en skruv lös?

börjar 7 imorn.. blä!
jag som är så jäkla morgontrött och sur. men det har gått bra alla andra morgnar, och jag har faktiskt tagit mig upp själv varje gång. På torsdag kommer ewa, lite blandade känslor över det.
hon är en människa som jag har grym respekt för! men jag gillar henne. hon är ändå min favorit lärare på något sätt. Hon och Kerstin, vilka pinglor!
idag har jag varit hemma hos fisen och hjälpt henne med bilder som hon skulle framkalla via datorn. Upptäckte också att det fanns en del osmickrande bilder på mig där med! Jag som tycker att jag alltid lyckas smita undan kamerorna! men tydligen inte.. och vissa av dom, dom fulaste dessutom skulle hon promt framkalla.. så det var ju bara att sitta och se glad ut. jag har ju trots allt en del "snygga" bilder på henne också på facebook, så hon ser det nog som lite pay back, skulle jag tro.
Hittade en video på mig också.. eller, två tillochmed. och en med sandra där jag kommer förbi en snabbis. tror att dom var ifrån sjuan. hur fula som helst. måste be fia skicka dom. sandra är för söt! jag kan skratta röva av mig åt henne!
Hugo vann iallefall den rätte för rosing, och jag skäms så att jag håller på att dö. Jag vill seriöst skjuta mig. Sen säger hon att det "tog slut" för att (jag citerar) "vi hade inget att prata om". IDIOT!!!!!
HAN ÄR ETT BARN! vad fan tror hon? att som ska leva lyckliga i alla sina dagar? herregud. han är 19 år gammal och hon är 35. hon har ju hunnit ruttna innan han ens har börjat tänka på barn.
Sen sa hon "han har så len hud", då höll jag på att skratta ihjäl mig och tänkte 'ja, barn brukar ha det'. hon är ju så jävla blåst så det är synd om henne.

Mina tankar är på lite olika ställen nu, känner jag. jag är förbannad, ledsen, besviken och glad.
Vet inte riktigt hur jag ska få det att gå ihop till en bra känsla. god natt!


HAHAHAHA!! hittade en bild från i femman när jag var i kanarieöarna. bra ful och bra brun!
Snart ska jag börja sola. jag måste ta tag i det här nu!

kiss!


jag är syndig som fan

Så, x antal negerbollar och ett glas pepsi max senare sitter jag här...
Och tittar på kläder i hm katalogen. hittade faktiskt en hel del. 2500 kr, närmare bestämt. fast, vi får se vad jag beställer.
Förresten, igår kom mitt paket från hm med ballerina skorna och dom andra kilklack skorna, men, jag kunde inte ha dom eftersom att kil klack skorna påminde om pytte, pytte små bebis skor. sen upptäckte jag också att det är skyhöga! eller okej, skyhöga var lite väl saftigt. men de var tillräckligt för att jag ska bryta fötterna. så, dom får skickas tillbaka.
becca sitter och skickar mycket osmickrande bilder på mig via msn, och dom är inte att leka med!
jag blir deprimerad när jag ser dom, och ännu mer deprimerad blir jag när jag ser hur jag faktiskt såg ut på den tiden. den tiden när jag och becca var i dalarna. inte okej!

Jag har syndat! och jag mår skit över det! Jag har skolkat!
Jag är svag. jag är så jävla svag. jag föll för grupptryck, hello! Mickis skulle åka hem, och fisen var ledig i en timme, så jag sket i engelskan och tänkte också åka hem. men, vi blev påkomna.. leo kom nämligen ner och såg oss i cafeterian, han tittade på oss och man kunde verkligen se hur han brann inuti.
nu ångrar jag mig mer än nånsin och har fått för mig att hela mitt betyg har rykt åt helvete och det kommer vara ett stort jävla ig över hela mitt betygs-papper.

jag längtar tills ikväll, för då är det den rätte för rosing, och inte nog med det så är det dessutom final! Jag hoppas självklart på hugo, men just av den anledningen att jag tycker att linda är så sjukt jävla pinsam.
Efter det är det desperata hemmafruar. äntligen!
nej, nu ska jag maila en uppsats till biggan.
kiss!

skolan

jag bestämde mig för att sova hos mickan igår...
tillsammans med becca eftersom att mickan är på kryssning. Så, jag tog ett bad också när jag ändå var där. hur skönt som helst! När jhag väl hade duschat färdigt och skulle borsta håret så upptäcker jag att det inte finns nån hårborste!
Min första reaktion - ska jag skratta eller ska jag gråta?
Så det var bara att gå och lägga sig med blött och vakna med en härlig, lockig morgonfrilla som inte går att göra nåt åt. jag försökte platta det lite också, men det slutade i katastrof. Så, nu ser jag förjävlig ut i skallen.
Nu försöker jag skriva en uppsats om leukemi, och jag blev precis klar. ÄNTLIGEN!
nej, nu måste jag kila upp innan biggan går i taket.
kiss!


chockerad!!!

Upptäckte precis något mycket, mycket chockerande!
Nämligen ett samtal mellan mig och min syster i händelsernas centrum -facebook.
Det här samtalet är urklippt direkt ur facebook, och alltså inte photoshopat på nåt sätt alls.



jag är mållös! Ska jag skratta eller gråta?
Betyder det här att det faktiskt fanns en gång då jag och min syster tyckte om varandra?
huh, scary.

Nu ska jag lyssna vidare på dead by april, sen ska jag och fisen ut och gå!
kiss!

mina kort är här, finally!

Åh, mina kort har kommit idag! Dock blev några suddiga, men det hade jag räknat med.
Det blev typ 61 tror jag. så, nu funderar jag på att göra ett kollage av hela kalaset.
åsa och fia skrattar ju åt en när man säger det. det är faktskt inte fel med ett kollage!


Skolan idag gick iallefall bra. jag tog med mig min laptop imorse för första gången, trots att jag fick den för att jag skulle kunna skriva skolarbeten på den. Och det var inte lätt att ta med den, jag hade verkligen ångest imorse. Det kändes som att folk skulle tro att jag var mallig. Okej, det är 2009, var och varannan unge har en egen laptop, men ändå. Det sved, riktigt hårt.
Jag jobbade iallefall på flitigt, som vanligt och vi gick igenom andningen lite och och såna saker. för vi har ju prov snart i andningsorganen. så, det är bara att plugga på för min del och se glad ut. men fan så jag älskar skolan!
Förresten så saknar jag sabina så att hjärtat blöder. jag vill träffa alla mina stockholms-älsklingar nu! jag vill inte sitta och ruttna i den här skit hålan!
jag hatar sööderfors så sjukt hårt. det man inte ens vet om sig själv här, det vet alla andra. makes no sense!
Kiss!

god morgon!

vatten...
Jag fattar inte hur vatten kan vara så sjukt gott på morgnarna!
Aja, måndag.. första dagen på veckan, vilket också innebär ångest.. fet ångest. Klockan är 8 nu och jag sitter helt all set för att gå till skolan. jag som annars brukar få springa till bussen eftersom att den går typ 25 över, jag går hemifrån mig tjugo över. men, lyckligtvis så hinner jag alltid! Så jäkla typiskt! jag kunde ha fått sova iallefall 20 minuter längre än vad jag gjorde. fast iofs, igår när jag ställde klockan så visste jag ju inte att jag inte skulle orka fixa håret, så nu ser jag ut som hej kom och hjälp mig i skallen. men det är smällar man få ta.
Nej, nu ska jag hålla syster sällskap, känner att magen burrar lite också.


En snygg bild, kunde vara kul, tänkte jag.

barn..

jag har kommit fram till en sak!
en mycket jobbig sak! jag såg ett barn idag.. en liten flicka på en vecka. och jag tyckte helhjärtat och ärligt att valpen var söt. JAG! skrämmade as hell!
Alla dessa år som jag har hatat ungar. tyckt att dom är äckliga och fula. men någonstans långt inne har jag nog alltid velat haft barn. ända sen jag var liten så har jag alltid spekulerat i barnens namn och varför jag bara vill ha flickor.
Men sen kom det en dag, och jag började verkligen känna hat mot barn. men det fanns ett, en unge som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. -Leona. Hon är för det första väldigt lik mig, men hon är så jävla go!
Så jävla glad för ingenting. men framför allt så är hon ingen mamma gris. man kan ta i henne utan att hon börjar tjuta. Hon är det enda barnet någonsin som har fått dricka ur mitt glas, eller ätit från min gaffel. henne har jag tillochmed bytt blöja på! det är helt sjukt, och jag kan inte förstå själv hur jag klarade av det utan att spy.
Men jag tror, att den här hela hatabarn-grejen har varit ett sätt att skydda mig från att bli vuxen. För om man är vuxen så kan man inte hata barn. när man är vuxen så vill man ha barn. enligt mig, såklart. Och jag vill inte bli vuxen. jag vill inte flytta hemifrån och klara mig utan mamma som hjälper mig dag in och dag ut. som väcker mig när jag ska till skolan och lagar mat till mig. vem ska göra det sen?
men jag har insett det nu.. jag gillar faktiskt barn.. ja, okej.. vi behöver ju inte överdriva. jag gillar inte barn, men jag tycker att dom kan vara söta, dom luktar inte illa och dom spyr faktiskt inte bara. jag ska nog ha en liten knodd när jag blir vuxen. eller två kanske. en flicka och en pojke. olivia och theo.
ja, okej, dom här känslorna kommer säkert vara borta imorgon. jag vet inte vad det är som får mig att känna såhär.
Fasen vad jag saknar leona, den lilla tjockisen!

min gullunge, min bebis!

chuck bass och oth

jag valde ju att bryta mitt kebabmönster och äta en pizza istället.
men nu, nu ångrar jag det bittert. nu vill jag inget hellre än att ha en kebab! eller okej, om ett par timmar vill jag ha en kebab. nu vill jag bara spy. jag lyckades få i mig två bitar av pizzan. sen sa magen ifrån.
mamma berättade att jag hade stapplat in i steffys rum och frågat om telefonen också. denna händelse har jag inget minne alls av. så, den historia jag hade i mitt huvud är alltså heelt åt helvete fel. och jag inser nu att - jag kommer fan inte ihåg vad som hände igår. jag som trodde att jag hade koll på läget och visste exakt vad som hände. men icke.. fasen!
måste be syster om ursäkt sen iallefall för att jag kom in och väckte henne tidigt imorse. måste ha varit vid fyra nån gång.
men jag undrar fortfarande vem jag skulle ringa, och om jag ringde. det kommer jag troligen aldrig få reda på..

Idag är det iallefall söndag, och det - mina vänner, det känns!
ikväll är det oth och gg. lovely, lovely sunday! och som jag har längtat!
Chuck bass är ju lite för het kan jag känna. så sjukt jävla snygg, så rå! ååh, jag blir galen! jag vill också vara rik och snygg.
Åka på lars winnerbäck konsert vill jag också göra! Jag vill stå och sjunga med i hans texter och evetuellt gråta lite för att han är så sjukt bra!


Nu tror jag faktiskt att jag ska sova lite. jag är verkligen helt slut och har ingen som helst ork i kroppen. plus att jag vill duscha!  så, vänner, vi hörs sen.

kiss!

10 kilo lättare

gårdagen var..
som alla andra gånger jag ska dricka för mycket.. vid klockan 1 ungefär spårade kvällen totalt och jag fick upp dagens mat.. sen var det hem och sova.. vaknade vid halv fyra igen och bråkade lite med andreas. sen somnade jag om..
vart på tok för mycket igår och jag börjar sakta men säkert förstå varför man ska dricka varannan vatten. vilket jag inte gjorde igår. och det resulterade som sagt i spyor..
aja, igår skulle man iallefall stänga av lamporna en timme. och det enda jag kan säga är att var det nåt jag sket jäkligt hårt i, så var det ju det. mickis ringde också och skulle påminna mig om att stänga av lamporna, haha gulle! men det gick givetvis inte eftersom att jag stod och volumeastade håret, och det går ju knappast utan lampa.
det har varit ganska tyst på min sida av bloggen. vilket betyder att jag faktiskt har ett väldigt hektiskt och stessande liv.
kan också betyda att jag inte har nåt och därför inte har nåt att skriva om. vet inte riktigt.
snart kommer mamma hem med en fet pizza till mig!
den kommer sitta som ett smäck och efter jag har ätit den så kommer jag troligen spy upp den igen.
sen får vi se om jag vågar mig hem till sickan igen eftersom att det var hennes mammas kompis som fick sätta upp håret på mig innan sickan tog vid. inge pinsamt.
kiss!

dammsugare=fläskläpp!

Idag har jag fått pengar av far min!
Och kunde det komma lägligare? nej, tror inte det. eftersom att jag är fattig som en kyrkråtta för tillfället. men nu kommer det in pengar på kontot. hur bra som helst! och det första jag ska köpa är löshår.
steffy har iallefall satt i löshår på lina idag. så vi passade på att sätta i en liten del på mig med. det ser ut som skit, men det var det värt. så, nu får jag ha det här tills det lossnar, hoppas det blir snart.
nej, men allvarligt, så illa var det inte. men det syns ganska bra, med tanke på att löshåret är blondt, och mitt riktiga hår är rödbrunt. men, vad gör man inte för underhållning?
Sen fick jag mig en smäll med dammsugaren av syster också när hon skulle dammsuga efter att ha klippt mitt löshår. Först dammsög hon upp sin kam, och när jag sen skulle sticka fram skallen för att titta i dammsugaren så råkade hon slå upp den i ansiktet på mig, vilket resulterade i en liten fläskläpp. men det är charmigt! 

Här kommer iallefall två bilder från dagens bravader!


jaja, fläskläppen kanske inte syns så bra, men det gör iallefall min dåliga hy.
kiss!


SOL



God morgon!

Vaknade nyss, och jag är inge trött, så nu kan jag inte somna om, suck!
Klockan är ändå bara halv nio, och det är knappast vad jag kallar att få sova ut.
anyway, snart ska jag gå upp och börja göra mig iordning. Tittade nyss ut, och vädret är precis som det ska vara. SOL!  idag åker fjortisbrillorna på!
Så nu vill jag bara ut, ut, ut!
jag ska som sagt ta ut pengar och sen börjar jag klockan ett. nu funderar jag på om jag ska åka till tierp efter jobbet istället för innan, för åker jag nu så blir det stressigt och jäkligt. men ah.. jag får se hur jag gör.
Vi hörs sen. kiss!


afrika, here i come!

Desperata hemmafruar är så bra så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
det är liksom det där perfekta livet. lögner, svek, skratt, sex, dramatik men framför allt -kärlek. Det perfekta livet! Fullt av hemligheter. ja, vad säger man? -Perfekt! vad vore livet utan desperate housewifes?
jag är fortfarande så sjukt sliten efter helgen och känner att jag verkligen behöver att få sova ut. Hade sovmorgon idag och började klockan 10, men det räckte liksom inte. det känns som att jag skulle kunna sova i flera dygn. Men imorn börjar jag iallefall klockan ett och slutar tre, eftersom jag bara går dit för ett personalmöte.
Efter det så ska jag in till tierp och ta ut pengar som jag så länge har skjutit upp. Typiskt mig att skjuta upp saker och ting hela tiden. vad det än är.

Jag blir så jävla less på den som bestämmer vad vi ska ha för väder! jag har bara ett ord till den -Fuck you!
Ska det vara så jävla svårt att få lite sommar här i Sverige? För fasen! ge mig sommar och sol.
Pratar förresten med filip på msn, och han vill att jag ska åka med honom till Thais nästa vår. Låter som en utmärkt idé kan jag tycka. Känns som att jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa det här skit vädret. Men vi får la se hur det blir med den saken. efter sommaren blir det iallefall London eller nåt annat land för mig och becca. Om hon får sommarjobb vill säga. Annars kan det bli lite körigt.
fan! nu vill jag ha sol och brunbrända ben.
jag ska flytta till Afrika, that's it!


 egogirl

Kiss!

mamma är bra på allt!

PJUU!
Jag är helt utmattad! jag och mamma har städat mitt rum. eller nej, okej. mamma har städat mitt rum. men, som den goda dotter jag är har jag med omsorg hjälpt till genom att som självutnämd diktator legat i sängen och pekat åt höger eller vänster när mamma slaviskt suttit på golvet och försiktigt pekat på något hon tycker ska kastas. höger var då kastas och vänster var sparas. (det mesta gick dock åt vänster då jag har svåra störningar när det gäller att kasta saker och tänker gärna att 'nej, men det kan behövas nån gång.' Sen ligger det där, år efter år och samlar på sig en jävla massa damm.) mamma försökte gulligt protestera och mena att -"men jennifer, du använder inte det här". Joho du, det gör jag visst det!


nej, riktigt såhär gick det ju givetvis inte till.
Utan, ja, okej.. jag låg ju dock i sängen och bestämde vad som skulle kastas och inte, men från hennes håll lät det mer "-vad ska du med den här skiten till? du använder den ju inte"  sen tjaffsade vi lite om varför jag skulle ha kvar det. slutade med att hon vann de flesta gångerna.
Sen låg jag ju kanske inte som nån diktator, utan skrattade mest tillsammans med mamma när jag drog dåliga skämt som jag såg höll på att reta henne till vansinne. men gud, nu låter det som att min mamma inte duger till annat än att städa. men det gör hon såklart, hon är duktig på massa saker! som att t ex laga mat, tvätta, diska, vara mamma.. ja, massa saker!
jag kom på världens idé! jag och mamma skulle ju kunna bli kompanjoner och resa runt tillsammans i världen och städa! eller, hon städar och jag bestämmer vad som ska kastas och inte. precis som i rent hus! vilken affärsidé!


Kiss!

EN FET GODISPÅSE GÖR LIVET VÄRT

Min mamma är bäst!
hon köpte en fet godispåse till mig nyss. Visserligen fick jag ju plocka godiset själv, då hon inte vet vad jag äter för godis. så det vart en hel del, plus att en läsk slank ner också, fanta exotiska frukter som inte går av för hackor! Hur kan mamma säga att jag är läskberoende? jag förstår verkligen inte.
Igår kom det iallefall, mina tårkanaler exploderade och jag grät i säkert två timmar. så, jag ringde min kärlek becca så hon fick komma och tösta mig. det var verkligen så sjukt skönt att gråta eftersom att jag inte kan gråta i vanliga fall. eller jo, om jag tittar på en film som är sorglig. men jag gråter aldrig för att jag är ledsen eller mår dåligt. så jag passade på att gråta så mycket som möjligt igår, och jag kände mig genast flera kilo lättare. en fet ångest försvann!
men jag vet dock inte varför jag grät. det är ju lite surt. men jag ska försöka luska reda på det.
Nu börjar det igen på tven.
kiss!

byggarbetsplats?

JAG ÄR HELT SLUT!
Och tanken på att jag inte får vara ledig förräns på fredag får mig att vilja spy! Det är så sjukt jobbigt att jobba helg så det är inte sant. mycket mer att göra och man far åt alla håll och kanter! helt sjukt.
Jag har jobbat sen 7 i morse och höll dessutom på att försova mig. fast, jag vaknade 20 över sex, så jag hann. men det var bara att springa till jobbet, utan frukost och hungrig som ett as. narre!
Men nu är jag iallefall hemma och ska snart dra igång med pluggandet. jag ska plugga engelska så det står härliga till! måste börja på den där jäkla delegationen också. den är viktig. men jag har prestationsångest som satan, därför känns det bättre om jag inte gör det överhuvudtaget. det känns liksom som att jag inte kommer klara provet. jobbigt.


Just nu ser det ut som en byggarbetsplats hos familjen Hedström. eller nej, det gör det inte, men nästan.
mamma håller på att måla om våran trapp ner. så ska man duscha så får man springa ut, och sen in genom garageporten, eller bli vit om fötterna och förstöra mammas fina måleri.
-men ja, gärna att jag vill springa ut i bara handduken och blotta min nakna kropp för hela kvarteret. det stör mig inte alls. kom gärna och känn lite också. kom kom!
Så kommer det låta när jag tjoar mig förbi alla i området när jag ska duscha imorn bitti. eller också så tar jag med mig kläderna ner och är skit förbannad på mamma för att dumskallen har valt att måla trappen just idag! Lutar just nu åt alternativ 2.
nu är det snart mat, och sen är det oth och gg. och jag är seriöst as spänd inför kvällens gossip girl, kan knappt bärga mig!
Kiss på er!

godmorgon, sömntutor!

God morgon, ni som faktiskt har vett nog att sova vid den här tiden på dygnet.
Själv har man varit vaken sen tio i sex. Och det är alldeles för tidigt på morgon för att förstå att det är så tidigt som det är. plus att man (som vanligt) blev väckt kvart över tre inatt av en andreas, kommer dock inte ihåg vad vi pratade om, men jag vet att han väckte mig. så jag ringde honom vid tio och väckte fanskapet tillbaka. pay back, säger jag!
nu är jag iallefall hemma på lunch, så tillbaka till jobbet vid 1. eftersom att jag jobbar från 7 till 20 idag så går jag 7-10, 13-20, annars blir det på tok för långt pass att klara på en dag. iallefall för mig som är lat så det heter duga.
nu har jag och ola suttit och pratat om lumpen också, och jag måste erkänna att jag är livrädd! jag vet seriöst inte hur ska jag ska orka med det utan att bryta ihop totalt. jag har en känsla av att jag kommer ligga och råböla varje kväll. jag är liksom inte van med personer som skriker på mig. eller jo, becca brukar skrika, men inte på samma sätt.
så nästa vecka ska hon och jag gå på gymmet tillsammans, för första gången. det kommer bli... ja, en upplevelse och inget jag kommer glömma i första taget, tror jag.
nej, nu ska jag vila lite, och sen pysa tillbaka till jobbet.
kiss!


lätt dagens fulaste snyggaste!

let's dance och lumpen

nu har jag, mamma och ola tittat let's dance och spelat maja.
inget jag kanske skulle vilja göra varje helg, men det dög när jag inte hade nåt bättre för mig. haha!
Jag håller fasen på bagge ja. hon är ju helt klart bäst.
Nu börjar iallefall klockan närma sig elva, och jag ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen göra mig iordning för sängen så att jag kommer upp imorn. Det blir till att ta sig upp själv imorn då både mamma och ola är lediga, så jag behöver ju inte räkna med nån väckning sådär klockan tio i sex imorn bitti.

Känner mig så jävla slapp, nu är det verkligen dags att ta tag i asset och låren. helt seriöst, nu känner jag själv att det är dags att göra nåt åt skiten. och eftersom att jag och becca ska göra lumpen så är det ju kanske dags att vässa sig lite, då allt skakar på mig som möjligtvis kan skaka. men vi har bestämt att vi ska börja träna på gymmet. ja, vi får väl se hur länge det håller, som med allt annat. men jag är faktiskt seriös med lumpen, jag ska fan göra det. sen kan man skryta med att man har gjort lumpen. skulle dock vara ganska pinsamt om man inte fick göra den bara för att man var för lat.
well, det är inte hela världen. jag får göra "uttagningen", eller vad det heter i smyg, så ingen får veta att jag failade stort, i guess. 

nej, läggdags var det, men först.. kvällsfika. 
kiss och godnatt!  

tragiskt!

Så sjukt god, så sjukt underbar!
Det är helt sjukt hur en helt vanlig paj kan få en att vilja gråta när man äter den. inte för att den är äcklig utan för att den är så sjukt god, så sjukt underbar.
-Blåbärspaj med vaniljssås. det är det som gör livet. Blåbärspaj..blåbärspaj..

Man får gärna överdriva med vaniljsås, det gör inget.

Nu vill jag också gråta, fast av en helt annan anledning, jag vill gråta för att jag ska jobba imorgon och inte kan göra nåt idag. Min syster bjöd med mig på bio tillsammans med henke och henne, men nej, jag kan inte åka med för att jag börjar klockan 7 imorgon bitti. Så, det får bli godis, chips, ostbågar och blåbärspaj med mamma och ola framför let's dance, vilket inte heller låter så tokigt nu när jag tänkte efter.
jag har verkligen inget att skriva om! känner att jag inte har haft det dom här senaste dagarna. jag som alltid brukar ha fullt av sprudlande och brillianta idéer. men nej, ingenting!
fan


BESLUTSÅNGEST!

Nu har jag suttit och gjort ett par olika headers.
Men jag kan inte bestämma vilken jag ska ha!
jag har gjort en till becca, en till robbe (exakt lika som beccas, haha), en till steffy, flera till mig själv och nu ska mickan få en också. fast, jag är fortfarande på amatörnivå, men jag lär mig.

Becca kommer nog snart också, hon skulle hem och pyssla med nåt, jag vet inte vad. sen när hon kommer tillbaka så ska vi börja med mickans header. jag har ingen aning om hur jag ska göra den. men becca får hjälpa mig, dom är ju trots allt syskon. dom är dessutom syskon som tycker om varandra. Då kan man ju undra vad som gick fel mellan mig och min syster. Kommunikationsbrist? avundsjuka? ja, säg det. vi tycker iallefall inte om varandra.
eller jo, ibland - när hon kommer hem från utlandet eller nån resa hon varit på och jag får massa presenter, då tycker jag om henne.
Men jag då? som aldrig köper nåt till henne när jag åker nånstans. jag tror inte hon tycker om mig alls. aldrig nånsin.

Imorn är det iallefall jobb, och jag börjar 7. inte så jäkla kul, men jag känner mest att jag jobbar den här helgen så har jag skiten gjort sen. sen har jag gjort mina helgen och kan återgå till mina lata, tråkiga och helt underbara helger.
Aja, nu ska jag förflytta mig in på mitt rum och inta position sängläge. sen ska jag städa. kiss!

GOD MORGON!

God morgon!
Vilken härlig dag. Jag och becca vaknade för ett tag sen och ska nog snart gå upp och äta frukost.
ja, fredag.. jag ska inte göra nåt speciellt alls, eftersom att jag börjar jobba klockan 7 imorgon bitti och slutar 20 på kvällen. så jag har inte riktigt tid att göra nåt, kan jag känna. om jag inte vill komma till jobbet som en zombie. men det vill man ju inte. Nej, det blir tidigt ikväll. vilket också ska bli ganska skönt. jag har ju haft min lilla helg nu. har ju varit ledig torsdag, fredag, så det är ju som en helg, fast mitt i veckan.

jag har sovit jätte skönt inatt. verkligen som man ska, med becca bredvid. igår kramades vi lite också. men det var inte speciellt långvarigt då hon låg på min arm, och jag kände att det var bra nära ett blodstopp. men en liten kram vart det :)

nej, nu ska jag dricka massor, massor av obo'y, och äta massa mackor till frukost!



Bäst i världen!

kiss!

HELT OTROLIGT!

Jag vet, bloggen ser ut som en freakshow.
Men jag älskar den!

idag har jag puggat som fan, jag har gjort hela fem kapitel i engelskan. So now can jag prata very good Engelska! Awsome!

becca kom ju och sov med mig igår, och det vart inge kramande alls. jag sa inte ens att jag älskade henne. suck. men hon lider inte, så det är lungt. Men hon ska sova här inatt igen, så jag får krama henne ikväll istället, jag behöver det. Verkligen. Inget går upp emot en kram av sin bästa vän.
Idag har det varit riktigt varmt faktiskt, säkert 15 grader i solen, för det var 10 på altanen i skuggan. och så fort man kommer in i solen så känner man att det bränner sådär härligt! helt underbart!
nu har jag inget mer att skriva.
Tänk att man kan skriva ett inlägg av bara rent skit. helt otroligt!

MIN FINA BÄSTA VÄN!

kan man göra annat än att längta till sommaren?
Jag kan säga att, säkert hälften av alla mina otroligt smarta tankar ägnar jag till att tänka på sommaren och alla nya kläder jag ska köpa. såhär är det varenda jävla år, jag längtar och längtar, men hela tiden har det känts som att den är 1000 mil bort. men snart kommer den. man känner det i luften.
mötte nathalie idag också. det var lite kul. för hon skulle precis ut och gå och jag var påväg hem från jobbet. vi stannar inte, men hon säger i farten:
-Åh, vilket fint väder!
och jag svarar:
-Ja, verkligen!

Både hon och jag tyckte att vi lät som två tanter mellan 90 och döden som sitter i varsin rullstol och inte har annat att prata om. haha, nej, men det var nog mer själva känslan och situationen som var lite lustig.
nej, snart blir det nog till att plocka fram mina solglasögon som jag knappt använde förra sommaren. kan delvis bero på att jag ser ut som en fjortis/fluga. men who cares, right? man får inte in den riktiga sommarkänslan förrrän man har ett par snygga solbrillor och ett par nya sommarsandaler!

jag är ledig imorn, och snart kommer becca och ska göra mig sällskap inatt. hon är nämligen också ledig. det blir mysigt! Jag känner att jag vill ge henne en fet jävla kram och säga att jag älskar henne, bara för att hon är världens bästa och finaste bästa vän, och dessutom säger jag det alldeles för sällan och kan inte komma på när jag sa det till henne senast. för det första känns det mycket bättre när man inte har sagt det på ett tag, och det betyder mycker mer då också, än om jag skulle säga det varje dag. det blir liksom en vanlig sak då, och det är det inte. 
plus att hon har en mamma som bakar som gud själv. vad mer kan man begära?



Ikväll är det också diagnos okänd som jag ska tvinga becca att titta på. verkar ganska bra.
kiss!


RUBRIKER!

tisdag.
och det innebär; Desperate housewifes och den rätte för rosing!
woho!

idag har jag haft gympa, och som alla andra gympalektioner står jag mest på samma ställe och rör mig bara när läraren tittar eller tvingar mig att springa. han känner mig, med andra ord. så då står han och glor, nästan utan att blinka tills han ser att jag sliter som ett djur. en mycket givande gympa lektion, verkligen!
-Nej, okej. men iallefall tills jag har gjort minst en armhävning eller en situps.
vi hade innebandy och nåt gym-liknande, helt boring, men tyvärr ett måste. man skulle typ, lyfta sig själv. hello?! tror han att jag är hulken eller? jag ropar på mamma och nästan gråter när jag måste lyfta en 10-kilos stång på gymmet. den är tung!

Förresten är det helt underbart väder ute!
jag blir på så underbart humör när det är såhär fint väder, finns det ju några människor som man blir mindre glad av att se, men de går ju trots allt också på äckelhögbergs.


nu får sommaren mer än gärna komma!

puss!

THE GRUDGE

jag verkligen älskar att retas med min mamma!
När hon kommer hem sådär trött från jobbet och lägger sig på soffan en stund, då hoppar jag fram framför henne när hon precis håller på att somna och skriker henne i örat.
och hon studsar upp som om hon sett ett spöke, med ögon stora som golfbollar. för att sen bli arg och fråga vad fan jag håller på med, vara sur i 10 sekunder och sen börja as garva!
sen slutar det med att jag ligger på golvet och skrattar och mamma gråter av skratt och lycka.
mamma är det bästa jag vet, och hon är också en av mina allra bästa vänner. med henne kan jag dela allt! -okej, nästan allt.


becca aka the grudge


Becca min soulie mår seriöst inte bra, asså. hon sitter och sjunger "die motherfucker, die motherfucker die" för mig i micken. låter förjävligt gör det också. men, ingen har ju påstått att hon har alla hästar hemma direkt.
personligen så skulle jag chansa på att flickan inte ens har ett stall där uppe. det fattas alltså med andra ord, allt som går att fattas.
jag har fortfarande inte kommit igång med mitt pluggande på delegationen. visst, jag har läst lite, men låångt ifrån att anstränga mig att komma ihåg skiten.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och sen sova. puss!

MÅNDAG

jag och mamma tittar på satc tillsammans och pratar lite. efter ett tag frågar jag:
- mamma, var du kär i nån när du var 15-16?
-Ja, det är klart. (mamma)
-jaha, vilka då? (jag)
-ja, det var lite olika. fast, då var det annorlunda, då dansade vi tryckare och på skoldiscot. sen var det inge mer.(mamma) 
-Eh, är du retard eller? (jag)

???

-okej, antingen så ljuger hon, eller så var hon verkligen retard. vem fasen dansar tryckare på skoldiscot när man går i sjuan, åttan, nian?! snacka om efter.

klockan är halv sex och jag är så trött att jag halvt sover här framför datan. helt sjukt! nej, nu ska jag titta vidare, sen ska jag retas lite med mamma. i love her!


HELGEN

igår var jag på maskerad. en toppen kväll, verkligen!
knäppte som vanligt inga kort då jag helt glömde bort att jag hade kameran i väskan, men några kort vart det.

jag var iallefall skolfröken, åsa var cowboy, fisen var pirat, sandra var.. sandra, lina var bandyspelare och jannice var 70-talist.
... Påhittigt!
det var hur kul som helst och allas humör var på topp. jag drack lagomt och kände att jag hade kontroll över händer och fötter hela kvällen. plus att jag dansade! och det, ska jag tala om, det händer inte ofta! jag hade också åsas klackskor som är snygga som satan, men ack så obekväma, och kan känna idag att 'vad fan tänkte jag?'. men det är smällar man får ta liksom. så nu har jag blåsor i hela fötterna känns det som och en jävla baksmälla. Underbart!



fredagen
tillbringade jag tillsammans med clara, tobias, becca, gabbis och sofie, med bla. skitsnack, tjejsnack, singstar och cheezballs. men kvällen slutade tidigt för mig och becca, så vi gick hem och la oss i hennes säng och vilade lite, medans jag tappert samlade kraft till att orka pallra mitt arsle hem.
kom hem till slut och upptäckte att jag var hemma själv, mamma var på möbeln och ola jobbade på krogen, såå skönt! så jag la mig i sängen, slog på twilight och somnade skönare än nånsin. en toppenbra fredagkväll! (y)

ROBERT PATTINSON

jag är kär! jag är kär i robert pattinson.. och ja, jag har ändrat mig helt, han är inte ful. han är så jäkla het. så sjukt het!
...helvete!
jag slutade iallefall åtta idag, och efter det så gick jag hem till rebecca. och självklart så bakade mamma päivi bullar som feta jennifer inte kunde motstå. iofs försökte jag inte heller att motstå dem, men jag kände att det liksom inte var nån idé ens.
jaja, jag åt iallefall tre, becca åt en.. men jag tänkte liksom att det var onödigt att lämna. sen tvingade päivi med mig en påse bullar hem också. hon verkligen tröck ner den i min påse, då vill man ju inte vara vrång och tacka nej heller.
sen att bullarna var godare än jag-vet-inte-vad gjorde ju inte saken bättre, precis.
Så, där satt jag och becca och drack kaffe och åt bullar, vilket självklart resulterade i en viktökning på fem kilo. men det är som vanligt när man lämnar perve's house.. man blir fet av att vara där.
jag måste börja plugga snart också. jag ska nämligen få läkemedelsdelegering, vilket innebär att jag får dela ut läkemedel till de boende. och det måste man ha ett speciellt tillstånd för, som just kallas delegation. så, jag ska plugga lite, och sen göra ett prov på att jag kan allt. sen har jag min delegering. narre!
plus att jag får vara vikarie nu ifall det fattas folk, och jag har trots allt bara jobbat i fyra veckor. ja, vi skulle kunna säga att jag är en.. naturbegåvning, utan överdrift dåra alltså, och jag får troligen jobba i sommar. kompis, det går bra nu.


här har vi det.. och eftersom att det där häftet är på mer än 30 sidor så har jag ju en del att göra.

LUMPEN?

Nu har jag skaffat nya krafter genom att äta en fet reale, världens bästa pizza!
jag och sickan har också bestämt oss för att göra lumpen. och då kan man ju inte vara nåt jäkla pucko, så då tänkte jag att jag ska ha mina brillor på mig när jag kommer dit, för jag ser ju mycket, mycket smartare ut, och sen ser jag mer sofistikerad ut också. ellerhur?
jag är faktiskt helt seriös när det gäller lumpen, jag känner liksom att jag måste göra det bara för att alla tror att jag kommer faila totalt. men jag ska fan visa dom att jag kan! jag är ingen snobb som inte tål smuts, jag kan också kasta mig i lera och vara en lortgris.
fast jag har typ hört att man måste göra ett IQ-test också, vilket jag dock är lite orolig över.. det kan ju gå.. ja, käpprätt åt helvete, helt enkelt.


Jag ser ju helt sjukt smart ut. becca ser bara.. ja.. men det är bara för att hon inte har brillor, jag lovar!

DEPRIMERAD

jag har ont i ryggen!
jätte ont, verkligen.. eller okej, halv ont. men tillräckligt för att jag ska tycka synd om mig själv. vilket inte är alltför ovanligt iofs. jaja, nu är jag nästan frisk iallefall, vilket betyder att jag kan jobba imorgon. men jag får iallefall sovmorgon, det är ju narre, jobbar 12-20.
jag har tittat på twilight för många gånger nu, men jag ska nog titta lite till snart, den är så bra att jag gråter åt filmen. den är liksom inte sorglig eller nåt, bara så sjukt jävla bra. jag fattar inte.. nu längtar jag bara tills new moon kommer på bio. det blir i november. suck!
jag är fortfarande sådär sårbar och ledsen, men det går snart över. jag minns att det var precis lika med "festival". precis samma känsla, den där ledsna och deprimerade, när man inte vet varken ut eller in. det känns som att jag går sönder inifrån.
det är så sjukt jobbigt.. men om ett par veckor så är det bra, det vet jag.. eller?

TWILIGHT-KOMA

Okej, twilight var helt sjukt bra, och jag är kär i edward cullen, inte robert pattinson.
fan också. nu vet jag, om jag känner mig själv rätt, att jag kommer gå ner i ett twilight-koma och titta och titta på filmen. så blev det med filmen festival. jag stannade hemma från skolan och sa att jag var "sjuk" för att jag skulle kunna titta på filmfan. det är helt sjukt. precis så kommer det bli nu, för det här är utan tvekan den bästa film jag har sett och jag grät som ett barn, vilken också var helt sjukt skönt då jag kände att jag höll på att sprängas från insidan av tårar, fast jag inte kunde få ut dom.
nej, allvarligt, jag vet inte vad jag ska säga mer än att filmen var sjukt bra och jag är kär.. igen. Fan

ja, nu är jag iallefall vaken, jag vaknade liksom halv 3? det är helt sjukt. trodde aldrig jag skulle vakna. fast jag har ju vaknat titt som tätt, tittat på bra scener ur filmen, fått tillbaka lugnet och sen gått ner i koma igen. skönt, om du frågar mig.
så, nu sitter jag i soffan och tittar på vänner. men jag ska snart stänga av ljudet och slå igång twilight. tycker det är så mörkt på mitt rum, plus att jag älskar att ligga på soffan.
jaja, nu ska titta på filmen. puss!


Tufft! :D

SPÅRLÖST OCH TWILIGHT

jag känner mig som en vandrande snorklump.
eller nej, jag är en vandrande snorklump. inte vidare fräscht va? -nej, det tycker inte jag heller.
jag sitter och tittar på spårlöst där 4 syskon letar efter sin mamma, pappa och ena äldsta systern. nu är det snart slut och dom har hittat systern, men mamman&pappan var döda. jag är så jäkla känslig så jag vill bara gråta när jag ser det, men jag kan inte! jag fattar inte varför. skit jobbigt. jag försökte gråta igår med, men nej.. inte en ynka tår. surt.
becca min söt-propp erbjöd sig att komma med mina skolböcker imorn så att jag inte kommer efter så mycket i skolan. hon är bra söt min lilla sickan.
Nu börjar klockan verkligen närma sig läggdags och mina ögon har varit öppna alldeles för länge i onödan nu känner jag, men det var så bra på tv så jag kunde inte sluta titta. nu längtar jag bara så att jag kan få titta på twilight, det kommer ju lätt bli dagens, så länge som jag har velat sett den.


men karln är ju bra ful, asså! kunde dom inte ha tagit nån snygg?

SAMMA LIKA

nu har jag tagit alvedon, ätit mat, druckit massa vatten och försökt sova lite..
men icke. jag blir bara sämre känns det som. jag är verkligen helt slut, och orolig över imorgon. ifall jag inte kan gå till skolan, eftersom att vi har så otroligt högt studietempo så är sjuk det sista jag har tid och ork till för tillfället. jag kommer halka efter som satan i skolan ifall jag inte går imorn, speciellt när vi bara har matte en gång i veckan då jag jobbar ond,tors,fre.
mamma är sådär gullig och snäll och frågar om jag vill ha saker och ting bara för att jag är sjuk och det är synd om mig. hon är för söt!  
nu har jag förresten sett att twilight har kommit in på tankafett, och vem är lyckligare än jag fördet? jag och becca skulle se den på bio, men det blev liksom aldrig av. vet inte varför..
så nu funderar jag på att lägga mig i sängen och titta på filmen, och sen sova..

men först.. unga mödrar och någonting i magen.
puss!

SJUK

jag mår verkligen ännu sämre idag än igår. jag orkar knappt göra nåt och minsta ljud piper i öronen.
det är med andra ord mycket, mycket synd om mig.. det tycker min mamma också. hon är bäst!

Hade ju prov idag i matspjälkningen, och det gick jätte bra. jag hamnade i samma grupp som emelie och gabbe.. emelie är duktig på allt, och gabbe är.. som han är..
haha, nej men han var duktig han med, han hade mycket viktiga saker att tillägga.. min lilla gejbi

nej, nu ska jag titta lite på tv och trycka i mig huvudvärkstabletter, sen är det mat.
puss!
















HAHA, hittade en asgammal bild. så ful!


MYS MED MAMMA!

Jag älskar söndagar!
Det är så mycket bra program på söndagar..
Först ut på listan har vi One three hill som börjar klockan 18.00.
sen blir det gossip girl klockan 19.00.
efter det är det mia och klara som tyvärr är samtidigt som wipe out, som börjar ikväll. men det spelas in..
och därnånstans är det parlamentet.. så som ni ser så krockar tyvärr mina program med varandra, inte kul!
Så, ikväll ska jag och mamma ha mys med chips dip och läsk, plus massa tv! och snart ska vi äta pizza! :)

Sen kom jag på att jag måste gå till skolan imorn också eftersom att jag har prov i matspjälkningen och appedicit, ileus, magsår och peritonit. kan det mesta men måsta finslipa lite på latinen, det mesta är ju på latin och det är det som är lite svårt att få in.. men ola har ju alla sina läroböcker kvar, så jag ska kika lite i dom och se om man kanske kan lära sig lite där ur. känner att det är dags att satsa ifall man vill ha sommarjobb, och det både vill och måste jag eftersom att jag och becca ska till london efter sommaren!
nej, nu ska jag kila ut till mamma och se sådär ynklig och sjuk ut så att hon tycker synd om lilla mig!


mamma! världens bästa :)

puss :)

LET'S DANCE

ojoj, vilken lördag! FETASTE FESTEN!!
..not..

Jag kom hem till olle vid kvart över nio kanske, men dom skulle till elin direkt, så vart det för mycket folk och alla åkte tillbaka till olle. sen, när olle och alex skulle gå dit så gick jag hem för att jag var helt slut. pratade lite med steffy och hannah istället. ..
imorse åkte förresten steffy till Danmark och ska vara där i en vecka och debattera om invandring, tror jag det var.. hon låter så smart när hon säger det.. men det är hon inte.. jag lovar.















Hej lailas stjärt.

Nu har jag tittat lite på let's dance, fast jag tittade bara tills laila baggs hade dansat, då hon är den enda jag är intresserad av, eftersom att alla säger att hon är såååå bra. men nog allt kan jag hålla med om att hennes ass och tuttarna sitter på rätt plats! dock tycker jag att hon ser ut att vara minst 40, trots att hon är 35 eller nåt va? men hon är snygg, den där bagge.

känner mig ändå mer dålig idag, jag har ont i skallen är alldeles snorig, nyser som jag vet inte vad och mår allmänt jäkla dåligt. vet inte om det blir skola för mig imorn. buhu! jag som saknade skolan..
men vi får se.
Nej, nu ska jag titta vidare på en film som går på canal+.. verkar dock inte så bra, men jag tänkte göra ett försök att titta iallefall.. vi hörs sen. puss! :)


LÖRDAG KVÄLL

Har precis duschat! såå skönt!
ikväll blir det hem till olle som det ser ut nu, eftersom att åsa är där och hon fyller ju som sagt år. så det blir väl till att fira henne. trots att jag inte mår bra alls. jag är alldeles snorig och har ont i halsen, sen är det lite andra saker också.
inge kul..
Så, nu sitter jag här i handduk och lyssnar på ulf lundell "hon gör mig galen", jag vet.. ulf lundell.. men den är helt sjukr bra faktiskt. jag har nog lyssnat på den 50 gånger sen jag kom hem idag.. den är den enda låt som har spelats sen jag klev innanför dörren.. ska nog snart lyssna på lite winnerbäck också så att jag blir på bra humör.. blir alltid sådär varm och glad i kroppen när jag hör karln.. mys!
Nykert blir det iallefall ikväll, så långt vet jag. sen vet jag inte om beccus ska med, för hon kanske ska till gävle, men det visar sig.. nej, nu är klockan.. :O, tio i åtta?! Ojdå.. dags att göra sig iordning, hörs sen. puss :)

lördag

god morgon!
eller, jag vaknade för ett tag sen. låg och drog mig i sängen medans rebecca stack upp med en jäkla fart och satte sig vid datan.
Igår, fredag.. ja, vad hände? inte  mycket alls. jag och rebecca åkte till tierp bara för en hemköpssallad, min gick loss på hela 61 kronor, inte illa pinkat!
sen, kom vi hem. gick och hälsade på min mamma lite som var på "födelsedagsfest", haha. sen gick vi hem och la oss i sängen och pratade.. slutade med att båda somnade med kläder på. sen vaknade vi halv 3 typ, och bytte om och så.
Så, nu ska jag och rebecca dricka kaffe, sen ska jag gratta åsa flåsa som blir 17 år idag.. grattis gumman!

FREDAG, ÄNTLIGEN

God morgon!
ja, här sitter jag och tuggar på en morot och ska snart borsta tänderna, sen kila till jobbet.
idag var det riktigt hemskt att gå upp. plus att jag hade jobbiga drömmar, så jag vaknade säkert 5 gånger inom loppet av en halvtimme, mellan halv 6 och 6. inte narre!
jaja, nu ska jag borsta gaddisarna och sen gå och jobba.
hörs sen..
puss!

NU...

.. är jag nästan klar. nu är det bara lite till som jag vill ordna. typ.. småsaker.

ÄNTLIGEN!

dagen har varit lugn.. inget vidare ovanligt, eftersom att allt i mitt liv går på rutiner. samma sak varje dag.. eller, okej. inte varje dag. idag köpte jag en daimtårta.. UNDER PISTOLHOT! jag blev tvingad att köpa den förbannade tårtan annars skulle jag dö. så, vad väljer man? Tårtan, utan tvekan asså. hade jag inte blivit hotad så hade jag aldrig köpt tårtan!

 
men, den var ju satans god.. det syns också, eftersom att jag drog i mig halva själv.


JUST JA! Världens grej idag på jobbet!
Maria, en på jobbet tyckte att jag skulle lära mig ven-provtaging, så jag fick ta på henne! Jag fick sticka en nål i hennes arm och sno blod! det var helt sjukt, och jag var livrädd.
men jag fick massor av beröm av brudarna för att jag var så duktig, och maria kände inget alls.
så det var ju narre. nu vet ju jag iofs inte om dom bara sa så för att vara snälla, men det kändes att det gick bra.
åh, kan man vara mer stolt? näe, jag tror fan inte det.

nej, nu ska jag lyssna vidare på james morrison, sen ska jag sova. upp 6 imorn igen.. suck!
Godnatt och puss

ny header


nu har jag gjort en header.. inte så snygg, men den får duga tills jag gör en ny.
den är ju bättre än den gamla iallefall, för den var ju seriöst buttugly!
Puss

GODMORGON


En morgontrött och sliten zombie

sådär!

Nu är jag all set inför dagens bravader, det vill säga.. jobb.
jag höll på att försova mig, tänk om jag hade gjort det! katastrof!
igår gjorde vi förresten om mitt schema, så nu börjar jag 7 och slutar 4 nästan varje dag.. kanske inte den bästa tiden på morgonen. men men.. det är ju som det är.
jag är klar! jag brukar aldrig vara fördig innan jag ska vara klar. nu har jag en kvart framför datan sen måste jag kila.. uss! :)

PHOTOSHOP ÄR TILL FÖR GENIER


tråkigt med inlägg utan bilder, så jag slänger in en på ett mongo jag såg här-om-dagen, tror hon hette jennifer.


en ny header kommer inom en väldigt snar framtid.. måste bara lära mig det där med photoshop först, för i nuläget känner jag mig som en vilsen tjock bebis som kryper omkring i en labyrint utan mat..
okej, lite överdrivet.. men det kommer. eller, ah snart och snart.. det kommer när jag har lärt mig, vilket kan ta ett ett par dagar, veckor, år, millenium.

Anyway..

jag pratade med sandra nyss. jag rådde henne till att läsa min blogg,(nej, jag brukar inte tvinga mina vänner att läsa min blogg, bara becca.) och det första hon säger är:
-Har du skrivit om mig?!
'ja, självklart, sandra. jag har ju vigt hela mitt liv åt dig. allt jag gör, gör jag för din skull. du är guldklimpen i mitt liv, det är du som står i centrum för alla mina handlingar'
Ah, riktigt så sa jag ju kanske inte.. faktum är att jag nog inte använde ett enda av dess ord.. men det var så jag tänkte. nästan.

Nej, jag har inte somnat än, men det är som vanligt. jag visste redan innan jag skrev det där förbaskade inlägget om att jag skulle sova att jag inte skulle göra det. men tyckte att jag borde bli trött om jag försöker lura mig själv..utan framgång. nu ligger jag här, pigg som en lärka och skriver massa skit i ett inlägg ingen kommer orka läsa. how pathetic.. 
-det tycker inte ni? nej okej.. inte jag heller.
en fet puss och godnatt!

ONSDAG

jaja, nu får bloggen vara såhär tills jag har tid och ork att göra nåt åt skiten.

dagen har spenderats i min säng, som vanligt. tror faktiskt helt seriöst att jag ska sova snart, eftersom att jag ska upp 6 imorn bitti. sen gick jag upp 6 idag med, så mina ögon hänger inte riktigt med kan ju jag känna lite grann :)

Imorn tror jag att jag ska köpa en daimtårta.. jag har varit sugen på det ända sen jag började med GI.. i måndags, alltså. läänge! nej, men faktiskt.. jag måste gå ner i vikt. först måste jag bara komma på nåt bantningsmirakel så att man rasar 20 kg på två dagar.. det skulle vara nåt!
hmm.. vilken idé. det ska jag nog klura på ett tag. vi hörs! :)

BACK ON TRACK

okej, nu skiter jag i det här.. screw GI-dieten!
jag kommer vara fet i sommar, men jag bryr mig inte!! jag får hålla mig borta från stranden helt enkelt.
Jag ska sluta gnälla om att jag är fet, eftersom att jag verkligen inte kan banta. jag kan inte hålla mig borta, that's it!
Jag är född till att vara en liten tjockis, i guess.. great!


Ive missed you guys!

MEN SUG

okej, nu har jag suttit hur länge som helst med här jäkla bloggen, men det blir inte rätt! jag kan inte få headern på rätt sätt. nu ger jag upp.


UNBELIEVABLE!!

"Ja idag är man en aning trött, sov hos jennifer så då är man alltid trött. och i morse hände något vääldigt konstigt, jag vart verkligen förvånad, hade jag orkat visa uttryck så hade min haka hängt i golvet! men iaf så va de ombytta roller, de va jennifer som väckte mig, och de är typ helt otroligt , de är alltid jag som får väcka henne, anledningen till att jag sover där är för att jag ska vara barnvakt så barnrumpan kommer upp på morgonen men i morse då va bebisen redan vaken!
ja "plötsligt händer det"  som man brukar säga! "


Från rebeccas blogg. och jag måste påpeka hur sjukt imponerad jag är av mig själv!
Helt otroligt
!

GI-metoden in my big butt!

Mm! här sitter jag och tuggar i mig en torr sallad! mm, så gott! not..
jag är redan less på den här djävulsdieten. jag blir på dåligt humör, sur och mår allmänt jävla piss!
just nu känns det som att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst.. tänk en fet jävla kladdkaka, en fet jävla daimtårta eller en fet fet fet kebab med massa sås! oh lord! jag dör..

jaja, till middag sen funderar jag faktiskt på att unna mig en god hemköpssallad, utan pasta då förstås.. men jag bollar lite fram-och-tillbaka med den tanken, och den kommer troligtvis inte bli av då jag är alldeles för lat för att pallra mig ända till bussen, och sen hem igen.
well, that's life. jag får vara utan hemköps underbart goda rhode island sås.
nu ska jag titta på andra GI-recept och se om jag hittar nåt jag faktiskt kan tänka mig att äta.


ikväll är det förrsten desperate housewifes!
Så, ikväll mellan klockan 21.00 och 22.00 sitter jag i koma framför tven. så jag är ej anträffbar..


åh, som jag har längtat! ikväll, ikväll, ikväll!


fail

okej, beccas färgning blev en katastrof, och jag misslyckades totalt.
Hon ser förjäklig ut i skallen, faktiskt.
Så, vän som jag är kommer jag och ska vara lite snäll och säger:
-Men, det ser bra ut, becca.
Varpå hon svarar:
-Ursäkta? hörrö, säg det där igen så kommer jag sparka ut dig härifrån..

ja, hon älskar mig

Måndag

måndag, måndag.. mååååndag..
man blir gråtfärdig när man tänker på det och det svider i munnen när man ska säga det.


fast.. dagen har varit lugn. har spenderat den största delen tillsammans med mor, hur mysigt som helst. vi tittade på top model och åt mat.. eller, hon åt medans jag lagade min.. eller, ja.. lagade kan man kanske inte kalla det eftersom att det var en sallad, gjord på gurka, sallad, ägg och grillad kyckling. okej, jag hatar ägg, men det gick an. den var faktiskt riktigt god... Nu måste jag bara få sickan att äta den, hon säger nämligen att hon inte skulle äta min mat för 500 spänn.
men nu ska hon allt få se!
sen fick jag höra av mamma också att jag var en "kodum jävla bitch". Självklart skojade hon, och hon sa det bara för att jag sa en ganska kodum sak.. men jag tror ändå att nånstans i bakhuvudet på min kära mamma så låg dess tankar och vilade sen länge, och hon bara väntade på första, bästa tillfälle att få säga det, och idag small det.. hon sa det.
aj, så det sved!
nej, det gjorde det inte eftersom att jag försvarade mig med att säga att hon var en blond, blåst bimbo.
Jag kände liksom 'yes! jag vann!'.
Ja, det trodde jag tills hon skakade på huvudet, och fortsatte titta på tv:n. ett klart tecken på att hon vann våran lilla kamp. fasen!

Becca ska sova hos mig inatt. lika mysigt som vanligt. nu väntar jag bara på att mamma ska städa mitt rum. eventuellt måste jag hjälpa till, men jag ruvar på en plan för att slippa.
Anyway, vi sitter här och jag ska snart färga beccas hår. hon börjar bli lite otålig och säger:
-"men inte undra på att man inte orkar läsa, du skriver ju milslånga inlägg"
jag svarar och säger:
-"men becca, du tycker om att läsa min blogg, du tycker jag låter smart i bloggen"
då steffy i sin tur säger:
-"men jennifer, du ska inte tro på allt becca säger"

Okej? faktum är att jag vet att jag låter jäkligt smart i bloggen. that's it!
nu ska här färgas, puss!

bakis...som....fan

seg söndag, jag är bakis och tog inte med mig kameran igår av nån outgrundlig anledning. men jag fick lite bilder från när vi var här och drack innan. jag hade iallefall inge kul idag får jag vad jag förtjänar... skit..
min skalle sprängs snart


RSS 2.0