lördag

somnade hemma hos sickan igår.
gick hit efter jobbet kvart över nio, sen gick vi hem till daniel en stund där det var fest. lite pinsamt att komma dit i sickans mystofflor och mjukiskläder, men becca och han bor grannar så jag brydde mig inte så mycket.
ikväll blir det iallefall fest, jag ska dricka öl för första gången på länge.. eller, jag och becca drack en varsin öl igår, men räknas inte. en gång är ingen gång, som man brukar säga. :b
känner att det var alldeles för längesen jag drack och träffade folk, eftersom att jag och becca har stängt oss på mitt rum med varsin data dom senaste helgerna. det är inte okej..
jaja, nu ska jag kramas lite med min bästa vän och sen knalla hem. puss! :)


                                           här har vi henne! den omtalade och berömda, sickan!


grattis h på 13-års dagen!

jag hade visst missat att min lillebror blev 13 idag! grattis henrik!
fan va fort det går! det var ju inte längesen snorungen var åtta. Dock så är ju faktiskt både han och andreas lite efter i utveckligen eftersom att båda trodde att jag hade snopp tills dom var 10&11, då jag faktiskt fick lära dom att 'henrik, en flicka har inte snopp. hon har pulla'. ja, det lät väl typ så. om inte jag eller steffy hade sagt det så hade dom säkert fortfarande trott att jag får ont i snoppen om jag gör illa mig mellan benen. ja, det är inte vara lätt att vara i tonåren.
nu är det inte långt kvar innan han springer omkring och ballar tjejer på stjärten och juckar på allt med hål. men det är ju tonår, i guess..
Anyway.. jag har precis tryckt i mig en tallrik med en köttbit och massa sallad på! kanske inte det godaste jag har ätit, men ack så mättande!
eller, nej.. men man blir mätt.. bara mätt..
nu har jag också mailat om magsår till ewa. (det blev inte ilieus, utan magsår). fan va längtar till skolan! Jag vill inte apu:a, jag vill gå i skolan och träffa mysiga människor! jag vill inte ha uppsatt hår, tråkiga kläder och lukta tant hela dagarna. hjälp!
Om en dryg timme ska jag pysa till jobbet, så jag har lite tid att slå ihjäl med ingenting alls. puss påer! :)

today, i'm wearing this. (eller jag gjorde, tills jag ångrade mig. haha)

fredag

god morgon!
eller inte riktigt, jag har varit vaken ett tag..
fredag idag, skönt att få sova ut. verkligen! jag upptäckte också att jag är hemma själv. och det äälskar jag!
inatt har jag haft heeelt sjuka drömmar verkligen. usch!
jaja.. nu ska jag iallefall hoppa ner i duschen sen ska jag forska om ilieus och skicka iväg det till ewa, för det ska vara inlämnat idag.
sen jobba klockan kvart över 4 till kvart över 9. bara fem timmar så det är lungt.. jaja, puss!

torsdag

OJ OJ OJ, säger jag! OJOJ!!
Jag har gått idag.. ja, det har jag. hela TVÅ TIMMAR!!
jag och becca gick till mariosjön och lååångt in i skogen, tog typ en timme att gå dit.. sen när vi skulle tillbaka så kom jag på vid halva vägen att jag hade tappat min mobil, så det var ju bara att traska tillbaka och hämta fanskapet. heh..
så vi ringer och ringer, och det tutar, men vi hör inget. så vi går längre in i skogen tills vi faktiskt hör min mobil. becca STOG på den, haha! Den låg undr snön.. så det var bara att gräva fram den, men pärlan mådde bra. det var ju skönt :)

sen efter det så åkte vi in till uppsala och åt på subway, vi hade liksom missat det där med inge bröd och trodde att man kunde äta mörkt bröd, men så var det inte.. anyway, jag beställde en hel, och becca en halv. och när jag hade ätit min så var jag fortfarande inte mätt, och inte becca heller, så vi beställde en varsin halv till. Så, med andra ord åt jag 45cm macka, som är nästan en halv meter! :o pinsamt!
Och sen, när vi skulle hem så satt det två emosar framför oss, två tjejer som var tillsammans också.
och det var så kul, för varje gång ena tjejen pratade, efter halva meningen så trycker den andra tjejen in tungan i käften på henne så att hon inte fick prata klart. haha, det var hur kul som helst.
Hon verkligen undersökte munnen på henne med tungan, hela tiden! dom slickade varandra i munnen och slemmade på varann!
plus att hon såg ut som att en blind hade klätt henne, sen hade hon en vit rosett också, mitt på skallen, som hon hade knytit under hakan. HAHA! 
jaja, nu ska jag städa mitt rum, igen! puss :)

becca, stake.. stake!

ojojoj, beccus måste verkligen skaffa sig lite stake!
Lär du dig ingenting av mig, unge?!


Rebecca Har nytt nummer , skriv om du vill ha de! säger:

men asså jag kommer bara tycka synd om han då


jennifer säger:

haha, men varför då?


jennifer säger:

han är ju sinnessjuk


Rebecca Har nytt nummer , skriv om du vill ha de! säger:

jag vet, men iaf xD


jennifer säger:

pussy


Rebecca Har nytt nummer , skriv om du vill ha de! säger:

haha xD


bennys-burgare, guld

Jag och becca bestämde oss för att äta på bennys, men hon var inge hungrig. så jag fick äta själv. jag var faktiskt inte heller speciellt hungrig eftersom att jag åt innan jag åkte. fast jag kände liksom att det är bäst att passa på eftersom att jag måste göra slut med benny nu när jag börjar mitt nya liv. (jag känner liksom att jag inte kan vara med honom nu då det är lätt att falla tillbaka på gamla banor igen). 
men nog satt det bra fint allt. bennysburgare går inte av för hackor!
jag var olagligt ful på alla bilder, men jag tar dom som man nästan kan titta på utan att bli irriterad och rädd iallefall. becca påminde mig iallefall om kameran, så den fick komma med :)


På den andra bilden försökte rebecca förresten smita undan när jag skulle ta ett kort på henne när hon åt. men hon kom icke undan, för jag fick nog med allt hur hon belåtet slickar sig om läpparna den suckern! :D

GI-metoden


okej, nu gör jag ett sista tappert försök att gå ner i vikt. jag och becca börjar med GI-metoden imorgon.
 Och det innebär.. ja, vad innebär det? jaja, becca vet. inga kolhydrater iallefall.
Nu fasen ska jag gå ner i vikt! man blir ju inte vara nån jävla flokossa i sommar på beachen. och funkar inte det här, då ger jag upp sen. då får jag helt enkelt leva med att vara fet och ful.
nu funderar jag på att tapetsera mitt rum med bilder på tjockisar, och att minst 100 gånger om dagen intala mig själv att om jag äter minsta lilla kolhydrat så smäller det bara till, sen ser jag ut som dom på bilderna. och det vill man ju inte, såklart.
fast, jag har ju som sagt gått på en metod en längre period nu. vi kan kalla den "fetto-metoden". Den har ju klart och tydligt satt sina spår på både lår, arsle, mage, ansikte, armar, fötter och ja.. alla ställen man kan vara fet på helt enkelt.
 och imorgon ska förresten jag och beccus ut och gå.. minst 3 timmar! eller, okej.. iallefall 2.. eller en.. nej, vi säger.. minst 45 minuter! puss

UNDERBART!

underbara, soliga onsdag!
My mensvärk is killing me! men dagen kommer utan tvekan bli bättre än gårdagen!
Det är underbart väder, och när det är sol så kan jag inte vara på annat än underbart humör. love it! Dessutom är jag hemma själv, finns inget bättre. så nu har jag bänkat mig i soffan framför "vänner" med datan i knät och en fet skål med glass. kan det bli bättre?

en ledig jempa utan smink. haha :)

suck

jag är sur, trött har mensvärk som ett horhus och dödar gärna någon frivillig.. någon?
Nu ska jag sova, sen ska jag sova och sova tills imorgon när jag kan sova hur länge som helst, för jag är ledig imorn och på tor. Och förresten, var det nåt jag sket i så var det väl att prinsessan vickan ska gifta sig. who cares, liksom? hej

kuddberg och snuskungar



Inatt ska jag mysa ner mig i ett kuddberg!
Åh, det är det bästa jag vet. att bygga upp massa kuddar, sen när man lägger sig så sjunker man ner i kuddarna, så att man blir liksom inbyggd. det är underbart!
fast det tycker såklart inte becca. näe, utan det första hon gör när hon lägger sig i sängen är att kasta bort alla mina kuddar som jag så fint och omsorgsfullt har byggt upp åt min käre väninna. men det är ju förstås bara en fis i rymden för henne. nej, hon vill gärna ligga som ett barn, i typ, fosterställning eller på mage med armarna över huvudet, medans jag ligger på rygg med båda händerna över bröstet. jaja, nog om det..
nyss kom jag iallefall in i mina småbröders rum, där dom har stängt in sig sen i fredags.. så jäkla äckliga! anyway, jag kommer in där och får en stinkbomb i ansiktet. det luktade så sjukt illa så jag höll seriöst på att spy, ingen ordspya, utan en riktigt fet slängspya.. det är totalt omöjligt för en normal gott-doftande människa att vara i rummet. så där kan dom gott sitta. usch! Imorgon ska jag tvinga henrik att duscha, han har säkert inte gjort det sen han kom.. om inte mamma har tvingat valpen.. andreas är inte bättre han..

jaja, nu ska jag tvätta av mig sminket, byta om och borsta tänderna.. sen ska jag ligga och bara ligga.
fasen så skönt! Godnatt

måndag, innebär skola

Idag började skolan.. fast, det var inte så farligt. det var inte farligt alls. Faktum är att jag gillar skolan.. riktigt mycket. jag får ofta höra saker som "men va? är du helt störd eller?!" eller typ "du är ju inte frisk" ja, ni fattar. men faktiskt, jag blir glad av att komma till skolan, jag gillar att vara på lektionerna med min underbart mysiga klass! kan dock inte påstå att jag är en av dom bästa i klassen, då de flesta lärare hatar mig eftersom att jag spyr hela tiden, fast med ord givetvis. jag kan inte hålla tillbaka det, det bara kommer. inget jag kan rå för. jag har valt att kalla det en sjukdom, för då kanske de tycker synd om mig istället för att bli arg. ja, jag är en ordspyare helt enkelt.. en allvarlig sjukdom som drabbar flickor som jag.
jag har börjat banta, igen. inget ovanligt iofs eftersom att det händer ungefär.. 20 gånger i månaden. Jag har nog provat alla dieter som finns. men jag har kommit på varför dom inte funkar.. dels för att jag slarvar och tycker att 'näe, men lite glass. det blir man inte fet av', och dels för att jag kommer på dom själv, vilket heller inte är speciellt lovande då jag bantar på lite vad jag vill. jag äter vad jag vill när jag känner för det liksom.. vi kan kalla den, jennifer's diet.. Så, vill du gå upp i vikt så prova den! då går ni garanterat upp ett par kilo.. men nu, nu har jag faktiskt kommit på en ny, som jag seriöst tror kommer funka.. men.. vi får se, det är ju inte första gången det känns så, direkt.
men idag i matsalen åt jag faktiskt bara en biff och en jäkla massa morötter och sallad.. plus att jag drack 3 glas vatten innan. så jag klarade mig hela dagen på det, och även fast jag jag hade pengar så lyckades jag hålla mig ifrån kafeterian (eller inte själva kaffis, men där man handlar) trots att jag gick förbi hela tiden. framsteg, kallas det!
men, sen kom jag hem, och redan där gick min plan om att gå ner i vikt i stöpet, jag upptäckte.. glass!
ja, det var ju kört helt enkelt..
så, nu ligger jag här, med fet ångest och fet mage.. men fasen så god glassen var!
nej, på tal om glass, nu ska jag nog ta mig en tallrik till. tjing! :d



IDAG BLIR PERRA 19 ÅR, GRATTIS HJÄRTAT!

söndag :)

Idag är det söndag.. en slappdag med andra ord. och vad passar då bättre än en mys dress? -Nej, just det.

  Mys jempa! :)

Idag har jag som sagt varit i stan, men kunde inte lämna tillbaka tröjan eftersom att cubus var stängt. så jag slet bort lapparna och behåller tröjan ändå. heh.. Byxorna kunde jag inte heller byta eftersom att jag självklart har tappat bort kvittot. men jag får krympa dom lite.. ja, lite..
alla har nog bråkat med alla på den här resan.. utom mamma och ola.. henrik slog mig, jag slog tillbaka. steffy blev arg på henrik, henrik blev arg på steffy. steffy och jag bråkade hela tiden.. henrik och andreas höll sig ifrån varandra på slutet.. kan även bero på att henrik började gråta när jag slog honom.. och jag och andreas tjaffsar jämt.. så att, ja.. en vanlig dag i familjen hedström.. fast, nu är vi sams. henrik bad om ursäkt, så då gjorde jag det med.. jag antar att det är så det funkar.
Fick också ett samtal inatt klockan 3 av andreas.. han med sina tider asså.. men, det var bara att somna om. sen väckte han mig 5 i 9 imorse också.. det kändes som att jag precis hade stängt ögonen.. det var inte narre asså.
Imorgon börjar skolan också.. som jag har längtat!
Nej, nu ska jag äta semla med pojkarna, sen ska jag färga mitt hår! puss :)

staackars henrik&andreas

Aw, stackars h&a (mina småbröder)..
Dom har tittar på saw med min syster, och nu är dom livrädda.. så jag passade på att skrämma upp dom lite till genom att säga att vårat hus är ett gammalt mentalsjukhus, och att det bodde mördare här. sen sa jag också att dom hängde upp dom nere i vårat garage, och att det nu spökar här. oj så rädd stackars a blev. fast ändå så ville han vara sådär tuff som h och låtsas inte bli rädd. men jag såg verkligen hur rädd han blev på hans ansiktsuttryck. så jag var tvungen att säga att jag bara skojade, annars hade han inte kunnat sova nåt inatt. haha! gud så kul det kan vara att skrämma upp barn!

jaja, dagen idag har jag iallefall spenderat tillsammans med en god vän, datan.. har också umgåtts lite med rebecca, clara och lina. vi åkte till hemköp för att dom ville ha läsk, så jag passade på att köpa en macka, men nej.. ingenting alls. bara en helt jävla vanlig macka. innan dom böt så kände man hur det knullade i munnen och man blev lycklig i hela kroppen.. men nu, inget.. fan!
Imorn ska jag iallefall till stan och byta en tröja jag köpte i sthlm till en storlek mindre (wooho!!!!). och kanske byta ett par jeans också till en storlek mindre.. men så kan det gå om man inte tänker längre än vad näsan räcker och köper kläder utan att prova. typiskt mig..
nej, nu ska jag göra ett nytt tappert försök att titta klart på "yes man".. den suger, men jag vill ändå titta klart. det är tredje gånger jag avbryter filmen för att göra nåt annat. men nu ska jag se klart. puss! :)


skräckens hus

God eftermiddag, allesammans! haha!
Snäll jag lät! :)


underbar dag idag. ville inte gå upp imorse eftersom att jag hade helt underbara drömmar. mysigt! :)
Så, nu har jag tagit en lång och härlig dusch, hunnit klätt på mig och fönat håret. ska väl sminka mig snart och fixa håret, sen är jag redo för kvällen. lika bra att vara förberedd ifall något mysigt skulle hända! men för tillfället så ligger jag i sängen och tänkte snart läsa lite i min bok. den heter skräckens hus, och handlar om josef fritzl, han som låste in sin dotter i en källare i 24 år! Det är helt sjukt. hon födde honom också 7 barn.. den är skit bra, faktiskt. fast jag har inte kommit så långt än.. men jag har fastnat :)
nej, nu ska jag läsa, sen slå en pling till sickan. puss! :)


Perrus och mys


Jag sitter och pratar med perrus på msn...
och inte nu i helgen som kommer, men nästa ändå så ska han och jag åka ut till hans stuga och grilla, basta och dricka heineken, sen sova kvar och åka hem dagen efter.. hur mysigt som helst! Och på fredag när han kommer så ska vi ut och gå med hampus.. känner att jag behöver lite kvalitetstid med min bästa perra! det kommer bli hur bra som helst.. awesome!

jag har bara legat i sängen, jag har verkligen inte orkat göra nåt.. sen börjar jag kännea mig lite hängig också.. plus att jag har jätte ont i tuttarna. usch, inge kul! Så vi får se vad jag hittar på imorgon.. om jag kanske ligger hemma då med eller om jag hittar på nåt skoj.. men vem vet? det kanske händer nåt helt oväntat, vilket heller inte skulle vara så fel. jag är öppen för förslag, so to say!
nej, nu ska jag fortsätta skriva med perra och sakna någon så att hjärtat blöder.
God natt. puss!

mysdagar i sthlm

i onsdags åkte jag och rebecca till the huvudstad, nämligen Stockholm! vi ville hälsa på, igen, som vanligt.
det var mysigt och det var skönt att komma bort ett tag. I onsdags så träffade jag Linda, en barndomsvän till mig som jag inte har träffat sen jag var 4 år gammal, så det var kul. hennes storebror träffade jag också, och det var en riktig chock! jag kände inte igen han på en fläck, plus att jag blev rädd när jag såg honom.. han hade så mycket muskler! och det hade han knappast när jag såg han sist. och linda var sig lik. liten, smal blond och söt!
igår brände jag massa pengar och fikade med rebecca i stan.. så nu har jag satt köpstopp på mig själv. det behöver jag.. PLUS att jag har ätit skräpmat varje dag sen jag kom..
Så, dom här tre dagarna har resulterat i: viktökning, en rejäl minskning av mina pengar på kontot och en mysig fika. plus lite annat mys! underbart, underbart!

Idag är det fredag,
och vad kvällen har att erbjuda visar sig antar jag. vi får se helt enkelt! Puss! :D


Du är min bästa, stumpan!


tisdag

Nu har jag suttit och tänkt.. igen. dock inget ovanligt.
men jag har suttit här nu i flera timmar och läst lite här-och-var. och nästan överallt finns det en kille med i bilden.
Och alltid är det den där som är så sjukt bra! han som bara bryr sig om insidan och inte kastar en blick åt de dåliga sidorna. allt är en dans på röda rosor. tills..
det kommer en dag han hittar nån bättre. och då blir han precis lika dum i huvet som de 10 andra som var innan honom. tjejen gråter och säger att hennes liv är förstört, och att hon aldrig kommer hitta nån som är lika bra som honom. Hon kommer aldrig älska nån igen och blablabla.
sen en dag, då dyker han upp... han som är precis lika bra som killen innan. 'nämen oj, nu älskar jag visst honom'. Vart tog den andra vägen? han måste ha försvunnit tillsammans med din värdighet, känner jag då.
Och när han också försvinner, så blir han -ännu en gång- en lika stor idiot som de andra. Och  hon? ja, den stackarn står där -ännu en gång- med "krossat" hjärta.
Vi tjejer är lite för snabba på det där med att älska och vara kär i. det är det som gör oss tjejer så olika killarna.
Dom vill gärna vänta i ett år, ha lite sex och känna hur det är innan dom inleder ett seriöst förhållande. Deras favrorit är den där 'nej, men vi kan väl vänta lite. ta det lungt liksom'', och gång på gång går vi på den.
Medans vi tjejer gärna blir tillsammans innan vi ens känner varandra. Efter en-två månader känns det som att det är dags att säga att man älskar honom, och allt är underbart.
men.. sen kommer det, 'Det är inte dig det är fel på, det är mig'.
Finns det nån mer uttjatad och sämre replik än den? nej, jag tror inte det. det är bara ett sätt att komma undan lindrigt.

Nu pratar jag givetvis inte om alla tjejer, men att det finns tjejer som gör såhär, och det tycker jag är fel. man kan omöjligt älska någon mest på hela jorden efter en veckas förhållande. Om man inte går i femte klass, of course.
men när man väl träffar den där.. då känns det. då släpper man aldrig taget
.. aldrig. För han kommer, det vet jag.

melodifestivalen, flopp



jag sitter och tittar på melodifestivalen, eftersom att jag missade det i lördags. eller nej, det gjorde jag inte. men jag sket i det. och nu medans måns sjunger så tänkte jag skriva ett inlägg om just, melodifestivalen. 
Det var två stycken jag som speciellt reagerade på..
den första var allas lilla älskling; amy diamond. När jag såg henne studsa fram där i sin fina, hmm.. ja, vad var det? rymddräkt.. var min första tanke 'Gumman, vart har du rymdfarkosten?' ah, den där var ju inte snygg asså.
och den andra var lasse eller vad han hette, låten hette iallefall jag ska slåss i sina kvarter . Han var ju bara för hemsk! han såg ut som en 15 årig pojke som inte riktigt hade lärt sig vart han hade fötter och ben, han skuttade ju runt på scenen som en kåt åsna. Och för att inte tala om hur han lät! återingen som en 15 åring i målbrottet.
ja, jag måste säga att jag är besviken på melodifestivalen i år. tillochmed måns var ju skit dålig. Den enda som höll måttet var petra mede som alltid är lika skön och underbar!

idag ska jag umgås med rebecca, för ovanlighetens skull. jag väntar bara på att jag ska orka resa mig ur soffan och börja göra mig iordning. jag måste föna håret och platta och volumeasta, sminka mig orkar jag inte, så det skiter jag i. Ojdå, nu såg jag att det visst var en timme sen jag skulle ha gått hem till rebecca. ja ni ser vad tiden rinnr iväg, nu måste jag göra mig iordning! tjing

Nämen oj! nu gick måns vidare. VAD OTIPPAT!

(16:43)
okej, nu måste jag göra mig iordning! puss

jag blir galen

jag har känt mig stressad på senaste tiden, men jag kunde verkligen inte sätta fingret på vad.. men nu vet jag.
jag går och väntar. jag väntar på att den där perfekta killen ska komma, jag väntar på att ta studenten, jag väntar på att skaffa hus, gifta mig och få barn (kommer inte hända). Och det gör mig så sjukt stressad.
Jag har liksom inte tid med allt jag vill göra. jag menar, jag ska hinna ta studenten, direkt efter det börjar jag jobba. och när jag har jobbat i 14 månader börjar jag plugga igen till sjuksköterska. när det är klart ska jag jobba ett tag, sen skaffa kille och hela skiten. men där nånstans i mellan ska jag hinna flytta hemifrån till en egen lägenhet, jag ska hinna jobba i USA ett par år, jag ska hinna leva livet, det är massor jag känner att jag inte komma hinna med!
Just det där med hus, hund, bil och allt. jag blir galen när jag tänker på att det kommer komma. jag vill aldrig flytta hemifrån. jag vill vara här, med mamma hela livet. att ha mat lagad när man kommer hem, att få tvätten tvättad och inlagd i garderoben, att bli väckt på morgonen för att inte försova sig till skolan. jag kan inte tänka mig att jag själv måste göra det där en dag. att det är jag som kommer att stå där och laga mat, tvätta, diska och väcka min kille för att han ska till jobbet.
Jag vet att jag bara är 16 år, men ändå känns det som att jag måste fixa allt nu, jag måste hitta mr. right nu, nu nu nu! annars kommer jag aldrig hitta honom. och när jag väl hittar nån som jag vill vara med, så känns det som att jag måste vara med den hela livet. jag har träffat många, men när jag väl träffar en underbar och snäll kille så börjar jag genast tänka på om han passar in i mitt familje liv som jag så länge har tänkt ut, och när jag väl inser att 'näe, han passar inte in' så blir det inget mer. jag känner mig genast jätte osäker och avslutar allt innan det ens har börjat. vi tar jocke som ett exempel, han var hur underbar och snäll som helst, och det perfekta killen man kan önska sig. men när det började ta fart, då fick jag liksom panik, jag höll på att bli galen över känslan att jag skulle behöva vara med samma kille hela livet. att man kunde göra slut existerade inte i min värld, och det gör det nog fortfarande inte. jag vill inte behöva göra slut, därför går jag omkring och väntar på att han ska komma, den där som man känner på en gång att man vill vara med hela livet, han som får det att bubbla i hela kroppen, när det känns som att man ska sprängas av lycka. jag går fortfarande och väntar på honom.. men jag har nu insett att, så länge jag väntar så kommer han inte.

god morgon

god morgon! :)
jag och becca har precis vaknat. det blev tidigt igår och vi gick och la oss vid tolv, och hon protesterade inte ens. inte illa!
idag blir det lungt. jag och becca kanske ska åka skoter, men vi får se hur det blir med den saken. sen är jag väldigt sugen på att sola också.. men rören är så jäkla dåliga på gymmet, så dom tar knappt nånting. och då känns det lite onödigt att sola.. det är liksom, slöseri av min sjukt dyrbara tid.

nu sitter vi här i sängen, vid varsin data.. och så lär det nog bli ett tag framöver. puss! :)


nördar


Och ännu en gång sitter vi här, jag och rebecca, men varsin dator i köket, och nördar.. Det gjorde vi igår med, hela kvällen, sen gick vi och la oss. jag är trött som satan, och vill gå och lägga mig, men jag antar att nattugglan mittemot vill sitta vaken i flera timmar till. 'oh nej', kommer jag skrika då, ta henne i örat och släpa in henne på rummet. sen kommer jag stänga in henne i garderoben och låta henne sitta där tills hon ruttnar. om hon inte vill sova snart, förstås.

en björn och en tiger mot drömmarnas land


det är synd, verkligen synd att jag inte säger till rebecca att jag älskar henne tillräckligt ofta. jag säger det alldeles för sällan! För det gör jag verkligen, hur mycket som helst. Och jag skulle varken veta ut eller in om inte hon fanns där och ställde allt till rätta när hela min värld har rasat samman. det är hon som kan få mig så jävla lycklig på ett par sekunder. sådär lycklig så det känns i hela kroppen. det är hon, som får mig att skratta tills jag håller på att spy. det är hon, som jag vet att jag kan berätta allt för. det är hon, som jag älskar av hela mitt hjärta. det är hon, som jag offrar allt för. det kallas vänskap, inte mod.  

alla hjärtans dag

det var hur gott som helst med kina faktiskt, synd bara att det var så mycket folk, och värst av allt, barn. dom skrek, lekte, sprang, kladdade, andades och var allmänt jobbiga. en jävel höll på att fälla mig när jag hade varit och tagit mat, kommer där och går med min tallrik och plötsligt ser jag en liten jävla unge som kryper fram mellan mig och väggen, jag hade god lust att "tappa" maten över valpen. jaja, men det var mysigt.. det blev ingen bio. jag vet inte riktigt varför, men vi sket i det och åkte hem. jag är ändå så sjukt trött! Och jag själv tycker att alla hjärtans dag är så sjukt överskattad så det är inte sant. det är sorgligt. sen på bussen ser jag och becca två stycken som höll på att svälja varann förfan. jag ville verkligen skrika 'get a room!' okej att dom är lyckliga och kära, men det kan dom väl förfan vara hemma. dom svalde nästan varandra, seriöst.
Och en annan satt och sov mot sätet framför. men, jag antar att det ska finnas folk till allt.
Så, jag funderar på att tvätta av mig sminket, och sen krypa ner i sängen. och bara ligga.. hela kvällen, och sen somna.
Oj, vilken bitter människa jag låter som. det är jag inte, utan jag tycker bara inte om den här dagen, det kan bero på att jag inte har någon att tillbringa den med. men jag e int bitter, eller också så drar jag en fylla.. det låter inte heller helt fel.


fredag den trettonde

jaa, det var inte igår! Det har iofs inte hänt så mycket heller.
jag har jobbat, kommit hem, umgåtts med peckie och bara varit hemma. sovit som ett as, eftersom att det är fullmåne har jag också gjort. usch! det var inte kul att komma till jobbet igår morse.. ja, ungefär sådär så man vill skjuta sig på plats.

dagen idag har jag spenderat med sickan (beccus), vilket har varit väldigt mysigt, eftersom att jag har saknat henne hur mycket som helst. eller okej, halv mycket.. vi har inte träffats sen förra veckan eller nåt, för guds skull!

Ja, som sagt har jag sovit dåligt som senaste nätterna, och det resulterar i att jag blir sur och jäkligt trött, vilket är ganska logiskt. och just därför har det inte varit så kul att stiga upp klockan 6 på morgonen utan att ha någon att bråka lite med, eftersom att alla sover vid den tiden, om mamma inte redan har gått. och det är ju oftast hon som brukar bli mitt offer. jag var också tvungen att ta bort mitt otroligt vackra blåa nagellack av hygienskäl, och plus att mina händer börjar spricka av all sprit jag dränker dom i.. så att, ja, jag mår ungefär som ett skithål för tillfället.

och imorgon är det alla hjärtans dag.. och den tänker jag spendera med min sanna kärlek, nämligen.. rebecca! Vi ska åka till stan och äta mat. ja, man skulle kunna kalla det en dejt. hon är min sanna kärlek, jag känner liksom att den här kärleken håller livet ut. hon ligger tätt efter min dator, givetvis. ingen kan mäta sig med min lilla pärla.. Näe, nu ska jag tvinga becca i säng, och sen ska vi sova. jag är kapabel till att göra vad som helst. bara så att alla vet.

trött&irriterad

idag är det slitet som fan, usch! Hejs

06:14. huvet sover, men kroppen är vaken.

god morgon, god morgon!

nu sitter jag här och har precis satt upp håret. ska snart springa iväg till jobbet för att jobba till klockan 10, komma hem. gå tillbaka klockan 13, och jobba till 20. På en lördag, inte narre, näe jag vet. usch! imorn slutar jag fem också. jag, smartskaft hade tittat fel på schemat inte en gång utan TVÅ gånger, så jag kan inte ens åka in på tjejfesten en snabbis. jag hade velat komma faktiskt. fan..
jaja, det är bara att gilla läget. men nu ska jag borsta mina tänder och sen gå. puss på er!

depp-inlägg

Skit dag skulle jag vilja inleda detta inlägg med!
och saken blir ju inte bättre av att min syster är sjuk i huvet och kastar saker bara för att hon inte fick låna mina skor -som jag använder dagligen- att träna bodypump i! Om det är normalt kan ju diskuteras. fast, jag har iofs aldrig påstått att det står rätt till i skallen på henne. Hon blev troligen tappad som liten.

nu ligger jag i sängen och äter choklad och dricker bonaqua päron, som för i övrigt är världens godaste läsk, tätt följd av mer päron. Och jag är fortfarande sur för att jag inte kan gå på tjejkvällen man är bjuden på bara för att jag måste jobba. Det suger så jävla hårt. palla jobba helg, näe inte direkt. fan va less jag är. nu ska jag äta choklad och gråta ögonen ur mig. hejs


elin pelin

det blir pelin ikväll, stackarn vågar inte sova själv, klart man ställer upp. hörs imorn. puss! :)


jobbet..

jobbet idag gick bra. fick mitt schema också. på lördag jobbar jag 07.00-21.15, långt pass, jag vet. men jag har rast mellan 13.00 och 17.00.. och på söndagen jobbar jag 07.00-20.00, och då går jag hem mellan 10.00 och 13.00. börjar nästan klockan 7 varje dag, inte kul eftersom att jag är så fruktansvärt morgontrött. men imorn och på fredag är jag ledig iallefall. men det blir ju knappast nån tjejmiddag på lördag eftersom att jag börjar 07 på söndag. hade faktiskt velat gått. men men, jag får ta det..

jag slutade fyra idag. sen kom jag hem, slängde mig i soffan med en skål popcorn och en påse godis. inte helt fel! heh.. inte helt nyttigt heller, men vafan. jag och mamma ska titta på top model klockan 20.00. hoppas att elina åker ut, jag hatar den människan. hon gnäller över allting. sen gillar jag inte hon från frankrike heller. hon och elina bara gnäller och gnäller. usch

godmorgon

God morgon!
Jag har precis kommit upp ur duschen. Jag fick springa ner, och sen springa upp igen, för mamma skulle precis gå, och jag hatar att duscha när jag är hemma själv, haha. det är nog alla läskiga filmer jag har sett. iofs så har jag inte sett några, men jag har hittat på egna monster.

Och ännu en gång i morse när jag vaknade så upptäckte jag att jag har plockat ut mina örhängen ur öronen, igen. Undrar varför jag gör så? jag har gjort det i flera dagar. nu måste jag ha en ny plupp, igen. jaja...
Näe, nu ska jag klä på mig och blåsa håret, puss!

stökigt?


såhär ser det ut i min garderob för tillfället. -Inte okej, jag vet. men jag orkar verkligen inte vika allt. jag är på tok för lat för det. men en dag när jag kommer hem så kanske kläderna har vikt sig av sig själva. vem vet? det är ju inte helt omöjligt, eller så har mamma gjort det, det är inte heller helt omöjligt, så jag väntar hellre. bara så att ni vet tänkte jag.

top model


jag och mamma har tittat på top model, det är ju satans bra! Andreas ringde också och var på jätte bra humör, och det spreds vidare, så att jag också blev på bra humör, så nu är jag ännu gladare än jag var innan! ja, det är inte helt fel!
  nu ska jag snart titta på hela säsong 6 av two and a half men, fyfasen vad det är bra! ungen är ju klockren!
Och imorgon börjar jag jobba.. jag ska vara där klockan nio och få schema och så, sen är det bara att sätta på sig dom där ursexiga kläderna och jobba! Knäpper kort sen så ni får se hur fula dom är.
Och ikväll har jag bestämt att jag måste somna innan klockan tolv, för mellan tolv och ett så är det ström avbrott i hela söderfors, och jag är själv på övervåningen, det är inte narre! jag som är så fruktansvärt mörkrädd, jag kommer ligga och grina ju! Well, jag får stå ut helt enkelt. Näe, nu ska jag dra igång two and a half men. puss och god natt! :)

tisdag.. grymt onödigt inlägg

Jaa, idag är det tisdag.. en mycket trevlig tisdag.
Dagen idag har varit väldigt lugn och skön.. skola, som för i övrigt inte var allt för jobbig. hem, titta klart på den andra halvan av wallander som jag missade igår eftersom jag somnade. äta lite chips.. eller va? heh.. nu tittar jag på las vegas, och det är sjukt spännande, så jag kan ju känna att jag inte riktigt har tid med det här. och dessutom blir jag galen snart. mamma kommer snart hem med en påse godis till mig, för att jag frågade om en. men egentligen är jag inge sugen alls på godis, jag kan faktiskt inte komma på riktigt vad jag är sugen på.. det är jätte jobbigt. PLUS att mitt hjärta blöder för tillfället. men jag mår bra ändå. man ska inte haka upp sig på småsaker.

rebecca, mitt sötkrull

babe kom och ville sova med mig, och klart att hon fick det! Hon kom dessutom i lockigt hår, eftersom att hon har nyduschad. rebecca är min barndomsvän, och jag har sett henne i utsläppt lockigt hår max, och inte en gång mer än kanske fem gånger i hela mitt liv. Hon har med andra ord aldrig lockigt hår. men jag lyckades få en bild på henne, eller jag lyckades få flera! Och alla var frivilliga! :D


Jag tycker hon är såå fin i lockar! Aw, min lilla krullunge!
Nu jobbar jag på att få henne att gå till skolan med lockigt hår, dock utan framsteg.
men det kommer, tro mig.. hon kommer inte undan!

nu ska vi locka mitt hår, sen sova. puss och godnatt! :)


Clinique, anti blemish


Dom här rengöringsmedlen från clinique är världens bästa! Jag har provat allt, från apotekets till clearasil, men inget har funkat eftersom att jag har så sjukt känslig hy. och nu på senaste tiden har det blivit helt sjukt vad dålig hy jag har fått. jag har haft dom här medlen innan och dom funkade bra då med, men jag slutade använda dom. fråga mig inte varför. men nu har jag iallefall köpt nya och har använt dom i 3 dagar, och jag själv ser redan skillnad. man känner sig fräsch i huden på en gång.
Dom kostar tillsammans 630kr, då är det en tvål, ansiktsvatten och en ansiktskräm och det är värt varenda krona, för det funkar verkligen! kan köpas på kicks, eller åhléns, där jag köpte det. Absolut värt! :)

hemma

Kom hem från yogan för ett tag sen, så nu har jag tvättat ansiktet, och druckit en proteindrink. inte helt fel! Förutom att proteindrinken smakade skit, men jaja, det är smällar man får ta.
Så, hur har dagen varit?- Jo, det har varit bra. väldigt bra. så bra att jag har varit glad hela dagen, jag kan faktiskt inte komma på något dåligt att med dagen. Sånt gillas! Imorgon har jag sovmorgon också, och det gillas ännu mer! Jag måste maila ewa också och höra om jag ska äta i skolan eller om jag ska knalla hem.. har faktiskt ingen aning. jag ska vara på hällbacka, ett ålderdomshem en bit från mig. Sommarjobbade där i somras och blev seriöst ledsen när jag skulle sluta jobba, alla gamla tanter och gubbar var ju så mysiga! Innan jag kom dit så har jag inte velat vara i närheten av gamla människor, inte rädd, men jag har liksom inte velat vara i närheten av dom, men det blev helt ändrat efter det att jag var där i somras. Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka. nu är det ju bara till att hoppas att dom kommer ihåg mig. haha! Näe, nu ska jag titta runt lite, sen blir det tandborstning, och sen svensson svensson. kanske hinner med ett inlägg innan jag går och lägger mig också. puss på er!

segis

ja, jag kan ju känna att det verkligen är dags att börja packa väskan och byta om, eftersom att jag ska på yoga om en halvtimme, men näe.. snart så...

men gumman, vad tänkte du?

 
ja, hon har en väldigt ful speciell stil, den där lady gaga. Dessutom ser hon inte alls bra ut framifrån ser jag nu.

underbar dag

Jag höll på att missa bussen imorses.. eller näe, inte riktigt, men jag hann inte fixa håret, och om jag hade gjort det så hade jag missat den. och trots att jag inte hann volumeasta håret så känner jag redan nu att det är kommer bli en underbar dag. Finns det nåt mysigare väder än när det är som det är nu? Snö, och inte ett moln på himlen.. kallt men ändå inte för kallt, det räcker med en tunn jacka. åh, det är så härligt. kan det inte vara såhär varje dag? Fast ah, klart sommaren är bättre, men nu, såhär under vinterhalvåret när man är deprimerad, då är det det bästa väder som finns!

Och jag blir galen snart, jag måste verkligen hitta mina hörlurar! dom är spårlöst borta, jag undrar jag om det inte är nån buse som har smitit in och snott mina lurar. jag menar, det är ju inte helt omöjligt. Jag är less på att varje morgon behöva titta på becca med dom där ledsna hundögonen för att få lyssna med henne, och sen när jag väl får det så får man liksom brain-shake för att hon lyssnar så högt. Jag känner liksom hur min hjärna skakar inne i huvet på mig. brain-shake, som sagt. Jag har ju iofs inget emot att lyssna med becca, men klart jag vill ha mina egna lurar.. jag får helt enkelt köpa nya.
Jag fick förresten sluta halv tolv idag, det var helt sjukt skönt! fast ändå kom jag inte hem förrän med två bussen. av nån outgrundlig anledning så gillar jag att sitta kvar i skolan efter att jag har slutat. Inte för att plugga, näe utan för att bara sitta.. jag har helt enkelt för svårt att slita mig från underbara högbergsskolan. haha! Nejs, nu ska jag titta lite på svensson svensson. puss påer! :)


nej nej, inget bad för mig inte!



Jag och min sötkärna. Hon är bäst!


Om några  veckor kommer mina småbröder hem, och då ska min syster bjuda dom på mat och en bad-dag, på badhuset i gävle, trots att det suger i gävle så skulle snorisarna promt dit. men, det är ju deras julklapp och inte min. Men iallefall, så blev jag ju självklart tillfrågad att följa med. och jag som älskar att bada tackade ja på typ, 0,3 sekunder. Sen, nu såhär i efterhand så tänkte jag att 'jo, men det kanske är bäst att prova bikinin först och se hur man ser ut, så att man inte får en chock när man väl kommer dit' liksom. Sagt och gjort, jag satte på mig bikinin, och ställde mig framför spegeln. ja, behöver jag säga mer än att min haka satt i golvet? Det var det absolut värsta jag har varit med om! Fy satan. Jag kan ju säga att jag garanterat inte ska med och bada iallefall, för den synen var inte narre! Usch!

Anyway.. nu ska jag gå och borsta tänderna, sen ska jag titta på säsong 2 av svensson svensson. jag dör ju nästan när jag ser den. Han är ju så sjukt kul den där, gustav svensson -väärldens bästa brevbärare!
Puss på er!


beck-skarpt läge

Jag tittar på beck med min syster. den är skit bra.. faktiskt en av dom få jag inte har sett, tror att det är typ en till, eller nåt. kan inte komma på vilken, men jag vet att jag kollade upp det där för ett tag sen. Nejs, nu ska jag titta vidare. tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär i pausen. Men nu ska jag titta vidare, vi hörs sen vaaa. Tjing! :)

helgen

Söndag, ja.. och jag har inte skrivit på ett tag, 10 dagar för att vara exakt. och ja, jag kan väl kanske inte påstå att det har hänt överdrivet mycket. förutom att min kamera leker med mig och vill inte fungera.. jag har bränt 5300kr på två veckor, och jag har bråkat ovanligt mycket med andreas. annars har det väl varit som vanligt. Skola, hem, äta, sova, samma sak varje dag.

Helgen har faktiskt varit lugn, och skön!
Fredagen spenderade jag med åsa, fia och min syster. Vi åkte till uppsala med två tåget för att gå på bio och äta på kina. Vi kom in och gick och åt mat, inte helt fel. hur gott som helst. Sen efter det så gick vi lite på stan. Jag lyckades bränna 1600kr på mindre än en timme. Bra, jennifer! Fia brände också pengar.. fast pengar hon inte hade. jag och åsa tyckte synd om stackars fia och köpte en varsin tröja åt henne. sen efter det gick vi på stan lite till och sen upptäckte åsa att 'oj, vart är mina pengar?' Hon hade såklart inga kvar. så det blev ingen bio. men lika glad var jag för det då jag kände att jag inte var sådär jätte sugen på det heller. Fick mig iallefall ett par goda skratt tillsammans med två av mina bästa vänner. synd bara att inte beccus kunde vara med. sen efter det så åkte vi hem. Jag och fia åkte först till ioannis och gick ut med haati, sen hem till mig och smed (?) stora, stora planer. Vi kommer bli rika. sen kom mamma hem.. vi pratade med henne, och skrattade så att vi höll på att kissa på oss. när klockan närmade sig halv ett pös fia till ioannis och jag gick och lade mig.

Lördagen var till en början seg. Vid halv 2 gick jag upp till ip för att stå i kiosken med åsa och fia, stog där, gick hem och latade mig ett tag. sen gick jag hem till alex och drack lite. när jag började känna av alkoholen gick jag hem, eftersom att jag inte var så sugen på att dricka.

Dagen idag har jag bara legat i sängen. Jag har fortafarande pyamas på mig, och det har varit helt sjukt skönt!
Och på onsdag börjar jag jobba. suck.. hällbacka 12 veckor framöver. onsdag, torsdag, fredag. Sen går jag i skolan måndag och tisdag. så jag kan ju glömma att bygga mina naglar eftersom att jag måste ha både korta och omålade naglar på jobbet. hur ska jag klara mig? jaja, det är smällar man får ta. Nej, nu ska jag titta vidare sen blir det beck på tv. Gunvald, kan nån bli bättre? Näe, tror inte det vaa!


RSS 2.0