Skolan

Hallå i stugan!
Sitter i skolan nu och har lunch. Provde på cs nyss, och det gick inte som planerat så att säga. Det gick åt helvete! Har precis ätit, och maten var skit äcklig! Verkligen, det var bränt och äckligt. Längtar tills vi slipper sodexhos äckliga mat! Usch och fy.. Nej, nu ska jag trippa ner till cafeterian, see ya, puss!

Livrädd

Jag är livrädd.. eller nog mest förbannad..
De sägs ju att jorden ska gå under imorn.. liksom, hallå! Sådär har dom sagt hur många gånger som helst! Och kan jag inte få åka till Turkiet först? Snälla, jorden..
...
Nej, nu ska jag möta becca, innest inne håller jag på att skiter på mig, och bestis som hon är så sover hon med stackars jempa inatt..


Foood, Mmm!

Hej in the stuga!
Har precis kommit upp ur soffan lat som man är.. slutade halv 12 idag egentligen, men vi fick gå en halvtimme tidigare, så jag slutade 11, jävligt skönt! Och imorn har vi lång dag, går till kvart i fyra, och det var ju inte alls lika kul. Nu sitter jag och laddar in lite nya låtar på mobilen, nån som vet nån bra? jag är nämligen skit dålig på musik. jag vet aldrig vad jag ska ladda ner när jag väl ska det. Jätte irriterande, verkligen! Men jag fick in ett par bra iallefall, dock ganska gamla, men jag har skit svårt att släppa låtar som jag älskar, tex. Jason Mraz - I´m yours, jag kommer nog aldrig att tröttna på den. Jag menar.. det har vart min och beccas låt hur länge som helst nu. Ja, Jag älskaré! :D Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att jag kan få lite mat i magen, jag är skit hungrig! Ändå har jag ätit 6 rostade mackor, ett helt paket vindruvor och en marabou digestive.. känns det som att... men du! Nu öppnades dörren, och in kliver mor min! Nu får jag mat! och ja, jag kanske är för lat för att laga själv. fast ibland måste man ju liksom, men det brukar oftast sluta med att jag ligger på soffan med en påse chips.. Men det är big, big, big no, nu och framöver, jag har gått så jävligt i vikt! och för de som har missat så far ju jag till Tuuurk-heey på lördag! :D Nu börjar nervositeten krypa fram. Fy! Jag som är så rädd för att flyga! Tips? (Att supa sig full är uteslutet)
Puss


God morgon, kära församling!

God morgon, pluffar!
Sitter här nu ska gå ut till bussen snart, drömde mardröm inatt igen. Och inatt var den rikitigt hemsk! Uscha! Jag är klar, och bussen går om 45 minuter, det är ju inte så jävla kul. Men men, får sätta mig framför teven och titta på vakna med the  voive. Även fast jag ogillar Josefin, men det är nog bara för att jag har en liten crush i hennes man.. hmm. nej, nu tickar klockan. Hörs senare. Puss!

Attention!



Idag har jag sprungit 2,5km!! och ja, det är skit mycket för att vara jag. Allvarligt, jag har nog aldrig sprungit så långt på en och samma gång.. och nu nä rjag tänker efter lite så har jag nog inte sprungit så långt om man skulle lägga ihop allt jag gått, cyklat OCH sprungit på den här, förre, förr-förra och förr-förr-förra månaden. (Och jag överdrev lite när jag sa att jag sprang hela, vi sprang i nedförsbackarna) Äre lungt annars då? - Ja, det måste jag säga. Utom att jag har åkt på en förkylning såhär lagomt tills man ska på semster, (lördag, Turkiet) men det hade jag räknat med. Så jag går mest omkring och känner mig som en snorbuse, men annars helt okej. Kollade på kristallen idag som gick på 5:an, och då var "en annan del av köping" nominerade, och jag kan verkligen inte tycka att det är roligt det där programmet, jag tycker bara synd om dom! Hur kan man sitta och skratta åt människor som är mongolid? det är något som jag inte kan förstå, och inte kommer kunna förstå heller.. Nej, det gillar jag inte, fy på er! Vad har jag mer gjort idag? - Inget speciellt, dagen började med att sitta och lyssna på en och en halv timmes psykologi, det kunde ju ha vart bättre liksom. Men jag överlevde, sen efter det så hade jag vård&omsorg, fast där gjorde jag inte så mcyket eftersom att eva och kristin är i norge, och vi hade en gammal tant som inte fattar så mycket, så jag satt och tittade runt lite vid datan. helt okej.. :) Sen efter det så hade jag lunch, höjdpunkten på dagen, finns det nåt bättre än mat? nej, jag tror fan inte de! och sist gympa, då jag sprang. Jag kom faktiskt i mål på 15 minuter, och MVG låg på 8.30 :$ Skämmigt, men det är lungt. Jag hade räknat med att ligga död efter halva i nåt dike. Så jag är nöjd. Fick förresten tillbaka svenska proven idag också, och jag kom på att vi hade svenska också, och när man börjar så gör man typ DLS prov, och då räknar man stanine, det högsta är 9 och vi gjorde fyra. Gick ganska bra faktiskt, 8,8,7,4.. helt okej :) Sen resten av dagen så har jag bara legat på soffan. Nu känner jag att det är dags att sova för min del, för jag är skit trött. Dessutom måste jag snyta mig. haha!
God natt&sov gott. Pusspuss!

iPOD


Just ja, jag glömde förresten att säga att min iPOD har hittat hem! Hon har varit i rhodos. Jag visste att det var syster som hade lagt vantarna på henne! men nu är hon i goda händer igen. Jag saknade henne så! (För er som undrar så heter hon faktiskt Hilda, helt seriöst.. det står när man sätter i usb:n i henne..)
och nej, jag är inget psyk! Puss på er! Nu MÅSTE jag hoppa in i duschen, för nu skriker sängen, och jag ska till skolan imorn. :)

Slapp? Jag? Neej!

Nu har precis kommit upp ur soffan, och där har jag legat enda sen jag skrev mitt senste inlägg. Så jag har varken pluggat matte, och jag har inte haft en tanke på att lyfta mitt feta arsle och städa rummet. huhu! men det är lungt, jag gillaré :) Så, vad händer? kanske skulle ut och springa en lång bit på några mil? Eller kanske spela lite tennis? Mm, ellerhur liksom. Känns lite som att jag MÅSTE ta tag i det där med konditionen.. den suger.. och imorgon så har jag coopertest, det känns inte helt okej eftersom att varken min hals tillåter det eller min kondition som sagt. Men jag har faktiskt planerat att fuska, eftersom att jag vet en genväg genom skogen så kan jag springa 2,5 km på 5 sekunder. Det är inte helt fel.. Men jag får ju liksom vänta i typ tre minuter innan jag hoppar fram mellan buskarna, det måste ju vara lite trovärdigt... Känner mig ännu rassligare än vad jag gjorde imorse, hoppas bara att det hinner gå över innan vi åker, man vill ju inte gå omrking som nån snorlobba när man ör på semester. Jag har inte vart utanför dörren idag, inte ens på balkongen.. men det känns jävligt skönt ändå, och det värsta är att jag BARA har legat framför tv:en. Eller nej, okej.. jag var uppe och åt också, två tre gånger (aa).. men annars har jag bara legat på soffan. Det har vart skit bra program, kunde liksom inte slita mig. Och nya avsnitten av OTH, vad säger man? Gimme more! Och när kommer nya avsnitten av Gossip girl och desperata hemmafruar och prison break och ugly betty? Vart fan tog alla mina program vägen? buhu! Well well, jag får väl helt enkelt vänta, det är liksom det livet handlar om, att vänta och vänta och vänta, SUCK! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, det har jag liksom sagt sen jag åt dagens första måltid, och det var runt 13.. dessutom börjar jag bli lite smått trött nu.. Så att, jaa, kära friends, see ya soon! :D
Tjing!

Mardrömmar

Har inte sovit bra alls inatt, drömde först en mardröm, sen vaknade jag vid 9 sen somnade jag vid 10 och drömde en till. Och när jag vaknade så blödde jag näsblod. :S Jag drömde iallefall att jag var hemma hos min moster, och så kom mina kusin-barn dit, Liam och Linn tillsammans med deras mamma, så satt vi och byggde pärlplattor och allt man gör när man är barn, och efter ett tag så gick vi in i vardagsrummet, men Liam och Linn stannade kvar i köket, och efter ett tag så tycker jag att det blev ovanligt tyst, så jag gick in i köket för att titta vad det var. Då stod liam och snurrade på nån grej och svarade inte när jag frågade vart linn var, så jag tittade ut från balokongen (de bor på 4:de våningen) och ser linn, hänga på balkongen under. och jag får panik, (hon är trots allt bara 5 år, och inte fattar hon att hon ska dra upp sig liksom, hon är inte speciellt lätt heller) så jag springer ner till grannen under och bankar och bankar på dörren, men ingen öppnar. Och sen efter ett tag så vaknade jag. Jag vet inte vad det är, vet nån av er hur man kan få bort mardrömmar? Det måste ju komma från nånting, för jag menar.. det kan inte vara normalt att drömma flera dagar irad. Usch, det var så hemskt!
Annars, mår helt okej, lite förkyld bara så jag är täppt i näsan och lite snorig. Men så blir det nu nör det börjar bli lite kallare. Nu ropar mitt rum att det måste städas, men jag slänger säkerligen in ett inlägg efter att jag har städat och pluggat lite matte :)
Puss!


Tjejkväll och pizza

Hallå i stugan :)
Kom hem runt halv 11 från jannice, det var hur trevligt som helst vi satt och skrattade och sen åt vi pizza. Kändes skönt att umgås lite, synd att åsa inte kunde vara med bara. Hon orkade inte eftersom hon kom hem imorse från bulgarien. Hon var brun och fin, och alex (hennes pojkvän) var ju inte så blek han heller. Såg ut som att nån hade doppat honom i choklad, så brun var han. Så man vart ju lite avis. Men iallefall, tillbaka till saken. Vi kom iaf hem från jannice och åkte direkt hem till lina som hade en minifest kan väl man kalla det. Det var några stycken som satt o ch drack och så. Men jag var nykter. Kändes som att det var dags eftersom att jag inte kommer ihåg när jag hade en nykter helg senast. Känns helt okej, fast det blir ju liksom inge kul att umgås med folk som dricker och vara nykter själv. Fick hjälpa Josefina också, tror att nån drack liiiiite för mycket. ;) Men det slutade ju bra iallefall, hon piggnade till. Sen vid 12 så gick alla hem till Alex, utom lina, anton, sudden och josefina. Men jag var så trött så jag gick hem. Fick inte så mycket sömn inatt, ändå vaknade jag typ ett idag tror jag. helt sjukt. Sov inge bra alls. Jag drömmer så sjuka drömmar, har gjort de i flera dagar nu. Ofta mardrömmar. Typ att jag blir jagad eller instängd, och då får jag panik i sömnen, sen slutar det med att jag vaknar och är helt svettig. det är skit jobbigt. 
nej, nu ska jag nog tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner under mitt duntäcke. huhu! 
God natt
Puss 


Mange

Har precis kollat på the voice'08, där mange var med och sjöng. jag gillar mange skarpt, men jag säher bara: Mange, klipp dig! Det är är inte snyggt. Du ser ut som en gammal gubbe.


Trött som satan

Idag är det fredag, och vad gör jennifer? -Jo, hon sitter hemma hos Henrik och erik och gör ingenting alls! Överhuvudtaget. Jag har liksom pluggat idag tillochmed. Matte! På en fredag! vad fan är det för fel?! :O
Jag längtar tills imorn, för då ska vi troligen hem till jannice och ha en väldigt mysig tjejkväll bara vi tjejer. Vi ska äta pizza, och det ska vara 100% alkoholfritt. Jag har lovat att vara nykter hela helgen. men det får vi allt se hur det blir med den saken. Mysigt ska det iallefall bli. Det var längesen jag var med bruttorna från månkarbo nu asså!
Allt går väldigt bra nu. Det känns som att jag inte har några problem alls i hela världen, och det är fruktansvärt skönt måste jag säga! Inte för att jag brukar ha större bekymmer, men det känns ändå väldigt skönt att inte ha ett enda.
jag hörde ngt grymt bra idag, som jag faktiskt inte hört förr "Ångra inte det du gjort, ångra det du inte gjort", och jag tyckte att det stämde sjukt bra. jag menar, varför ska man gå omkring och ångra massa saker? Även om du ångrar och ångrar så blir det ändå inte ogjort. det är bara onödigt att slösa energi på att ångra. Alla gör vi saker, jag gör , ingen är perfekt, och alla har ngt de vill göra ogjort, men det är inte värt de. det kommer alltid finnas där, men lär sig att leva med det.
nej, nu ska jag titta vidare eftersom att jag måste hålla mig vaken nu ett bra tag framöver. Lär väl skriva lite innan jag går och lägger mig antar jag.. :)
Puss

Skolan :)

Hallå :)
Sitter i skolan nu och ska snart ha engelska. Det är ju mindre kul liksom. men ändå helt okej :)
Eftersom att jag gillar min lärarare. Helt tuff, synd bara att han hatar mig..
Idag har jag lrt mig att bädda en patient säng, vi hade praktisk arbete. Det var jävligt omständigt, och inget jag kommer ihåg. Jag har redan glömt liksom.
Fyfan vad jag äter alltså! Först gick jag ner innan lunchen med mickan för att jag var hungrig, sen  minuter efter det så gick jag och åt igen. This got to stop!
Skriver sen
puss

smell you

Kände att det är dags för ett inlägg som handlar om bara mig. 
Det har hänt lite nya saker i mitt liv, tex. som.. jag är inte lika kär i Wentworth Miller längre (och tur är väl det eftersom att han är bög) utan nu är jag kär i Lil Wayne. seriöst, vilken man! Ja, lite deprimerad är man ju eftersom att det har visat sig att Magnus Betnér är bisexuell. (NOO!!!!) Varför måste alla snygga killar vara homo? det är jätte jobbigt just nu eftersom att alla my mans är bi/homo, utom Lil Wayne förstås. Men det kommer väl det med. Nej, nog om mina karlar.
Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg som jag la ner energi på, sadly enough. ;)
Asså, skolan går väldigt bra just nu. Det känns som att det inte ens är jobbigt att gå upp ur sängen. Jag menar, 1000kr är ju absolut inte värt att stiga upp för, det måste jag säga! men jag kommer liksom upp ändå, utan problem. Det känns grymt bra. Plus att jag har världens mysigaste klass. Det är så bra stämning i klassrummet. Iofs är det bara jag som hörs. men asså, man kan ju inte vara tyst hela tiden. Och om inte jag pratar så pratar ändå ingen annan, så jag menar.. varför inte, liksom?
Idag har jag varit skit duktig och skrivit två uppsatser, men det var ju inte så att jag hade bråttom direkt, eftersom att vi hade samma lektion från 08.55 till 14.30. sama ämne. Kul liksom. men det var helt okej eftersom att jag hann färdigt med det jag skulle göra. och nu slipper jag tänka på att det måste vara klart innan jag åker. Vissa åker ju liksom till turkiet den 13/9. ganska skönt :)
nej, nu ska jag föna håret sen ska jag hoppa i säng.
Smell you later, kiddos!

RSS 2.0