Usch!

Vissa människor kan göra mig så förbannad att jag bara vill slå sönder allt som jag kommer åt! Fyfan!

:)

Hallå : )
Hur mår jag idag? jo, det är bara bra, faktiskt. Gårdagen däremot var inte lika ljuvlig.
Daniel blev 24 år igår, så vi var där och firade honom, jätte trevligt. Jag kom väl hem nån gång vid halv 1 (?). I fredags hade jag och fia skit tråkigt, Och åsa var på fotbollsfest, så vi bestäämde oss för att dricka, som det känns just nu så ångrar jag mig, klarar inte riktigt av alkohol som de flesta vet. Kom hem klockan 7 på morgonen, och sov till fyra på eftermiddagen! Fast jag hade ju såklart vart vaken emellan. Mådde skit gjorde jag iallefall, fyfan jag hade sån fruktansvärd huvudvärk så jag ville bara skjuta mig själv! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss!


Bra, dålig vän?

jag och Becca har deeptalk om kärleksproblem på msn, slutar med att jag skrattar och hon är helt seriös. Vilken vän jag är!

Elgiganten, ni har sjunkit i mina ögon!

Jag har nog världens tråkigaste, och bildlösaste blogg på hela blogg.se!
Men det är lungt, får hem min kamera snart som har vart på lagning gud-vet-hur-länge. Orkar inte vänta mer.
Jag ska nog tillochmed personligen ringa ett litet phonecall och ett snack med  mr. elgigant. Nu är jag less!

Eh?




Ursäkta, mr. Marc Cherry, (skaparen av desperate housewives) men vad fan tänkte du när du beslutade dig för att ta ett litet glädjeskutt och hoppa fram 5 år i serien?! Är du gullig och mailar svaret till mig sen? [email protected] . Skulle bli väldigt tacksam för svar eftersom att denna oigenomtänkta idé råkade skaka om hela min värld!

Gråta blod!

 P.S. I love you

Jag blir helt galen! Jag vill bara lägga mig nånstans och gråta blod!
Den här filmen är så bra att jag gråter av att tänka på den. Japp, nu kommer det igen.
Se den, den som inte gör det kommer att ångra sig sååå hårt!


Längesen

Det var inte igår! Iofs så tror jag inte att någon lider så mycket av det. Men jag fortsätter att låtsas..
Jag får ångest.. jag blir helt seriöst deprimerad när jag tittar på gossip girl, och alla andra mysiga program där tjejerna är rika och kan köpa vad som helst! Jag vill också vara rik! jag vill också kunna köpa va jag vill när jag vill! jag vill också ha ett stooort hus med pool! jag vill också vara 1.80 cm lång och skit snygg! Jag blir så less.
Nu vill jag bara köpa trisslotter för alla pengar jag äger. Som är ungefär, eller för att vara exakt 231kronor och70öre. Det ska jag nog göra imorn. och hoppas på att guldvinsten ligger i en av lotterna, och så är jag miljonär sen! Eller kan man vinna flera miljoner på en tia lott, förresten? Hmm, det återstår att se.


RSS 2.0