag hitta nåt att ha på mig, sen blir det marmaland.
kiss på er, underbaringar! :D

glad jennifer



vilken underbar dag!!
eller, ja, underbar och underbar.. två bra saker har hänt. det ena som dessutom är as bra är att jag ska jobba i helgen. inte praktisera utan JOBBA. skönt liksom att få betalt för att jobba nu, de senaste tre månaderna har jag ju praktiserat där utan att få betalt då det var praktik. och det är as bra! jag kommer alltså få min första lön snart. =)
det andra är att mitt älskade bankomatkort har kommit! som jag har väntat!
okej, jag var in med det i måndags. men nu har jag iallefall ett sprojans. narre! mitt gamla hade ju varit med om en del så att säga. det var liksom.. ganska repigt.
idag var det sista dagen på min praktik, och trots att jag ska jobba i helgen fick jag nästan tårar. jag blev alldeles rörd när sabina kom fram med rosorna. jag fick typ 8 rosor i olika färger.. fast, nu kom jag på att jag glömde dom i vasen på jobbet, heh..
aja, det sved iallefall att sluta. känslan att inte gå med nån, utan att för nån. innan har det ju liksom varit personal och en praktikant, men nu är jag en personal och inte en praktikant.. det innebär att det är jag som kommer vara själv en timme imorn.. panik.. det är ett stort ansvar. har också fått en egen kod till medicin-skåpet. det kändes great!
det går bra nu..
idag ska jag ju som sagt till tierp, och när jag kommer hem imorn så måste jag jobba. eller, måste jag sa att jag ville jobba. dom frågade om jag ville jobba från 07-21.15  imorn, men jag ska ju sova i tierp.. så jag tog bara amdra passet.

nej, nu ska jag duscha, sen ska jag åka till tierp som sagt.. mysigt! :)
kiss!

god natt



Vad heter du?
örjan lax
Vad kallas du? jempa, örjan, jennifer
Har du pojk/flickvän? nopes
Har du haft/har husdjur? ja, ett marsvin, men han dog typ av fetma och förlamning.
Ord du använder dagligen? taktil stimulering, förvärvad hjärnskada, indirekt kalorimetri är tre av mina vardagliga ord. använder också; ja, haha, eh, och va?
Vad är du rädd för? myror
Saknar du någon nu? nej
Vad säger du om någon kallar dig hora? betalar du med kort eller kontanter?
Vad längtar du till? sommaren
Något du stör dig på? tråkiga människor som beter som as
Är du snygg? det skulle jag inte vilja kalla mig, nej.
Vill du gifta dig? ja, om jag får betalt för det
Vad är du? en pungråtta
Sista frågan, beskriv dig själv med tre ord: skrattar nästan jämt
nu ska jag sova
kiss.

muppinlägg

huhu..
kom precis hem från becca. vi kramades lite eftersom att jag inte kommer få träffa beccabus förrän på söndag. vi som annars brukar träffas varje dag.
imorn ska jag som sagt åka iväg och på lördag när jag kommer hem så ska vi hem till helena (henkes mamma) och fira henne. jag, steffy, mamma och ola. hela familjen alltså. varför vi ska med har jag ingen aning om, men det ska bli kul!
vi ska äta mat och fira helena.
idag var det iallefall "sista" dagen för mig eftersom att vissa som jag har jobbat mycket med inte kommer att vara där imorn. det var tuffare än jag trodde. kommer verkligen sakna hälli. ja, hällbacka alltså.
ja, som ni kanske märker så har lusten fortfarande inte kommit, men den är på g. jag känner det i hela kroppen. och eftersom att jag inte har nåt speciellt viktigt att skriva om så blir det inte ens kul att skriva. det är liksom "hej, idag har jag suttit vid datan, nu ska jag äta, kiss".. det är typ så. not funny..
jaja, nu ska jag noppa mina ögonbryn, för dom är inte okej. sen ska jag måla naglarna. sen är det sängen som gäller.
kiss!


go'mörra

god morgon!
nu är jag färdig och klar. ska bara borsta tänderna och sen kila. jag börjar iofs om en halvtimme, så jag hade ju faktiskt kunnat tagit lite sov morgon. aja..
natten var varit hur dålig som helst. det kändes som att jag precis hade somnat när mobilen ringde imorse. kan bero på att jag nästan precis hade somnat. skit samma, jag har sovit dåligt iallefall och är as trött.
idag slutar jag kvart över tre. skönt!
det märks verklign skillnad när man slutar kvart över tre och fyra. dom där 45 minutrarna är mycket värda ska jag tala om. efter det blir det sickan en stund, då hon bor precis bredvid mitt jobb. sen hem och sova så att jag är pigg och utvilad tills imorn, för jag ska åka iväg till hemlig ort.
nej, borsta tänderna...
kiss!


ja, sådär lagom snygg för en dag på jobbet. HAHA!

skit spel


jag var duktig till en början. sen gick det käpprätt åt helvete.



nu har vi spelat klart..
Steffy hade 47 miljoner medans jag hade typ, 200 000. jag slapp förlora iallefall, för det fixade åsa alldeles utmärkt. är det nåt jag hatar så är det att förlora. och jag slapp.. yes!
jag hatar iallefall steffy och jag vägrar spela nåt spel mer med henne.
nej, nu ska jag prata i telefon nån timme, sen ska jag sova för jag börjar 7 imorn och slutar kvart över tre.
och på fredag är det min sista dag, usch! fast, jag kommer ju tillbaka till sommaren då jag ska få jobba.
men först, -tvätta bort sminket och borsta tänderna.
kiss!

monopol är asballt


vi ska spela spel!

japp.. snart kommer åsa hit och vi ska spela monopol.
-boooring, tänker ni.
-fan va kul!, tänker jag.
för det är nämligen inte gamla monopol, utan nya.. där man använder låtsasbankomatkort istället för pengar. sen för man över pengar på varandras om jag har fattat det hela rätt.
aja, det blir iallefall jag, steffy, åsa och kanske olle och alex som ville joina vårat tuffa spel.
well, lusten har fortfarande inte kommit, tänkte bara meddela och försöka uppdatera så att ni vet att jag lever.
kiss!
(måste googla på om korten går att använda på riktigt)

snäll vän

god morgon..
nu är jag helt klar fast jag börjar inte förrän om en timme. suck..
så jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg. gårdagen hade jag ingen lust alls att skriva. det har jag iofs inte nu heller, men det fördriver ju tiden liksom.. 
 
igår när jag kom hem från skolan iallefall (jag slutade fyra igår) så pratade jag med sickan, och hon stackarn kände sig rasslig. så jag gick hem dit och överraskade henne med två chipspåsar och en dricka.
gud så snäll jag är!

nej, nu ska jag typ.. äta nåt.
återkommer när blogglusten infinner sig.
kiss!

pusspuss

nu är jag nyss hemkommen från sickis..
det enda vi gjorde från att jag kom till att jag gick var att spela bloxorz, och att fundera på hur vi ska lösa banorna som iofs är ganska simpla när man väl kommer på det. vid level 28 kände jag att det var dags att avrunda och knalla hem.
Så, nu sitter jag här. framför min andra bästis, som vanligt.
nu ska jag måla mina naglar, sen ska jag sussa. har sovmorgon imorn också och börjar inte förrän klockan 10. underbart!

gjorde förresten det där förbaskade matteprovet idag också som har legat och väntat på att bli gjort nån gång sen i julas. och eftersom att jag är lite av ett matte-retard så fick jag göra skiten muntligt, vilket gick galant!
nej, nagelmålning var det. hörs imorgon.
kiss och godnatt!

redbull, flytande sömnpiller



*ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz* sov gott, assi..

rebecca ligger och sover.
HALLÅ?! dummer. hon kan ju inte sova nu!
nej, jag ska gå dit och väcka henne hade jag tänkt.
bäst att ta med sig en present. det kan bli blodigt.
hade ica varit öppet så hade jag köpt en redbull (trots att min ekonomi inte tillåter det) och tryckt ner den i halsen på henne så kanske hon håller sig vaken.
dock kommer jag ihåg den där gången när hon och jag satt på tåget hem från sthlm. hon knäpper en redbull som vanligt (ett sjukt beroende, jag vet) (dessutom smakar det skit), och efter fem minuter slocknar hon. borde man inte kunna reklamera det?
aja.. det är iallefall inte ens kul längre att driva om beccas ekonomi, för jag är lika fattig själv. fast, iofs hittade jag faktiskt 250 kr i min jacka idag som har legat där gud-vet-hur-länge. det var lite av en dagens dubbel-och-en-halv för mig, då jag endast ägde 100 kronor efter att ha betalat min tatuering. jess!
nej, nu blir det bästa vän.
kiss!

fula människor eller inte?

jag och becca har varit i storvreta idag..
vi skulle lämna pengar till han som tatuerade oss. och när vi kommer dit så är det nåt jäkla nutcase som sitter och blir tatuerad, och när jag och becca kliver in i rummet blir han helt galen och börjar skrika åt oss. helt jävla störd.
både jag och becca bara stod där och tittade på skrapet, vi som ändå har lite skinn på näsan och brukar kunna kaxa tillbaka sa ingenting. ingeting! varför? varför sa vi inget? vi bara tog skiten och gick därifrån. vem är han liksom? vem tror han att han är, bara sitter och skriker på oss. vi har aldrig träffat honom förr och han beter sig som ett jävla as. idiot!!
aja, nog om den skitstöveln.



när vi satt på tåget iallefall så kom jag att tänka på en sak..
framför oss satt en kille i kanske.. 25 årsåldern, om inte lite äldre. han satt typ och sov. haha. anyway.
han såg inte ut att bry sig så mycket om sitt utseende iallefall. han hade ett par mjukisbyxor som såg ut att ha gått i arv, och en jacka från typ, 1912. skorna ska vi inte ens tala om.. han hade långt hår som var fett och en liten mustach som stod åt alla håll och kanter på överläppen. PLUS långa naglar (som för i övrigt är ett BIG NO NO Ii min värld. på killar givetvis.).
ja, ni hör.. han såg alltså inte bra ut.
men då slog det mig. jag tror inte att det finns nån människa som är obotligt ful..
eller jo, det gör det. men jag tror att de flesta går att göra något åt.
jag menar, den här killen hade ändå ganska fina ögon och fina drag i ansiktet. (ja, det man såg under hans långa hår som låg kors och tvärs i ansiktet, och den mustach som täckte hela munnen)
så om man skickade in killen i en dusch, klippte håret på honom, gav honom en extrem klädmakeover och lite så, fräschade upp han helt enkelt, så tror jag inte att han skulle vara så jäkla ful. han skulle nog faktiskt se ganska bra ut.
just därför tror inte jag att det finns obotligt fula människor, de flesta kan man liksom fixa till..
faktiskt. ja, det tänkte jag på.. hela vägen från storvreta.
det skulle vara riktigt kul att få fixa till någon nån gång.
nej, nu ska jag läsa bloggar och kika på facebook.
kiss!

natti natti

Snart kommer mina ögon stängas av sig själv.
god natt kära blogg.
kiss!


formodligen världens mysigaste!

less



helt seriöst..

nu börjar jag fan lessna lite på gossip girl. eller nej, det gör jag inte. men jag börjar tröttna på att alla ska vara med alla.
the upper east side är ju fasen värre än tierp. i tierp är alla också med alla.
först är det nate och blair, sen nate och vanessa, och vanessa som nyligen var kär i dan. dan var tillsammans med serena, sen började dan dejta läraren samtidigt som blair och chuck velade fam och tillbaka. nu när det är slut mellan nate och vanessa så är det chuck och vanessa och blair och nate. vafan, get it together people!

vi har grillat idag tillsammans med henke. gott. grillningen gick iallefall felfritt och vi lyckades utan större prolem.
min tumme har iallefall blivit mycket, mycket bättre och jag har knappt ont längre, så jag slipper nog sjukhuset imorn.

måste till banken imorn också. eftersom att mitt bankomatkort som dagt har slutat fungera så lär jag ju ta ut pengar via banken. sen måste jag ju be om ett nytt kort också, som jag kommer få vänta på i år och dar.
ja, livet leker, med andra ord.
nu blir det duschen.
sen vill jag bara passa på att säga hur less jag är på folk. folk man trodde var vänner.
fascinerande. verkligen.

kiss!

how to stay rich in the lågkonjektur.




jennifer och stephanys fattigdomsguide!


Såhär under lågkonjekturen är det nog inte bara vi som drabbats av extrem fattigdom. nej, det trodde jag inte heller.
 Man skulle te x kunna göra följande;

1. använda toapapper två gånger. man tvättar det alltså och hänger ut på gården för tork. man sätter sedan tillbaka papperet, och använder det precis som första gången.

2. man börjar snatta på h&m. sen säljer man skiten på tradera för halva priset. 

3. man köper happy meal på macdonalds, om man promt måste äta ute. MEN, man tar då bort dricka och leksak för att spara en krona. man kan också köpa leksaken, men då ger man bort den till någon i födelsedagspresent. 

4. man börjar sälja knark.

5. man besöker malmvägen och hoppas på en kund.

6. umgås bara med dina rika kompisar, och "glöm" bankomatkortet varje gång. har du inte rika vänner, leta upp några.

7. ät hos kompisar så mycket du kan.

8. leta på skroten. där hittar man alltid nåt.

9. sy om gamla kläder.

10. se till att åka på stryk och anmäl sedan fanskapet..

11. börja hårdbanta. dvs. ät inget alls.

sådär! där har vi den. en guide..
försök att följa den här guiden så lovar jag att jag du slipper drabbas av finanskrisen.

kiss!

hästar? -nej tack

imorse blev jag väckt av min syster..
klockan 10 dessutom.. hon hade såklart glömt nycklar, och eftersom att mitt rum ligger precis vid altanjävlen så var jag ett lätt offer. Hon frågade också om jag och becca ville följa med och titta på hästar.
vi tar det igen, hon frågade om vi ville följa med och titta på hästar?!
ursäkta, men senast jag kände efter så var hästar min största rädsla och jag gråter så fort jag kommer i närheten.
dessutom tycker jag som är äckliga och bajsar överallt. så -nej, tack syster.

jag och becca vaknade iallefall vid tolv. skönt!
men varje jäkla morgon vi vaknar så ser sängen ut såhär..
varför? Vad fasen kan becca göra för att sängen ska se ut så?  och det är bara på hennes sida. min sida ser iallefall någelunda normal ut, trots att jag också sover som ett as. jag far och flyger åt alla håll. det är alltså synd och becca.
nej, nu ska jag spela bloxsorz.. ett spel som finns på jesper.nu och är as kul. fast, med mitt tålamod så håller datan på att ryka både en och två gånger ut genom den stora ruta som befinner sig rakt framför mig.
kiss!

geeks


becca i skrivande stund. i den vanliga positionen.


jag och becca sitter vid varsin dator för ovanlighetens skull.
vi tänkte liksom att det var dags att prova något nytt.
Vi har som sagt spelat tv-spel. vi spelade crash bash, the war of the monsters (geekigt, jag vet. men det är as kul!) och tecken. men tecken var värdelöst, för det enda sickan gjorde var att sparkas, och trots det vann jag. efter ett tag fick hon spel och ville inte vara med längre. spara på krutet, min vän!

nu ska jag snart borsta tänderna och sen ska vi väl sova antar jag. min säng ser för tillfället ut som en freakshow, men becca får bädda hennes sida så bäddar jag min. jag är alldeles för trött och lat för att bädda hela själv.
kissis!

huuhu

sitter hemma hos sickan nu
fast vi ska snart knalla hem till mig och spela tv-spel. känns som att det var 100 år sen, och det var det ju faktiskt också.
för i övrigt så håller mitt huvud på att sprängas och jag är trött som ett slyn-hål. men annars rullar det på ganska fint.
nej, nu ska vi gå.
kiss!

such a mess!


mitt rum är en enda stor röra.

nu funderar jag på att eventuellt städa det. men jag bollar lite med den tanken.
nu blir det duschen.
kiss!

helt meningslöst, men fan vad jag saknar!

fyfan vad jag saknar hem!
jag saknar våran lägenhet. den var så jävla snygg och jag älskade den!!
här är vardagsrummet-rummet.


sen saknar jag mina ben också. dom var snygga en gång i tiden, sen upptäckte jag kladdkaka och kebab. då gick det utför. fan! vad tänkte jag? dumbass.

JAG SAKNAR SÅ JÄVLA HÅRT!!
kiss!

jävla bitch

för tillfället har jag inte bara ett handikapp, utan två..
först är det ju självklart min tumme, som dessutom har blivit infekterad nu. underbart! den tjejen har biig issues! hon borde söka vård.
sen är det mitt bankomatkort som har bestämt sig för att sluta fungera. kortet kan ej läsas står det. där har vi också hela mitt studiebidrag, så inga pengar för mig den här helgen. suck..

höll på att skratta ihjäl mig igår åt sickan. igår var det ju första maj och becca har 50 kronor kvar att leva på hela månaden. stackars lilla henne. jag kan faktiskt inte förstå hur fasen hon har lyckats. jaja, jag kan nog bidra med en krona eller två om vi ska på galej, så det går nog ingen nöd på henne.
nu sitter jag iallefall här och försökter övertyga mig själv om hur mycket jag verkligen måste plugga. det är viktigt faktiskt.
som tur är så kan jag plugga imorgon också. bara för att jag ska plugga idag så betyder ju inte det att jag ska sitta inne hela kvällen och plugga. men titta, nu blev jag genast mer sugen.
nej, skämt åsido, jag vet att bara jag kommer igång och väl har fått upp böckerna så är det lungt sen. då går det av bara farten. eheh

här har vi mitt lilla hemmabygge. men det är så det är, går man omvårdnad så måste man kunna improvisera. 'man tager vad man haver'. det mottot går vi efter på omvårdnadsprogrammet i tierp!
nej, det gör vi inte, men det låter bra för stunden.
kiss!

sjuka fanskap

kebaben satt som ett ssssmäck!
fast, jag måste dock erkänna att det var en liten besvikelse. kebab, den maträtt som en gång gav mig orgasm i munnen smakade inte lika bra som den brukar. nåt var det, men jag kan inte sätta fingret på vad. uff! 
Min tumme mår skit. jag har ont som fan och kan inte använda den. har den inte blivit bättre tills på måndag så ska jag till sjukhuset eftersom att det då kan vara en spricka. snacka om psykkärring. dessutom ser tummen ut som en chorizokorv för tillfället. det är inte nice. seriöst, vilken normal 40-åring biter en 16-åring i tummen? okej, nu är inte jag den som slåss. men igår.. jag har aldrig varit så arg. 
aja, nog om det. hon är iallefall sjuk i skallen och jag hoppas att hon skäms, för hon är bara pinsam. 

så, becca..
vad lärde vi oss av den här valborgen?

• att det är skitkul att slåss
• att 40+ are som slåss med ungdomar är pinsamma
• att man blir as stark när man får damp
• att man inte behöver supa sig dyng för att ha kul. man kan faktiskt dricka med måtta
• att det gör as ont att bli biten av ett psykfall
• att jag ska vara nykter ett bra tag framöver


ja, massa bra saker! det här tar vi med oss till nästa år.

idag är det fredag. fast det känns som söndag. den här helgen ska jag bbara ta det lungt och ligga inne med solböckerna i högsta hugg. näringsläran skulle jag verkligen behöva plugga på. jag känner mig verkligen inte sugen på att plugga, snarare tvärt om. jag skulle kunna spy på alla mina böcker. usch usch.. 

nej, nu blir det inget alls, sen kanske jag knallar hem till sickan ett tag. 
kiss!
 

såhär ser det alltid ut när jag och sickan äter ute. mitt glas är snustorrt och hon har läsk kvar. sen slutar det alltid med att jag går på hennes läsk och dricker upp den.

keebab!!

när jag sa att jag skulle plugga i förra inlägget så menade jag givetvis gå-hem-till-becca-och-äta-godis..
ja, det vart alltså inte mycket av med pluggandet för min del. men det är ett senare projekt.
haha! hörde världens grej igår. klockrenaste kommentaren av lisa, "om du inte håller käften din flata så ska jag sparka upp fittan i halsen på dig så att du får rapa upp den!". haha! förmodligen den bästa och klockrenaste kommentaren genom kommentars-tiderna.

jaja, jag och becca ska iallefall ta bussen om drygt en halvtimme.
vi ska till tierp och äta på brorsans. ett måste såhär dagen efter liksom.
jag ska äta en fet jävla kebab. för det har jag varit sugen på ända sen i typ, januari när jag och andreas diskutrerade kebaber. men varje gång jag bestämmer mig för att äta kebab ångrar jag mig i sista sekund och beställer nåt annat.
oftast en kebabrulle iofs, men det är fortfarande inte en kebabtallrik.
kiss på er! :)


valborg

gårdagen var....
hm, gårdagen var..
jo, gårdagen var...

ja, upplevelserik.

jag hade skit kul till en början. det var liksom på slutet det spårade lite. eller lite var väl the underdrift of the year.
lite tråkigt när vuxna människor ska vara på två 16-åringar. det kan jag tycka är lite pinsamt. men, det ska ju finnas foolk till allt, som sagt.
dagen spenderade vi i slottsbacken. var dock mest i parken med syster och hennes gang, men det var lika trevligt det.
sen när vi kom hem började vi dricka lite (vi drack inget i slottsbacken då vi tyckte att det var onödigt ifall allt skull bli uthällt). ja, sen gick vi till ankarbacken här i söderfors. alltid lika mysigt med söderforsbor. not..
aja, sen vart det som det vart. orkar inte gå in på detaljer. det skulle ta alldeles för lång tid att skriva det, sen kan ju inte jag använda min stackars tumme heller, för den fick sig ett rejält bett. så jag har tänder på båda sidor av tummen. crazy bitch är allt jag har att säga. vem fan biter nån i tummen liksom? :S

jaja, som sagt fick jag ett par bilder, men inte i backen utan bara på tåget och på mig och becca. så, ja..


världens finaste bästis påväg till bussen


en jag påväg till bussen. vill bara poängtera att dom där vita byxorna inte var vita längre när jag kom hem.


stötte på en nathalie påväg hem också. riktigt söt var hon :)


avslutar med en bild på becca och hennes kompis på station i tierp.



nu blir det plugg.
kiss!


RSS 2.0