Världens bästa

Idag kände jag att jag ville bjuda min bästa vän på kina-mat.. och det gjorde jag. Det var satans gott! Båda åt kyckling med champinjoner bambuskott. helt okej gott.. okej, det var väldigt gott. Och så mycket som jag skrattade idag har jag inte skrattat på länge. Åh, vad jag verkligen behövde det här!


    
Jag älskar dig, stumpilumpi. Stackars dom som inte har en rebecca. I can't live without you, bejbi! ♥

Semlan..



ÄNTGLIGEN!
ja, jag vet att jag bantar.. men va fasen, jag var värd den här! Och jag ångrar inte ett skit! HA! IN YOUR FACE!

Dokumentär om lars winnerbäck, solen i ögonen.

                                             

Så mycket lycka på bara en timme. Jag dör.. han är den bästa någonsin. Måste erkänna att jag fällde ett par tårar. eller några floder..

socker..


Jag orkar inte  mer nu. Jag funderar starkt på att fuska med en kopp varm oboy. JAG MÅSTE HA SOCKER. Snart kommer örjan fram!

tajerp

-Vi kom inte så mycket längre än till tajerp.  näe, det vart inge stan för min och piggys del eftersom att pengarna fortfarande inte har kommit in. det brukar ta ungefär 4 bankdagar för det att kommer in, eftersom att det är från USA. Fasen! jag had hoppats på att köpa nya kläder, men jag kan ju åka in nån gång i veckan annars, eller vänta tills jag får min studie bidrag så har jag en tusenlapp extra. Men, jag fick ju trots allt en hemköpssallad, och det är guld värt! den är så sjuukt god!

Godmorgon

Jaa, och nyss blev man väckt. Härligt, piggy! ;D men lika bra var väl det eftersom att jag kankse ska till stan.. Eller jag ska till stan som det ser ut just nu. Handla lite kläder. inte helt fel. piggy åker med som stöd. Men, jaa det finns inte så mycket mer att säga att att vi hörs när jag kommer hem. Tjing! :)

 Goodmorning sunshine, heh..pigg och glad. puss!

Äcklig mix, never more



-Man kan ju tro att en blandning mellan; havrefras, yoghurt och hallon ska vara gott. ja, precis det kan man. Men då ska jag tala om för er att det är det inte! Det är inge gott alls skulle jag vilja säga. jag skulle kunna säga att jag hellre äter en skalbagge, eller nej, en skalbagge som har ätit en larv! så äckligt var det! 
Eller ah, okej, det kanske var lite väl kryddigt. men det var äckligt! Det här skulle jag inte ens rekommendera till min värsta fiende. Men jag äter det bara för att det är det närmaste jag kommer socker nu när jag bantar. Vad gör man inte liksom?

youtube..

Man blir ju facinerad! jag skulle bli medlem på youtube nyss, för att kunna ladda upp videoklipp. Och varenda namn var upptaget, tillochmed potatisgurka! Så jag fick heta salamifalafel. Det tyckte jag var ett utmärkt namn! Sen fick jag ett mail som började med "Tack för att du har skrivit in dig, salamifalafel!". heh, det var inte lika kul.


yoga

Har precis kommit hem från yogan. Det var undebart, inte likt nåt annat jag provat på. Väldigt avslappnande och man kände verkligen hur lugn man blev i hela kroppen, det var jag tydligen inte ensam att tycka eftersom jag tyckte mig höra snarkningar från gubben bakom. Men det är väl positivt tror jag? nej, men det vill jag fortsätta med. Sen att jag är vig som ett kylskåp spelar ju ingen roll, eftersom att man väljer precis hur långt man vill böja sig. Jag böjde väl mig kanske i.. 20 grader. men det är lungt, det kommer, det kommer. Nu ska jag bara ladda inför body pumpen som jag verkligen ser fram emot!

Jag skulle ju sola idag, jag och rebecca. Men när jag såg hur steffy såg ut så ångrade jag mig. Hon hade inte fått nå färg alls, eftersom att rören är helt slut, men dom har beställt nya, så när dom kommer så ska jag börja steka satan. För nu är det nog! jag vill inte vara blek. Wiggah, here i come!

Åsa i ett nötskal :D



oj, vilken tur att beccus berättade för mig att vi hade studiedag imorgon, för det hade jag ingen aning om. Det hade ju liksom inte vart så jäkla kul att komma dit också är det bara jag där, och 100 lärare. Då hade jag lagt mig och gråtit.

Pratade med åsa om yogan nyss. Och jag kan ju säga såhär, TÄNK om jag hade lyssnat på henne.. Så här lät det, ungefär:

Jag: okej, men vilken tid börjar det?
Åsa: det börjar klockan 18.00.
jag: Ja, okej.. men man måste ju vara barfota. det vill inte jag.
åsa: Nej, det måste man inte, jag ska ha skor.
jag: Men gumman, du kan inte yoga i skor?
åsa: men jo, det ska jag..
jag: jaja, okej.. men man behöver inte ha med sig nåt eller?
åsa: Jo, ta med en kudde..
jag: jaha, okej.. vet du hur mycket det kostar, för både bodypumpen och yogan?
åsa: ja, typ 600 för båda. Yogan kostar 350, tror jag.

Och  nånstans under det här samtalet så kände jag liksom att 'Näe, men jag ber mamma ringa marie-louise, det känns bäst då'.. jag vet ju liksom vid det här laget att åsa är ganska bra på chansa om hon inte vet..

Så mamma ringer marie-louise. Och då visade det sig att:

*Det för det första börjar halv 7, inte sex.
*att man inte får ha skor.
*man ska ha med sig en filt och en kudde
*Det kostar 200


Det är bra att åsa vet, så att det inte blir några fel, liksom.. heh, hon är ju för go! :)

19/1-09

Det blev inge skola för mig idag eftersom att jag somnade så sent pga av mina jäkla tänder. Fattar inte, det är liksom bara på nätterna jag får ont. Anyway, så jag försov mig, sen orkade jag inte, så mamma sjukanmälde mig, och tur var väl det för annars vet jag att klassen skulle ha fått smaka på både ett och två utbrott. Så då kan jag lika gärna vara hemma.

Men jag tänkte faktiskt sätta mig ner och göra färdigt den där sabla etik och moral uppgiften, och frågorna om cirkularitonssystemet. Sen tänkte jag plugga lite matte. Näringsläran får jag ta nån gång när jag känner att jag orkar, för det är så sjukt jävla booring, och jag vill helt seriöst gråta varje gång jag tänker på det där vidriga jävla omprovet jag måste göra, eftersom att jag missade det riktiga provet.

aotch


nu har jag sådär ont i mina tänder igen så jag inte kan sova. det är liksom inte tandvärk heller, utan det gör ont i varenda tand i hela munnen. Satans ont! nu har jag tittat på "new york minute", och den är verkligen inte bra, asså! Förstår inte varför jag plågar mig själv genom att se den. Och förresten, jag har tittat klart på "mamma mia" också, det tog ju bara 3 veckor, så bra var den! Jag är nog den enda i min umgängeskrets som tycker att den suger. men 'smaken är som baken -delad'.. Nej, nu ska jag nog kika på flubber och försöka glömma bort min viriga smärta. God natt! :)

Sandra :)



Pratar med sandra i telefon, hon är ju för mysig!
Här-om-dagen satt vi och pratade om vikt i matsalen, och efter ett tag säger sandra:
 '-men vadå? Man blir väl inte fet av godis?' Och tro mig, hon var seriös!  Hon är fööör mysig! :) Puss på min sötnosa..

Greta, my love



Fasen vad fräsch man är på söndagar! Sådär halvfettigt hår, och ända gången man reser sig ur sängen är när men ska äta, eller gå på toa. det är latch! Jag har iallefall suttit och varit helt galen här framför datan, hon ville liksom inte funka. Idag, för första gången höll min bästa vän på att ge upp. men hon klarade det. Jag kan säga såhär, att det var nära att hon satt i väggen där ett tag, men jag lugnade ner mig som tur är. och faktum är att jag vet att jag aldrig skulle kasta min kära laptop i väggen, hur mycket jag än ville. Hon betyder alldeles för mycket. jag brukar jämföra henne med mamma. Greta kan dock lite mer än mamma, sen har hon massa filmer och så. fast mamma lagar ju faktiskt mat, och städar mitt rum lite då och då, och det är ju knappast nåt som greta skulle klara av. Så jag kan liksom inte komma på vem som är bäst av dom. Dom ligger ungefär lika. mamma kanske leder med nån enstaka poäng.

Ga.ma



GA.MA CP1 Ceramic

Denna plattång värms upp på 2 sekunder och inom 10 sekunder uppnår den sin arbetstemperatur på 200C. Hjälper till att bevara hårets naturliga fuktighet. Tack vare att GA.MA har lagt till en specialbehandling med jonisering över dessa keramikplattorna så får ditt hår en välgörande behandling och ditt hår påverkas positivt.

Plattorna har även Ceramic Crystal Coating behandlats så ditt hår ska glida ännu enklare, detta ger även plattorna ett represistent skydd.

Bilden och texten är tagen från eleven.se's hemsida.
Plattången kostar ca. 600 kr, och är helt sjukt bra. Får se om jag köper den. Tål att tänkas på eftersom att vi redan har två plattänger här hemma, men den är sliter inte alls på håret, och det är jag ute efter. Så vi får se :)

Döh?

Okej, ja jag kanske hade gjort den själv, men faktum är att jag VET att om inte jag hade gjort den så hade du gjrot den förr eller senare. Och förresten ser det inte alls ut som att en treåring har gjort den! Den är fin! Och man BEHÖVER faktiskt inte ha axlar. Har du aldrig sett det, becca? Du är sooo last year! http://rebeccanaapuri.blogg.se..



Beställt

Klickade precis hem dom här två sötnosarna! Ett par bruna med kilklack och ett par svarta, vanliga, söta ballerinaskor. Jag känner redan nu att dom bruna kommer sitta på mina fötter större delen av sommaren, i'm in looove! Just ja, en pennkjol också. Helt vanlig, svart. :)




Allt är från hm.
Bruna skor 298:-
svarta skor 129:- (tror jag)
pennkjol 98:-

Kalaset gick lös på 625 kronor, med frakt. inte alls dyrt! :)

yoga och bodypump


'

Vad fasen har jag gett mig in på? :o. heh, nej helt ärligt så ser jag faktiskt fram emot det här. Ska bli riktigt kul.. nu är det bara en tidsfråga innan jag kan sniffa mig själv i baken (ah, okej. det var äckligt). Så nu kommer jag träna yoga på måndagar, och gå på bodypump på torsdagar, 10 veckor framåt. Nu blir det folk av mig och rebecca också! Se på håle.  inte helt fel, va? och rebecca, jag vet att du läser det här, om inte så ska du ha stryk, unge! Men jag tänkte.. ska vi gå och sola imorn efter yogan? jag ser nämligen genomskinlig ut nästan, nu är jag sjukt blek, och det är inte okej i min värld. Jag är blek och fet.. usch! Men snart så, snaaart så.

Tjenis

Halv två, och jag ligger i sängen med morgonrock, vart ska det bli av mig? -Ingenting, om jag inte börjar plugga snart. jag ligger efter satan i skolan, det har jag iofs gjort ett tag, men nu är det illa. Lördagen spenderades hemma med rebecca, tittade lite på "thelma och louise" också, ingen film jag direkt rekomenerar, men jag såg inte klart den heller eftersom att det slutade halv 3. och det hade jag ingen lust att sitta vakn till bara en film. becca och jag satt och snackade lite skit, sen pös hon hem. Och jag satt i soffan med datan och inte orkade röra mig förrän mamma kom hem. Då pratade jag lite med henne, sen gick jag och la mig. Vaknade vid tolv idag, inte helt fel.

Och snart tänkte jag faktiskt -tro det eller ej- börja plugga. Ja, ni hörde rätt, jag ska plugga! Och det händer inte i onödan ska jag tala om. Jag ska både ta igen lite i matten och engelskan. Sen tänkte jag kika lite på etiken och näringsläran också. Inga favoritämnen, men det är ju ett måste. Nej, nu ska jag klä på mig, sen dra igång. puss påer!

Sleep tight



00.51, god natt :)

she loves me



jäkligt snygg om jag får säga det själv, paint skills :)
och jag älskar becca också. mihi :)

gårdagen, suck

Okej, jag är inge vidare bra idag alls. gårdagen var en katastrof och jag blev för, för, för, för full. Jag skulle kunna säga att jag aldrig varit så full i hela mitt liv om man räknar bort midsommar för två år sen. Men jag visste själv innan jag började dricka att det skulle sluta i katastrof eftersom att jag vet att jag inte kan dricka sprit. Tillochmed mamma var rädd att jag skulle kvävas i mina egna spyor i sömnen, så hon låg vaken, haha. Inte kul!

Idag har jag tittat på andreas match, grabbarna vann med 4-2, bra! Hunnit träffa peckie och blivit hemskjutsad av selvet, eftersom att mina fötter total strejkade på matchen. Dom var iskalla! jag har också hunnit äta pizza, och bråkat med ola. Sen har jag blivit hånad av mamma också. Och jag har precis hängt tvätt! Duktigt va? Det var kallt satan, och jobbigt. Usch! Nu ska jag börja göra mig iordning och sen kila hem till daniel en snabbis, han ska köra en två-dagars, helt galet. Just nu känns det som att jag skulle spy så fort jag kände lukten av bacardi ruzz. Synd att det blev som det blev, för den är gaalet god och blanda med cola. Det är också det ända jag kan blanda med cola.
Nej, nu ska jag kila, puss!


becca och jag

Rebecca sa:
mm, så då kan man ju faktiskt undra om han skiter pengar


Rebecca sa:

men tydligen va de ju nån jävla affär som jag sa förut du vet, som skulle ge typ 6 mille eller nått sånt , men vem fan har råd att slänga ut dom pengarna nu när de är finanskris och grejer,


jennifer sa:

vad är finanskris?


Rebecca säger:

ja men har du inte märkt att typ allt sjunker i pris. de är dåligt med pengar, bensinen går inte ens på 10 kr litern nu,


jennifer säger:

oj


Rebecca säger:

folk blir sparkade från sitt jobb för att företagen inte har råd att ha dom


Rebecca säger:

ni borde prata mycke om de där i skolan tycker jag , för de märks ju på hur många ekonomier som helst att de är kris


Rebecca säger:

dock inte dom som jobbar svart


jennifer säger:
ahaa


Rebecca säger:

fattar du ?


jennifer säger:

aa


Rebecca säger:

bra de kan vara bra för dig att veta så du kan komma till skolan och vara lite smart


jennifer säger:

ja


Nu är becca sådär smart igen. Jag älskar när hon är det. jag älskar henne lite extra då. Sen har hon faktiskt lärt mig en hel del bra saker som jag kommer komma långt på i livet, som tillexempel att neradio.se faktiskt är en bra radiostation, och det är den! Fast sen vet ju hon också att hon kan lura i mig vad som helst, och det utnyttjar hon ju förstås också i alla lägen. men min becca, hon är bäst! :)


Ett väldigt fult barn..



jag kan förlåta min mamma för det mesta, men att hon lät mig gå ut sådär, det gränsar ju till varnvård för sjutton! Hur såg man ut på för vis? jag var ett väldigt fult barn har jag kommit fram till. Stackars, stackars mig!

dagen idag :)

Snart blir jag galen, jag har letat efter ett speciellt typsnitt hur länge som helst nu, men tror ni jag hittar fanskapet? -Näe! Det är det som blondinbella har som jag också vill ha, men det går inte så bra jag hade hoppats på riktigt. Och det är väldigt störande. jag menar, man blir ju galen för mindre

Nu har pappa satt in pengar, och jag är glad :) fick mer än vad jag skulle få, jag fick 5000. Skönt att ha pengar att röra sig lite med :)

Så, hur har dagen varit? - Jolå, helt okej, var i skolan, hade bara tre lektioner, sket i matten och åkte hem. Dumt gjort, jennifer! Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller skolan, asså. jag skiter it totalt, och det är inte bra. Och plus att om man skolkar fem lektioner på en termin så drar dom in mitt körtkort. Och det vill man ju inte, liksom. sen kom jag hem, slog mig ner i soffan med min data i knäet och njöt av livets goda stunder. kollade på oth också, det är ju för bra! Jag börjar bli lite deprimerad nu, jag känner att one three hill behöver komma tillbaka till mitt liv. Hör du det?!

Snart slipper jag skolfan, jag börjar jobba vecka 6 på hällbacka och ska jobba ända tills vecka 19, tre dagar i veckan. Kommer bara vara i skolan måndag, tidsag då jag går dit för att ha matte, svenska och engelska. Inte helt fel, va? :) fast.. det finns ju vissa nackdelar.. jag måste torka dom i stärten. inte narre! usch, jag kommer spy ner mig.

jaja, nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag krypa i sängs. Inte för att jag kommer somna iofs, men ändå. :)
Puss!


Tränat, jag?! :o

Ojoj, nu har jag steppat ska jag tala om! hela 20 minuter. Jag började väl bli trött efter sisådär.. 1 min.
Snart kommer jag ha lika fast ass som jessica alba, ohja! ;)

Imorgon ska jag till sjukhuset igen för att titta hur det ser ut där jag tog sprutan, och eftersom att jag redan har tagit sprutan när jag var 7 år så kanske jag inte behöver ta den om jag har tur, eftersom att tbc-sprutan behöver man bara ta kanske 2-3 gånger i hela livet (det där var en vild chansning, jag ska googla sen). Jag är den enda i klassen som har fått en röd bulle som gör ont på armen,(dom sa att man skulle få ett visst par mm för att slippa ta den, för det betyder att man har vaccinet kvar i kroppen) och jag är också den enda som har tagit tbc innan. Så jag kanske slipper. Då blir jag en lycklig flicka vill jag lova! För den sprutan, den gör saatans ont! Jag kommer tillochmed ihåg hur jag grät när jag tog den. Usch!

jaja, nu ska jag fördriva tiden lite tills jag får gå och lägga mig, för jag är jätte trött. puss! :)

God natt

Nu ska jag titta på the note book, kommer förmodligen kommer till skolan med svullna ögon, bara så att alla vet, för den filmen är helt sjukt sorglig, men också världens bästa, tyvärr. Så, puss påer och godnatt! :)

Nu jäklar, äckliga mage!

Jag har bara ätit en endaste gång idag, duktig jag är! Och nyss drack jag en proteindrink också, jag är ju så satans bra! Klarar jag att få bort min jäkla mage så klarar jag allt sen, im totally sure! :D Har gått ner fem kilo, faktiskt. Även om det inte syns. Huhu vad jag är glad! Nu ska magen få se på andra bullar! Nu är det helt slut på godis och annat shit.

Jag försöker panikartat få tag på izabella också, som verkar ha grava störningar när det gäller att svara i telefonen, eftersom att hon liksom inte gör det. Hon ringde och väckte mig imorse liksom, men sen.. när man vill ha tag på henne, vettu, näe, då skiter ungen i att svara. -Izabella, ring mig. It's very important info about our weekend together!

Jag får pengar imorn av av min pappa, ett fyrsiffrigt belopp med en fyra i början, mm! :D Inte helt fel såhär lagomt till att jag ska till sthlm, kommer troligen hem med ett eller annat plagg. Jag tänkte på det idag. Vad ska jag slösa mina pengar på nu då? -Jag köper ju inga cigaretter, inga bakelser, inge pizza, inge godis, inte läsk, inge donken eller max.. liksom? Vad köper man då, förutom kläder? Just det! Det finns inget. Och att spara finns inte med i min värld. Så har det alltid vait.
Som när jag och stephany var små, samma visa varje gång.
När mormor eller farfar kom och hälsade på så fick vi oftast pengar, eller, vi fick alltid pengar. Stephany, duktig som hon var stoppade fint ner sina pengar i sin sparbössa och tänkte liksom att 'Näe, men jag sparar så att jag har pengar sen', medans jag sprang ner till ica, och kände hur dom där pengarna brann i fickan på mig. -Jag kommer ihåg en gång, när jag brände alla pengar på pokémonkort, slaim och kludd. jag menar, det var ändå 500kr.
Och jag är inte ett dugg bättre idag. Sist vi fick pengar av pappa så fick vi ca. 4000kr i var, steffy sparade sina, medans jag åkte in till stan samma dag, och vad jag köpte kommer jag inte ihåg! jag vet att jag köpte ett par byxor och ett par stövlar, men inge mer. Pengar liksom rinner ur händerna på mig, och sen står jag där, utan pengar och less på mig själv för att jag brände dom på skit. Samma visa varje gång, som sagt.

Nej, nu ska jag nörda lite till på facebook som vanligt, sen ska jag hoppa i säng, eftersom att jag ska till skolan imorn. Och jag lär duscha, vilket betyder att jag måste upp typ 7, kvart över 7 för att hinna. Jag kan numera inte gå ut utan att volumeasta håret. Även om jag har det uppsatt så volumeastar jag det. Inte bra för håret! puss! :D


Sent godmorgon

Usch! jag har haft helt skeva drömmar inatt. och jag kommer ihåg två av dom! Det var jätte läskigt. Sen kommer jag ihåg lite av den ena, jag minns att jag var carrie bradshaw's unge, och att vi var på gröna lund. helt sjukt, haha! Och dom andra var mardrömmar. Inte kul.

Jag sket som sagt i skolan idag, och jag tycker personligen att det var ett genidrag. Men jag kan fortfarande inte förstå hur jag kunde vakna så satans sent även fast jag somnade skit tidigt igår.. Jag vaknade liksom vid 1 nån gång. Och både pappa och izabella har ringt och väckt mig.

I helgen blir nog åkning till Izabella, det ska bli skit kul! Jag har inte träffat fanskapet sen cityfesten tror jag. Och det är big no! Man får inte vara ifrån varandra så länge. jag längtar.. nej, nu ska jag studsa in i duschen, och sen kommer förmodligen sandra, puss på er! :)


13/1

Förresten, tänkte berätta lite om dagen..

Det började med att jag vaknade på underbart humör, sträckte lite på mig och klev sen upp ur sängen med ett brett leende på läpparna! Skönt!
Sen åkte jag till skolan, och får snart reda på att alla mina lektioner är inställda pga sjukdom. Inte narre, men jag var ju så illa tvungen att åka in eftersom jag skulle ta sprutan. så jag är inte bitter! :)
Sen klockan 11 åt jag lunch med söt-sandra, sen började jag traska mot sjukan.. sen var det bara att vänta och vänta tills distriktsköterskan. Bla, bla bla.. sen gick jag iallefall tillbaka till skolan, och åkte hem.
När jag kom hem så åkte jag och åsa direkt till elin (åsas syster) och hämtade Ludde, hennes hund. Tog en grymt lång promenad. En gryyyyymt lång promenad! Det var så sjukt skönt! Vi pratade om det mesta, och jag fick ur mig en hel del, vilket var skönt! Kändes verkligen som att jag behöver det nu!
sen kom vi hem till mig och jag städade mitt rum, och sen drog datanördandet igång. vi satt vid datan, och emellan spelade vi guitar hero. Det tar sig, nu spelar både jag och åsa på hard, grymt! Sen kom piggy och fisen, piggy gick ganska fort och jag fia och åsa gick ut och tittade på film med mamma och syster. Irene huss-guldkalven. Väldigt bra! Så.. ja, nu sitter vi här och ska snart titta på white chicks, det blir inge skola för mig imorn då jag känner att jag inte får ut så mycket av att sitta i cafeterian och ruttna när alla lektioner är inställda, så jag skiter it. Busigt, va? ;)
Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, Puss på er!

Märkt för livet

Idag har jag tagit spruta, det gjorde satans ont! Efter mycket velande, och lite gråtande så fick tanten faktiskt sticka mig. Hon stack in den på överarmen, det gjorde jätte ont! Jag blödde. Ni ska nu få se resterna av blodbadet..



-det var här jag tog sprutan. (jag)
-jahaa, vart då?
-men där! Ser du inte?
-jaha, den där fläcken?
-heh, nej, det är ett födelsemärke.
-jaha, den där jätte lilla röda pricken?
-heh, näe, inte den heller.
-Menar du den där jätte pytte lilla röda fläcken som knappt syns?
-ja, den!

Adam brody



kan man bli snyggare? -Nej, det tror inte jag heller.

Prison break


men nog är han bra snygg allt, inget man tackar nej till.  Synd bara att han är bög, så jag har ju ingen chans direkt. men annars så hade jag nog en skaplig chans, jag menar, vi hörs ganska ofta på msn och så.


den där jäkla self! Jag visste att den jäkeln skulle lura dom! Åh, jag blir så förbannad! Scofield kan ju för sjutton inte göra nånting rätt! Nu är dom ju tillbaka där dom började igen, nu kommer det ta ytterligare 10 veckor för dom att få tillbaka den där jäkla scylla-saken. Sen ska dom ta den till polisen också, och bara det är ju ett helt företag för dom där nötterna! Egentligen älskar jag serien, men jag blir så arg när dom ska hoppa fram och tillbaka hela tiden, och aldrig lyckas med nåt. Och dessutom, är det bara jag som tycker att scofield har blivit tjock? jag menar, förr såg han ju ut som en sparris med muskler, nu ser han ut som en köttbulle med muskler som har somnat. Inte okej, Scofield! Tror att det är nån mer än jag som skulle behöva låta bli godis och pajer och läsk och.. ja, listan kan bli lång. men you see my point. Nej, nu ska jag lyssna på lite musik, sen sova. Eller jag ska måla naglarna först. heh, kiss! :D


facebook? :(

 (Här ska det vara en bild på facebookloggan, men som sagt så håller blogg.se på att säcka ihop, så jag kunde ju inte ladda upp fanskapet)

Hurr fan ska jag kunna leva? hur ska jag kunna fortsätta mitt vanliga liv efter det här? Jag tror inte att det kommer gå. Du var min bästa vän, men du svek mig när jag behövde dig som mest. -jag pratar såklart om facebook som bara slutade funka helt hux flux.

Förresten så håller blogg.se också på att säcka ihop. jahapp, vad ska jag göra nu då?
 -Va, vadå vänner? Eh? vad är det?

sliten

några timmar efter att jag hade skrivit det förra inlägget så somnade jag och vaknade inte förrän halv nio :o! Inte bra, jag vet ju vem som kommer sitta vaken hela natten precis som förr onsdagen, nämligen -jag! Jag hatar att sova på dagarna, och dessutom är det inte så skönt som att sova på kvällen, för man har bara ångest när man vaknar.

Och när jag vaknade så var givetvis hungrig, så jag knallade upp och tog ett äpple. (är det bara jag som hör hur duktig jag är?, jag menar, hade det här vart '08 så hade jag garanterat slafsat i mig typ en hel chokladask, eller letat upp nåt fett som sätter sig on my ass på en gång!) Och det var jätte gott! Och jag kände verkligen hur längsen det var jag åt äpple! Eller ah, förra veckan, men ändå. Det var sådär stort och grönt. Sen äter jag alltid äpple med kniv, (om jag har tillgång till en, förstås) äpplet blir minst 3 gånger godare då. prova! :)

nej, nu ska jag titta på white chicks, och den är ju bara föör mysig! tror inte att det finns nån annan film som jag har sett så många gånger och ändå inte tröttnat på. Så har ni inte sett den -SE DEN!


Här har vi det! (med den här bilden vill jag visa hur stort och grönt det var, men som ni ser hann jag äta lite först. Så nu syns det inte hur stort och grönt det var. Ni ser nu istället ett halvätet äpple och en kniv med äppelrester på. Men lika bra är väl det :D)


Spruta? hjälp


Imorse höll jag på att missa bussen, inte narre. Men jag hann. Och på vägen kom jag på att 'ja, det är fan jobbigt att springa i motvind.' Jag ska också ta spruta imorn, vilket jag inte ser fram emot sådär jätte hårt, men tyvärr ett måste eftersom jag går omvårdnad. dt är inte chill. jag är så sjukt spruträdd så jag vet inte vart jag ska ta vägen. sist jag tog spruta var i.. sexan. Då klättrade jag på väggarna där inne och värgrade sätta mig i stolen. Då var ändå mamma med. Det är inte kul, asså! Sen efteråt får jag inte ens äta en kaka liksom, eh? det är ju helt sjukt! Förresten, är det inte bra att äta en kaka när man har tagit spruta? För det har jag hört. jag har också hört att man absolut inte får banta när man ska ta spruta. - Ohnej! jag måste nog sluta banta! men vänta, jag har också hört att man måste dricka 2 liter cola när man är klar. Och absolut inte light! mjaa, det kanske blir ganska mysigt med spruta imorn.

jag har gjort bort mig, toltalt. det är inte kul! pusspåre!

duschen

jaa, nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer dan. :) jag är så jäkla seg, fattar inte. jag skulle ha duschat för typ 6 timmar sen. Inte narre! men nu ska jag! Puss! :D

Skit äcklig coca cola



Skit äcklig!!

Den här läsken är skit äcklig, men jag dricker den bara för att jag får dricka läsk, och det var bara den vi hade hemma. inget jag rekomenderar och jag får kräkrexlexer när jag dricker den. (okej, liiite överdrivet) men men, vad gör man inte? jag får ju för guds skull dricka läsk, klart jag tar tillfället i akt!

förbannad!

jag blir så förbannad! jag vill verkligen ha en semla nu. det står liksom två i kylen, men dom ska mamma och ola ha ikväll. men hallå? jag då? Får inte jag nån? Hennes snar var "Men du bantar ju." - ja, och? jag kanske ville spara fanskapet till nån gång när jag faktiskt får äta semla. Och efter det säger hon "ah, och när du var i stockholm åt vi blåbärspaj". jag älskar blåbärspaj! Och dessutom så har jag bestämt att man får äta godis på lördagar, annars kommer jag ju aldrig klara det här! jag är så jävla förbannad. Nu är Örjan lax påväg fram.. min knytnäve kommer sitta på andra sidan väggen snart, så stark är jag!


 Och om du läser det här, steffy. Så ska du veta att jag, av hela mitt hjärta önskar just nu att jag inte hade nån syster, och att dina pengar som vi ska få av pappa hamnar i afrika eller nåt.



Det här är mitt godis för tillfället, cashewnötter. Dock ganska gott, men kan inte mäta sig med en semla utan mandelmassa!

förr och nu

Brr! Nu springer det isbjörnar här inne! Jag och becca har frysit som grisar, och imorse när jag stängde fönstret så började beccus svettas istället. Nu har jag öppnat igen och precis tittat klart på ringaren i notredame, den är grym.

För i övrigt så mår jag bättre än vanligt och blir ständigt påmind om att killar suger, och att jag vill leva i celibat, eller bli nunna, också ett schysst förslag. Ikväll kankse dan kommer hit iallefall och ska umgås med mig och beccis, det ska bli ganska trevligt eftersom att jag aldrig har träffat gossen. Sääkert en mysig prick!
Jag har också kommit fram till att jag älskar att sova själv. jag vet inte vad det är, men jag har typ vänt alla mina åsikter till motsatsen, eller ah, ett par stycken.. Tex:

Förr kände jag att jag verkligen ville ha barn, och att jag skulle kunna skaffa en liten knodd nu.
Nu känner jag mest att det nda barn gör att att skrika, bajsa, sova, äta och suga på min tutte. Jag tänker aldrig heller amma mina barn, om jag får några. Och jag vill ju knappast ha en på ett tag. Ska vänta tills jag är minst 25, 30 iallefall.

Förr ville jag gifta mig, och ha ett bröllop med 300 gäster vid stranden och ha en klänning med 100 meters släp.
- Nu undrar jag mest vad fan jag tänkte med, och vem vill ha ett sånt bröllop liksom, miljonbröllop. Nu vill jag inte ens gifta mig längre.

Förr hatade att vara ensam, det var det värsta jag visste, och jag kunde börja gråta om jag var tvungen att sova själv.
- Nu är det det bästa jag vet, tystnaden, all plats man får för sig själv, och man kan göra vaad man vill när man vaknar morgonen efter. Vill jag vrida på stereon till max så gör jag det. (Becca är dock ett undantag, henne är jag van att ha brevid mig)

Förr ville jag ha en pojkvän, och jag ville verkligen vara kär.
- Nu är det skönt att inte ha någon, att kunna göra vad man vill när man vill. Och inte vill jag vara kär heller, det är bara onödigt och slöseri på energi. Speciellt om man träffar en kille som är jätte snäll och mysig i början och sen när man är fast så blir han ett asshole, tyvärr har jag råkat ut för det, och det är inte narre, asså!

bantning

Det känns som att jag har bantat i ett år nu, men jag har bara bantat i en vecka. Men jag har kommit på ett satans bra knep, varje gång jag blir sugen på den där kladdkakan, eller den där saftiga sockekakan så skyndar jag mig att slå in www.facebook.com, eller gå in på mina bilder (endast nytagna, jag har faktiskt vart smal en gång i tiden) och tittar hur fasen jag ser ut nu för tiden, det är inte nådigt vad jag har gått upp i vikt, och att jag inte insett det förrän nu, det är ju skrämmande! Varje gång jag tänker på hur blind och lat jag har varit vill jag bara slå huvudet så hårt i väggen att det går igenom till andra sidan, och lite hårdare. fast träning kommer inte på frågan, det är jag alldeles för lat för, då hårdbantar jag hellre. ALLT för att slippa träna. ohja!

Min uppdatering suger, i know. Men jag har liksom inte tid, men nu räcker det! jag ska bli bättre :D


Pigg och utvilad, godmorgon

God morgon! Ska snart kila ut till bussen tänkte jag, men ska skriva hej först! :)

Igår sov jag bort nästan hela dagen, eftersom att jag var vaken hela natten innan. Somnade nästan i skolan, så innan sista lektionen bestämde jag mig för att åka hem. Och när jag är utvilad kommer jag knappt ihåg nåt från gårdagen, jag kommer tillexemenpel inte ihåg ett ord av vad jag och rebecca sa till varann, trots att jag var vaken då, och hade inte sovit innan. men iallefall, så kom jag hem la mig i sängen, och höll mig vaken till 7, sen började jag som somna sakta.. och när jag märkte det gick jag upp och borstade tänderna och så, sen halv 9 somnade jag och sov hela natten! Så nu är jag heeelt utvilad och pigg, såå skönt! Och äntligen har jag vänt tillbaka dygnet.. Nej, nu väntar ännu en härlig (vidrig) skoldag! Mm! Måste springa till bussen, ciao! :D

God morgon, sunshine



06.04.. Ska upp om en timme. Verkar bli en härlig dag i skolan idag! Mm!

Stöschölm

nu har jag tagit mig i kragen och bestämt mig för att faktiskt göra nåt det här lovet! Jag ska åka till stockholm! Åh, vad jag har saknat alla där. kommer hem på onsdag, skriver då om jag inte skriver därifrån.


                    
Tjing! :D                                       Nadia, tim och rebecca. Sötungar!

Åh!

Så tråkig jag är när jag inte skriver, men eftersom att jag är en sån fruktansvärt upptagen kvinna så hinner jag inte, haha! ;) Gud, egentligen så måste jag verkligen plugga, eftersom att jag har matteprov och näringsläraprov den 12:e, och det måste jag klara...

Aja, igår åkte jag iallefall till sandra, och det blev mycket skratt, som vanligt. Så kul! vi spelade kort, tittade på harry potter, lyssnade på sandras låt hon har gjort, åt mat, åt lite mer mat och massa mer. Det var hur mysigt som helst! Nej, nu ska jag titta på moulin rouge som går på canal+. Sen ska jag läsa kenzas, kissies, spiderchicks och beccas blogg sen ska jag plugga. Tjing! :)

Nyår/08

vad har 2008 varit för mig?

´08 för mig har varit ett år fyllt av skratt, glädje och tårar. Men också underbar vänskap, kärlek och hat.
Det var då jag blev kär för första gången, men också fick mitt hjärta krossat. jag har träffat så många mysiga människor! Och jag har lärt mig en hel del. Men inget kommer kunna mäta sig med 07. 07 för mig är obeskrivligt. Synd bara att allt inte är som förr.

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har verkligen inte orkat. jag har mest bara legat i min säng och sett dagarna flyga förbi, haha.
 
Nyår blev riktigt lyckat, faktiskt. Även fast jag vaknade med ett fett blåmärke på höften, på armbågen, ett stort rött märke på vänster kind, ont i hela kroppen, och en sönderbiten läpp. Men det är så det ska vara, ellerhur?! :D 
Först var vi iallefall hemma hos alex, sen gick vi vidare till daniel, efter det så gick vi till myhrn och önskade alla gott nytt, och till sist hem till elin. Jag kom väl hem vid fyra, och då kom andreas och gjorde mig sällskap. Och idag börjar förresten min diet. En diet som jag har skapat själv skulle jag vilja säga, och jag är ju knappast helt säker på att den funkar. Men jag får bara äta ris och tonfisk (blä), eftersom att det är så sjukt nyttigt. Eller bara ris, det får jag välja själv. Sen så får jag dricka mer päron, eftersom att jag känner att jag inte skulle klara mig utan det. jaja, jag återkommer om ett par veckor och sen får vi se om den funkar. Puss!

RSS 2.0