helgen

fredagen slutade inte riktigt som jag hade planerat. Eftersom att jag är en väldigt spontan människa så bestämde jag mig för att åka till Stockholm.
Det började med att jag och beccus låg i min säng och pratade, som vanligt :D, men vi kände liksom att det var fredag kväll och vi ville göra nåt! Då kom jag med den brillianta idén att dra till Sthlm, trots att klockan  var halv 10 på kvällen :b. Och det tyckte beccus var en strålande idé. så ci påbörjade våran resa klockan 22.30 eftersom att jag ville packa och så. Sen drog vi. Jag kan ju säga att t-centralen klockan halv två på natten är inte att leka med! Jag var livrädd, och alla som ens tittade åt vårat håll ville ta med oss ut i skogen, binda oss vid ett träd för att sen våldta och mörda oss! Tyckte jag dådå. Men vi lyckades komma fram helskinnade iallefall, och det var ju bra. Sen åkte vi hem vid två nån gång dagen efter. Det var skönt att komma iväg en sväng. Och jag ÄLSKAR att vara spontan!

Lördagen spenderade jag med Peckie, jacob och andreas i mehedeby. Vart en del dricka så idag har jag legat i sängen eller på soffan hela dagen! Och då har jag varit vaken sen åtta imorse, fråga mig inte varför! Vid 3 skjutsade andreas hem mig och jag la mig på soffan så fort jag klev in. trodde jag skulle må ganska bra idag eftersom att jag fick ur mig en del igår, så att säga :b. Men oj så fel jag hade!

Imorgon har jag gympa, och jag funderar på om jag ska vara med eller inte. jag har lite svårt att bestämma mig. och egentligen så borde jag packa, eftersom att jag flyttar på onsdag. och jag har inte ens tittat åt en flyttkartongs håll. Idag har mamma plockat ner lite gardiner och så, så nu känns det lite jobbigt eftersom att jag har bott här så pass länge, men det blir nog bra :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att kunna sova, eftersom att jag har sovit den större delen av dagen. Puss!

Fredag

jag är så sjukt trött! Så trött att jag somnade idag på engelska lektionen, och när jag vaknade så hade jag en röd ring i pannan, det var smått pinsamt. Hade prov idag gick jätte bra, faktiskt.  
Nu har jag precis ätit mat och sitter och funderar på vad som händer ikväll, blir väl att jag åker hem till åsa och tittar på idol, inte helt fel det heller iofs :) Nyktert blir det nog iallefall. Hade velat förtära lite alkohol, men som det ser ut nu så blir det inte så. Nån öl skulle vara iallefall vara gott. Jag fattar inte, det är så jävla tråkigt att öl är det enda jag dricker. Börjar bli lite tråkigt liksom.

Aja, nu ska jag titta vidare.

 Här har vi då min vän Elin, och såhär såg hon ut för nån vecka sen. Druckit liiiiite för mycket? ;)

pluggat

Beccus gick nyss, hon hjälpte mig att plugga lite :) Trodde inte att jag skulle kunna nånting men jag kunde jätte mycket, faktiskt. Skönt! fast sen vet man ju inte vad som kommer på provet imorgon heller, bara för att jag har pluggat på en sak nu så kommer det säkert en annan. men det är ju jag med min otur liksom.

Idag har jag legat på soffan hela dagen, från att jag kom hem från skolan tills beccus kom. Har känt mig skit hängig. Usch! Känner att jag måste gå imorgon också, det är inte värt att missa provet och behöva göra om det, bäst att göra det så man har det gjort sen. Nu ska jag duscha! Tjing!

Onsdag

Har solat nyss! (:
man känner sig så fräsch, men ändå sjukt äcklig när man har solat, för man vet liksom att när man har fått duscha och så så är man brun och snygg. :b

Nu har jag beslutsångest ifall jag ska klippa av mig mina långa naglar, (eller ah, varannan är lång, de andra har gått av) eller om jag ska fila ner dem och hoppas på att de ordnar till sig. Nej, nu ska jag läsa Kenzas blogg, och sen ska jag hoppa in i duchen, sen sova :) Puss&Godnatt!

jag är politiker

Idag blev jag Moderat!
Jag gick nämligen med i moderaternas ungdomsförbund (MUF), så nu är jag en muffare. det enda som är lite pinsamt är väl att jag inte gärna kallar mig själv en muf. jag menar, vem vill gå bland folk och säga "hej, jag är en MUF" (MUF uttalas muff). Skämmigt, så jag skippar den biten, jag är bara muffig i skolan och så, där man inte behöver skämmas.

Vi skulle bilda ett m, men det gick inte så bra.
Sen vart det ett m, eller?
och jag var ju bara tvungen att skaffa ett par glasögon. För det första så ser man mycket, mycket smartare ut, och sen så kan man ju inte se ut som en slashas när man nästan får träffa Reinfeldt heller. han är ju trots allt statsminister, och jag är ju moderat. Och han också?
Här har vi ju gänget! :D
nej, nu ska jag fortsätta att lyssna på Hoffmaestro-so you do (slimi jimi bubby boy) och påverka politiskt! Puss!

Sexy tan och färgade ögonbryn

Jag och becca har färgat ögonbrynen... man skulle väl utan att överdriva kunna säga att jag inte ser svensk ut för fem öre, längre. fast ah, jag slipper ju garanterat måla dom. det är ju positivt (?) antar jag..

 Här har vi då beccus sexiga bränna. Observera att den där kom av endast EN solning. HAHA!

Det HÄR kallar jag sexy-back, asså!

Ugly betty

Har precis ätit rostbiff och potatissallad, det är så jävla gott! =) Tittar på ugly betty också, fast nu är det reklam, sen är det desperate housewives!!! :D i lööööve it!

Becca kom till mig för ett par timmar sen, egentligen skulle vi ha solat, men det blev inte så mycket av med det eftersom att hon har bränt sig satans mycket på låren, asså! Den brännan är inte att leka med, fick se den med egna ögon. ojoj, är allt jag har att säga ;)

nu har vi bestämt hur vi ska göra till jul också, vi ska skriva önskelistor på saker vi vill ha, och sen får vi välja därifrån vad man vill köpa. jag menar, det är ju inte så jävla kul att få nåt man inte vill ha. Jag vet nog redan vad jag ska köpa till henne, kostar typ 400 eller nåt, och hon kommer bli öööööööverlycklig! Hon är den enda som kommer få en julklapp av mig, hihi! Måste köpa en ny jacka också, jag och becc ska in i helgen, för jag har ju bränt 2000 redan, nu har jag 3000 kvar :) Tänkte köpa nåt fint, kanske ett till par nya jeans, och nån tröja :) Nu ska jag kolla på ugly betty. Puss!

Tisdag

Blev inge skola för mig idag, jag orkade inte helt enkelt. Fast det gjorde inte så mycket eftersom att jag bara har 2 lektioner på tisdagar, men nu har jag ångest istället eftersom att jag har en hemtenta som ska vara inlämnad på fredag, och den har jag i en plastmapp som smarta jag tog med till skolan och la i skåpet igår, och den måste verkligen göras snart! Imorgon ska jag till danielsgården (hette det så?) också, där ska vi lyssna på nån gubbe som ska prata i nån timme, och sen på fredag har vi prov på det.  Nu går det fort, hinner inte med med alla prov och läxor och allt!

Kom ut ur duschen för ett tag sen. Det var såå skönt! Har städat mitt rum idag också, och vikt lite kläder i garderoben, och det behövdes! Fast jag vek inte allt, haha :b.. det orkade jag inte. Ska titta vidare lite nu, Puss!

Solat

Kom precis hem efter att ha solat 40 minuter och det var inte igår, så nu är jag sådär brun, och alldeles svettig! Usch, nu ropar duschen!

 
Just nu känner jag mig såhär! WOHO!

Synd bara att man inte fck den där kroppen på köpet.

måndag, ny vecka



Det är så myysigt med snö!
Ja, om man inte blir insnöad i skolan så är det det!
Usch, det är så sjukt mycket snö nu, började imorse med att bussen var en halv timme sen, så jag ringer mamma och säger att hon ska sjukanmäla mig för jag orkade inte väna längre, och det skulle hon.. Trodde jag.. Jag blev så jäkla lycklig, men det övergick ganska snart till en klump i halsen av gråt, när jag ser bussen svänga runt hörnet. Då ville jag bara hänga mig på plats, asså! men det är jag med min otur, det är som vanligt. vad hade jag räknad med? Hade jag bara kommit på idén att ringa mamma liiite tidigare så hade jag sluppit gå till skolan idag, men nej, det slapp jag inte! När jag väl kommer fram till skolan, bara en kvart försenad, konstigt nog så hade jag psykologi, och det är inget favoritämne direkt. men skit samma, vi satt iallefall där och diskuterade lite med bengt, och sen slutade vi. Sen hade jag vanliga lektioner, och bla bla. Och sen slutade jag. Skönt, nu får jag åka hem och sova, tänkte jag. Men! Vilken tvärnit. ALLA bussar var inställda till kl 14.00 pga "snö ovädret". Eh? Det har vart MYCKET värre förr, det var bara löjligt. Så jag fick sitta i två timmar, sen klockan 14.00 gick jag ut till bussen, och då snöade det på bra, måste jag faktiskt säga. Och bussjäveln var en halvtimme sen! Åh, gud så kallt det var! Fy! Sen kom jag hem och gick direkt hem till becca. Vi låg i hennes säng och pratade som vanligt, det är så skönt att få prata ur sig, det behövs just nu! Sen gick vi ner och åt på greken. jag är inte klok, jag har ätit på greken, mc donalds och pizza sen i torsdags. Ojojoj, jennifer! Nu har jag en mysig hemtenta som ligger och väntar på mig. Tjing!


bennys&becca

kom hem för ett tag sen, jag och becca åkte till tierp för att äta på bennys. Kl 19.22 kom vi på att vi ville ha bennys, och kl. 19.25 går bussen. Det var bara att lägga bena på ryggen och springa! Me åh, det var det värt! Nu planerar jag att eventuellt flytta in i bennys grill och tvinga benny att göra mig benny burgare så fort jag ber om det! Det skulle vara nåt! Aja, tillbaka till verkligeheten.

Idag har jag färgat håret, blev lite för mörkt tycker jag. men som tur är var det bara en toning, så jag antar att det går ut efter ett tag och blir lite ljusare :)
Efter att jag hade färgat håret så gick jag hem till becca, och där satt vi, min bästa vän och jag, och bara snackade i köket! Det var så skönt att göra det igen med tanke på hur längesen det var senast vi gjorde det. Sen efter nån timme i köket så gick vi och la oss i hennes säng, och där låg vi också och lyssnade på musik och pratade om olika problem och roliga minnen. Asså, det är helt sjukt! jag och becca har gjort allt tillsammans! Asså, allt. Vi har så sjukt mycket roliga, sjuka, sorgliga, tokiga (aah you name it) minnen! det är så jävla kul att bara ligga och snacka skit i flera timmar. Speciellt med sin bästa vän!
Nu ska jag duscha. Puss! :)


Färgar håret :)

Sitter med hårfärg i håret nu. Nu blir jag brunett igen :)
hade redovisning i dag i skolan. Gick bättre än vad jag trodde. Var i näringslära. Jag tycker att det är så sjukt svårt! Aja, nu ska jag skölja. puss!

Hmm..

Jaa, nu var resan bokad. En stuga för 20 papp. Vissa verkar tro att jag är gjord av pengar. Hur fan styr jag upp det här? Där rök mina pengar fram tills februari.. Suuuuuuuck

booored

åh! jag är så sjukt uttråkad. nu väntar jag på att maten ska bli klar.

<3

kom hem från skolan för ett tag sen, var så trött att jag somnade på bussen. Som tur va så vaknade jag när vi precis var vid min hållplats. Jag är helt slut om dagarna, jag vet inte vad det är. Och jag sover inge bra alls. Inte bra.

igår satte iallefall min pappa in pengar åt mig, så det kommer väl om nån dag eftersom att han satte in det sirekt på mitt konto och inte via moneygram så tar det ett tag eftersom att det är från USA. När jag får mina pengar så ska jag in till stan och handla jänet. Det behövs! Måste ha nya jeans, sen ska jag titta på nån fin klänning till nyår också. =) 

Och på tal om nyår så vet jag fortfarande inte hur jag ska göra. jag har sån sjuk beslutsångest, fast vi har inte ens nån stuga än så länge, och tiden börjar verkligen rinna ut nu. men vi får se hur det blir :)
Puss!


GAAAAAAAAAH

JAG BLIR TOKIG!!!!!!
Min msn verkar leva sitt eget liv idag, för inte fan vill den funka. jag var inne för 10 minuter sen!
nej, snart ryker datan!!!!!

desperat

har precis tittat på desperate housewives. och så kom jag och tänka på att programmet måste ju ta slut nån gång. Vad fan ska jag göra då?! jag menar, jag har aldrig missat ett enda avsnitt. Det kommer bli en total katastrof!
nu har vi tittat på stugor hela dagen, och utan framgång. Vi hade en stuga, men där bodde det en famlij med barn över, och av respekt så vill man ju inte gärna ha party där direkt. Som det set ut nu så verkar det inte bli nåt, eftersom att vi inte ens har en liten stuga. Eller jo! Jag såg en.. den såg ut som en cykelstuga och var typ 1x1m. Och det kommer vi ju inte så långt på direkt. Suuuuuck!


Sälen&Sandra

Allt strular sig med sälen nu, och jag är inte alls pepp på att åka. Elin däremot är skit pepp, så hon skulle ju iofs kunna ge lite till mig. Men det känns som att om jag inte åker så kommer jag att ångra mig så jävla hårt, eftersom att det nästan inte finns nåt värre än att fira i söderfors. Då sitter jag hellre i ett tält mellan tobo och tierp eller nåt! jaja, nått hoppas jag att vi kommer på iallefall.

Sandra åkte hem nyss, helt seriöst, om ett skratt förlänger livet så kommer hon att göra mig odödlig! Lagade mat gjorde vi också. Eller ah, JAG gjorde. Och det var skit äckligt! Eller, äckligt var det inte utan det smakade inte ett skit helt enkelt. Korvstroganoff och ris blev, men riset var som en enda stor kladdig boll. och det pisammaste är att det tillochmed var på mix, hur fan kan misslyckas med en korvstorognanoffs-mix?! Det enda jag behövde göra var att skära korven liksom, men det gick åt pipan!
Nu ska jag titta på tv och vänta på åsa, puss! :)

Förvånad!

ojojoj, nyss hände nåt!
Min mamma blir 37 år idag, och förr när vi bodde i sthlm så hade mamma en bästa kompis som hette Jannica, och HON ringde idag! Jag blec as förvånad! Det var jätte kul eftersom att jag inte har pratat med henne på flera år! hon har en dotter också som är lika gammal som mig, och en son som är 18. Så nu planerar vi att åka och hälsa på dem i helgen, kanske fika på stan eller så, eftersom att jag inte kan sova kvar. men det kan vi ju ta nån annan gång. Ska bli spännande och se hur de ser ut också, undrar om jag kommer känna igen dem. Det tror jag inte.
nej, nu ska jag titta på prison break. Puss! :D


Rubrik?

(jag och syster)

jag är så sjukt trött, men det är väl som vanligt. haha! kom upp ut badet för ett tag sen, jag tror inte att det finns nåt bättre än att bada, alltså! Det är så jäkla skönt. Nu ska jag snart måla mina naglar och sen lägga mig på soffan igen, jag har pendlat mellan soffan och datorn idag, OCH kylskåpet såklart! haha.
Puss!

Tjaffs

Jag blir så förbannad!
Kom precis hem från skolan, och det vart lite småtjaffs i klassrummet.
Det började med att vi satt på svenska lektionen, och där håller vi på med recensioner, så man ska välja en bok som man vill läsa och sen recensera den muntligt. och det var sex veckor sen vi började med det här, och för tre veckor sen så skulle det ha varit färdigt. Men så var det en grupp på fyra personer i våran klass som inte var klara. Så då sa en tjej i klassen att det kanske var dags att bli färdig, eftersom det var ändå tre veckor sen det skulle ha varit klart. Då blev det ett jäkla liv, då svarade ena tjejen som inte var färdig med att "jag tycker du ska gå hem och jobba på din attityd" eller nåt liknande. Då sa jag liksom att  "det kan inte ta sex veckor att läsa en bok, det skulle ha vart inlämnat för tre veckor sen, vad har man annars en deadline till?" Då gick hon ut, och åkte hem. Jag menar, vi menade inget illa, det gjorde vi inte, och jag tycker att det  var fel av henne att bara storma ut och säga till läraren, så Kristine (våran lärare) kommer in, och börjar prata om hur ledsen den här tjejen var. och innan Kristine kom in så hade hon pratat med den andra tjejen, (som sa från början att det skulle vara färdigt) och fått henne att börja gråta! Så hon gick också. Aa, men som sagt så kom ju Kristine in och började prata om tjejen som inte var färdig med boken än, men den andra då? är hon mindre ledsen bara för att hon kanske inte är lika tystlåten? Och kristine märkte inte ens att hon var borta, utan det var jag som fick säga det när hon sa " Och imorn när x kommer tillbaka så är ni snälla mot henne" Och jag ba: "Men y då? Hon är ju också ledsen, hon sitter nere och gråter!" Och kristine svarar, "Ah, men då får ni väl vara snälla mot hennen också." Sen var det tydligen slutdiskuterat bara för att jag blev lite sur och börja käfta emot. Jag tycker faktiskt helt ärligt att varken jag eller y gjorde nåt fel. För vi sa vänligt att det skulle vara inlämnat redan. Visst, det är inte våran sak om hon känner att hon inte vill lämna in, men eftersom att det är muntligt så måste hon ta med våran lärare ut ur klassrummet, och då kanske nån annan behöver hjälp med det som vi ska hålla på med. Jag känner bara att om man har en deadline så ska den följas också! Eller? Puss!

Muskler!


Det här mina vänner, det är inte lätt ska jag tala om! Man måste ha GRYMMA ben muskler, men det var ju iofs ingen match för mig, men för mina vänner, pjuu! Nästan så att de inte klarade av det!

bandy

kom hem för ett tag sen, jag var på bandy. det var svinkallt plus att de förlorade. Det var inte värt det med andra ord. Men nu har jag kommit hem och fått upp värmen lite, så nu är det lungt. Nu tänkte jag sätta mig och titta på gossipgirl.
Puss!


just ja

Just ja, jag kom på också att min kamera har hittat hem! Men, jag kan tyvärr inte få in några bilder för jag har tappat bort usb kabeln istället! PLUS att min rum ser ut som jag vet inte vad, så jag lär ju inte hitta den förrän jag städar, och det kan ta ett tag! men jag jobbar på det.

Jag blir förvånad över mig själv!

Över nyår så planerar jag och 18 till att åka (upp, ner?) till Sälen, vilket jag tycker ska bli så sjukt mysigt! Att bara sitta där i stugan och mysa... Jag tar det igen, att bara sitta där i STUGAN och mysa!
Hallå!!! Jag HATAR att sova i tält och campa och sova i husvagn och sånt skit, men ändå så tycker jag verkligen att det ska bli så sjukt kul att åka och sova i en STUGA. Jag är stolt över mig själv. Jag sa ju det, jag kommer klara av lumpen. det är ju easy as a cake, liksom! och på tal om ingenting så får jag pengar av min pappa imorn, typ 4000. Hm, varför? Fråga mig inte. Men iallefall, och förra veckan fick jag och Steff en varsin laptop. Den är jätte söt, men tyvärr på engelska. men det går att fixa. Nu tänkte jag gå och duscha och sen ska jag gå och titta på bandy. Det har jag inte heller förstått varför man gör, står ute och fryser i -100 grader? Men jag har ju trots alls lovat. Nej, men jag skriver väl sen.
Puss!

Bra dag!

Idag har det vart en helt underbar dag!
Det har inte hänt nåt speciellt, men den har verkligen varit jätte bra, vart på bra humör så fort jag steg upp ur sängen imorse. Alltså, Jag måste nog vara hela blogg.se´s sämsta bloggerska, jag bloggar typ aldrig, och när jag väl bloggar så bloggar jag inte om ngt viktigt, utan bara om vilken dålig blogg jag har. Så jäkla patetiskt! :D Nej, nu ska jag titta vidare lite, och sen sova. Puss!

RSS 2.0