aaaj!

nu har jag fått känna på träningsvärk från helvetet också..
tack. precis vad jag ville ha såhär en onsdag innan sista april. tack ännu en gång, älskade, älskade gympa lektion.
Tycker att jag borde sluta få träningsverk snart, jag är ju för fasen med varje vecka!
fast, det visar iofs att jag anstränger mig. eller, anstränger och anstränger, jag springer iallefall när ulf tittar.

nu har jag fattat ett beslut om morgondagen.
på dagen -uppsala, backen.
på kvällen - söderfors, backen.
så som jag känner så spelar det ingen roll vart jag är, huvudsaken är att jag får vara med mina vänner.
nej, nu ljög jag. jo, det spelar visst roll vart jag är. fast självklart vill jag vara med mina vänner också.

eftersom att jag är sjuk så har jag bara varit hemma hela dagen. inte ens rört mig utanför dörren.
jag har liksom inte ens bytt om.
men jag tänkte gå ner och ta en lååång dusch snart. så jäkla skönt.
kiss!




det här måste seriöst vara den bästa låten genom tiderna.
fan, nu överdrev jag igen. men den är bra. bra som fasen.

sjuk

idag är det onsdag...
ingen speciell dag förutom att jag är sjukare än vanligt. får verkligen hoppas att det hinner lägga sig lite tills imorgon.
vart som dagt inge jobb för mig idag. jag knallade upp 7 imorse och ringde till praktiken. även om jag hade velat jobba så får jag ju faktiskt inte, så jag hade inte direkt nåt val.
nu har jag ätit lite mat och smygätit lite chips också. så nu ligger jag i soffan och tittar på super nanny.
jag fattar inte hur man kan få såna jävliga ungar. just därför ska inte jag ha barn. okej att jag inte hatar dom längre, men för det ska jag inte ha ngra egna och det btyder inte heller att jag tycker om dom. för det gör jag inte. 
om jag ska ha barn så ska jag adoptera en 15 åring. annars får det vara.
igår knäppte jag faktiskt en riktigt bra på på tatueringen, för lisa ville se. och sist var det ju massa kräm på den, och det var det inte nu. så jag tänkte faktiskt lägga upp den för sista gången.
sen ska jag hosta lugorna ur mig. lite till, förstås.
kiss!


här är min pärla!

desperate housewifes



jag insåg för ett tag sen hur sjukt beroende av dh jag är!
Jag trodde faktiskt att det hade slutat för säsongen eftersom att det var dubbelavsnitt förra veckan. men icke! där hade jag fel. så mamma kommer in i mitt rum vid 20 över nio och frågar om jag inte ska se på desperate housewifes, och i samma sekund flyger jag upp ur sängen, knuffar undan mamma och springer till soffan. jag fick fet ångest efter eftersom att jag verkligen knuffade undan henne och skrek "undan!". jag kände hur paniken spreds sig inom mig när hon frågade om jag inte skulle se det. 'självklart ska jag se det!'. vem tar hon mig för? jag har aldrig missat ett avsnitt av dh, och om jag har missat på det exakta datumet så har jag spelat in det.
och idag, idag var det mer spännande än nånsin måste jag säga. jag längtar såååå hårt till nästa vecka.

jag sitter och funderar.. jag funderar på om jag ska åka till uppsala på dagen på sista april eller om jag ska vara här i söderfors. svårt val. verkligen.
jag får fundera lite. återkommer om den saken.
nej, nu är det sminkborttvättning, tatueringstvättning och tandborstning som gäller.
kissis!

en till?!

nu har sickan lämnat byggnaden..
och jag som skulle plugga. vart inte så mycket av med det, nej. Blir inge praktik imorn för mig då jag är förkyld. Och då får man ju faktiskt inte jobba eftersom att det är inom vården. man vill ju inte smitta alla gamlingar som är lite känsligare än jag.
på torsdag och fredag är jag ledig iallefall (thank god!). så på dagen på valborg blir det grillning utanför sickan och på kvällen blir det alkohol och mys. fasen vad jag älskar sista! :)
okej okej, valborg är lite överskattat och tyvärr har fjortisarna tagit över dagen och gjort det till en dag då de får chansen att dra sin första (fjortis)fylla.
men det råkar faktiskt vara en helt underbart mysig dag. så jag ska fira. jag ska fira utav fan.

Jag för i övrigt blir bara sjukare och sjukare. mitt tycke om att jag har världens bästa immunförsvar har ändrats till motsatsen. jag tycks ha det sämsta i hela världen. eller så har jag fått HIV eller nåt, för jag är fasen jämt sjuk!

jag har ont som satan i min tatuering. den svider som fasen. fast jag är där och smörjer nästan hela tiden. och jag som tyckte igår att 'nej, det här är garanterat min första och sista'. pfft! jag vill redan göra en till och funderar på att göra en på baksidan av smalbenet. en ros eller liknande, troligen. Kanske gör den om en månad när jag åker dit för att fylla i min som jag har nu. vem vet.

nej, nu blir det duschen och lite teve.
kiss!


datanörd som man är.

god morgon

ska alldeles strax kila till bussen..
men den går inte förrän halv typ. så jag kan vänta ett tag.
lyckades iallefall få en hyffsad på min tatuering igår, tänkte att jag skulle lägga in den sen. den är fortfarande klibbig och gör lite ont. men annars så.
fast, nu ser det ut som om den har börjat kladda sig. vet inte alls vad det är.
well, det blir säkert bra.



här har vi den! :)

nej, nu ska jag gå till bussen. kiss!

äntligeeeen!


det här är allt jag kan erbjuda för tillfället.


men såhär ser den ut iallefall :)



jag har gjort det!
jag har förfan tatuerat mig!
och jag är överlycklig över pärlan som sitter vid mitt höftben nu. den blev jätte fin, men tyvärr kan jag inte visa nån bild eftersom att det är plast över med massa kräm under.
men att tatuera sig på tom mage är något jag starkt vill avråda. jag åt lite morötter i skolan och drack ett glas vatten. sen dess har jag inte ätit nånting alls, och jag var så hungrig när jag kom hem!
Och så nervös som jag var imorse! så ont gjorde det inte. vissa gånger var det tillochmed skönt. ju närmare han kom höftbenet desto ondare gjorde det.

jag är iallefall helt slut. och sjuk är jag också. ligger här och hostar lungorna ur mig känns det som. usch!
jag mår som ett horhus just nu. fick knappt nån sömn inatt heller.
så nu har jag knaprat i mig alvedon. hoppas att jag blir bättre.
men nu -läggdags.
kiss!


nu är den klar

nu har jag gjort om bloggen lite..
men jag är fortfarande inte nöjd! det är nåt som fattas, men jag kan inte komma på vad.
Sen kan jag inte göra så bra heller. jag är ju fortfarande amatör. så jag funderar på att beställa en design, faktiskt.
för nu är jag less på att ha en ful blogg.

jaja.. dagen har innte varit nåt speciellt förutom att jag har varit onyttigare än nånsin. först fika tårta två gånger, sen pizza med familjen. jag bygger alltså på hullet lite extra!  vilket dock inte behövs..
nej, nu blir det sängen.
kiss!

jag är sjuk.. stackars mig

en sak är jäkligt säker!
jag ska aldrig, aldrig mer önska att bli sjuk!
om jag inte minns helt fel så var det jag som häromdagen satt och pussade på becca för att bli sjuk. ännu ett genidrag från min sida.
Nu sitter jag här, med halsmandlar svullna som golfbollar, en hosta till förbannelse och as ont i halsen. som sagt, man ska aldrig önska att bli sjuk.

Idag ska iallefall fisen ha kalas. jag tänkte kila dit vid två nån gång.
man måste ju äta lite tårta för att vara snäll, trots att jag ville skjuta mig när jag såg mig själv i bikini här-om-dagen. det var alltså inte okej!
jag fattar inte hur min mamma, som älskar mig kunde låta det gå så långt. vad tänkte hon?
hade det varit så svårt att kasta in mig i en skrubb med en brödbit och lite vatten? nej, jag tycker inte att jag överdriver.
då hade man ju kunnat titta sig själv i spegeln utan att bli irriterad!
ja, allt är mammas fel.

idag ska förresten bloggen göras om. helt!
äntligen.
kiss!

ett sprängt hus och bränd mat



vi har precis grillat..

dock åt jag bara en halv hamburgare eftersom att jag åt en jäkla massa tårta. så jag var ju mätt liksom. sen smakade den bränt efter att mamma och ola nästan sprängde hela huset i luften. det började brinna i våran gasolgrill. jag och steffy låg ute på gården, men just när det brann så satt jag på muggen. så jag hade ju strykt med om huset hade exploderat. jäkla fårskallar.

var ju på kalas. det var gott med tårta, och jag fick riktig coca cola! så jäkla gott. iofs så hade det ju inte varit omöjligt att gå till ica och köpa en cola. men ja..
det kom tre barn också. två tvillingar som var tre år, och deras stora syster som är hela 6 år!
det är inte det att jag är rädd för barn, jag har alltså ingen fobi. utan jag tycker bara att dom skriker och luktar illa.
men dom här ungarna var riktigt söta. super blondt hår och jätte blåa ögon. aw!
ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att mitt barn-hat börjar avta. jag får inte den där känslan i kroppen längre när det kommer ett barn. jag får liksom inte den där krigs-blicken. vilket är ett mycket, mycket stort framsteg.

jag och steffy hade legat ute hela eftermiddagen och knäppt massor av kort! det är så jäkla kul att knäppa kort i solen. dels blir dom så fina och dels så får man riktiga sommarkänslor! helt sjukt underbart.
nej, nu ska jag ringa nötterna filip och tony, sen blir det.. ja, det visar sig.


snygg tjej, verkligen. helt seriös.
kiss!

kalaaaaaaaas!


jag har en känsla av att vi dricker alldeles för mycket coca cola zero. men vad vet jag?


det här är alltså förbrukningen av cola zero på ungefär en vecka. skrämmande, jag vet.
trots att läskfan är så jäkla äcklig så envisas jag med mig själv att dricka fanskapet. antagligen för att jag inte ska dricka massa andra läsker och lägga på mig ytterligare 10 kilo. vilket jag gör iallefall. men som tur är så är dom snart slut. så då är det stop med det. vill också tillägga att dom är så jäkla äckliga så att man får kväljningar när man dricker dom. smakar som nånting utan socker, alltså -jävligt äckligt.

nu väntar jag på att mamma ska duscha klart, sen ska vi gå till morbror och äta tårta. och är det nån som kommer äta slut på skiten så är det ju jag. som vanligt, med andra ord.
det börjar bli lite pinsamt när de andra gästerna frågar om jag verkligen ska ha en bit till. "ja" svarar jag och studsar ut i köket för att hämta en bit till. sen ligger jag och mår illa. då känns den där sista biten inte lika självklar liksom.
men det är så det är.. och bjuder han inte på riktig cola då, då ska pojken få en utskällning så det heter duga!
efter vi har fikat så ska jag säkert träffa fisen en stund eftersom att hon blir 17 år idag! grattis min lilla stjärna!
efter det ska jag kanske umgås med filip och tony, två nötter som har spårat för läängesen!
men det ska bli kul. jag har saknat båda två som fan.
jaja, nu ska jag göra mig klar.
kiss!

helt meningslöst inlägg

vad jag gör vaken nu har jag ingen aning om...
men är det nån som kommer vara som en zombie imorgon på morbrors kalas så är det ju jag. Både fisen och morbror petri fyller år imorn. så det blir en fullpott! tårta imorn och tårta på söndag. ja, livet är alltså underbart i nuläget..

jag och becca har varit hemma hos henne hela kvällen. har väl varit ute nån sväng. kikade förbi och pratade lite med annelie. men annars? -en lugn kväll.
somnade till lite hemma hos henne också, men jag ville hem och tvätta bort sminket och så. allt man gör innan man ska sova liksom.
nej, nu ska jag titta på den största fjortisfilmen genom tiderna, sanning eller konsekvens och pilla lite navelludd.
kissis!

renovering pågår

jag håller på att renoverar.
kiss!


nej, det gör jag inte alls. orkar inte nu.
ska hem till sickan.

boring as hell


såhär ser jag ut när jag är smartare än vanligt! så om ni nån dag ser att jag ser ut såhär: -lek inte smart med mig!


god dag!

Jag är sjuk.. igen. eller, jag tror det iallefall. men jag tänker då inte sitta hemma hela helgen.
men jag fattar inte varför jag har varit så sjuk på senaste tiden. jag som alltid har tyckt att jag har typ världens bästa immunförsvar. well, jag antar att jag hade fel.
anledningen till att jag inte skrev igår.. har jag ingen.
heh, eller jo. jag slutade faktiskt jobba klockan åtta sen gick jag hem till sickan. halv tio bestämde vi oss för att åka till tajerp och köpa körv! satt som ett smäck kan jag säga.
när vi väl kom tillbaka till söderfors så kände jag hur paniken spreds som en våg genom hela kroppen. det var kolsvart!
jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag sprang hem. usch! 
och igår på jobbet stod jag och tittade på mitt schema och upptäcker att jag bara har tre hela arbetsdagar kvar! what?! 
jag blev seriöst ledsen i hela kroppen. tre dagar med alla anställda på hällbacka, tre dagar med alla mysiga pensionärer. tre dagar med alla aktiviteter. okej, det sista kanske var lite överdrivet. aktiviteter och aktiviteter, det var väl mest att de sjöng i stora salen. vilket jag dock inte medverkade i är värt att tälläggas. jag kommer iallefall sakna dom som fasen! fast, å andra sidan så kommer jag ju tillbaka i sommar en månad. så, det går ju ingen nöd på mig.
nej, nu ska jag joina mamma ute i solen.
eller nej det ska jag inte, men jag ville bara avsluta lite snyggt.
kiss!

ge mig en mobil

nu har jag fått mat i magen och kan äntligen ägna mig åt bloggen..
ja, iofs har jag inget intressant att skriva. eller jo, det har jag faktiskt. en sak jag tänkte på imorse när jag gick till jobbet.
Det finns faktiskt en tjej i min skola som kollar snett på mig hela jäkla tiden, och det stör mig så sjukt!
jag vet att hon vet vem jag är, men jag känner inte henne, och inte hon mig. men ändå. jag vet vem hon är. det är allt. jag fattar faktiskt inte vad hon har emot mig, för jag har aldrig ens pratat med bruden. och jag måste ju säga att hon inte gör det så osynligt heller. visst, tjejen är säkert as gullig, men iallefall. och hon måste veta vem jag är, för så fort jag tittar på henne om hon tittar på mig så vänder hon bort blicken. och när man möter henne i korridoren så kollar hon snett. palla det liksom.. aja, skit i henne. hon tycker uppenbarligen att hon är bättre än jag, så fine.

Dagen gick bra. hur bra som helst. vi hade möte också. vilket också gick bra. jobbigt det vart, men ja.. allt är bra.
fick snålskjuts av mamma på hennes cykel hem. och fort gick det!
.. nej, det gjorde det inte alls. jag satt på den där pakethållaren och höll för fasen på att frysa ihjäl!
och mamma, jämt när det kommer en bil med någon hon känner i den, så säger hon alltid "hej". och det retar mig.
och jag frågar vareviga gång 'tror du att dom hör eller?' och hon svarar samma sak vaaarje gång 'ja, men dom ser väl att jag rör på munnen'. ja, men hallå? Dom måste ju också tro att hon är dum i huvet som tror att dom ska höra när dom sitter i en bil.
ja, min mamma är ett litet skrap. världens bästa skrap.
nej, nu blir det läsning av bloggar och en sväng på bilddagboken.
kiss!


förresten så vill jag ha ny telefon. funderar på den här.

träning och ben&jerrys



jag, mamma och syster-yster har tränat idag..

ja, det är sant! vi tränade i hela en och en halv timme och gjorde alla möjliga avancerade rörelser. och jag fick -ännu en gång- bekräftelse på hur sjukt jäkla svag jag är! det är helt otroligt.
efter att vi hade tränat klart unnade jag mig iallefall en glass. en ben&jerrys dessutom. okej, okej, jag vet, inte så vidare nyttigt kanske. men fan så gott det var, och jag ångrar inte för en sekund att jag replaceade varenda kalori jag faktiskt bränt under det mycket intensiva träningspasset.
mamma har också hittat ett nytt hatobjekt. nämligen glassen hula-hula. min mamma lider av ordfobi och kan innte säga vissa saker. just därför hatar hon glassen. lite kul, faktiskt.
sen kom vi hem och åt middag tillsammans. alla tre, eftersom att ola jobbar.
det var hur mysigt som helst eftersom att jag inte kan komma ihåg senast när jag mamma och syster hade en stund tillsammans. de brukar oftast sluta med att mamma eller steffy lämnar bordet, och jag sitter kvar. alltid..

nu är det snart ugly betty och desperate housewifes, äntligen tisdag! jag har längtat lika mycket som vanligt, och nu sitter jag bänkad framför tven med en påse naturgodis och väntar på mamma och steffy. men nu börjar det.
kiss!

måndag

det bästa jag vet..
det absolut bästa jag vet, det är när man kommer hem på kvällen, tvättar bort sminket och hej och hå..
men sen, när man väl kommer till sängen som man längtat så sjukt till hela dagen. lägger sig ner och känner hur lugnet sprider sig genom hela kroppen. det är det bästa jag vet!
- sen plingar det till i datan och allting blir förstört. fan..

jaja, dagen har jag spenderat med becca och hennes dator. vi har tittat på tatueringar och diskuterat med hennes mamma hur hur jävla nervösa och rädda vi är inför vår stora debut.
det kunde jag ju inte göra med min mamma eftersom att det var typ 100 år sen hon gjorde sin. eller okej, kankse inte, men iallefall 15, så hon hade glömt bort hur det kändes.
hon tyckte iallefall att min tatuering som sandra ritat till mig var fin, och det är huvudsaken tycker jag. mamma är bäst!
jag är nervös till tusen och är helt övertygad om att jag kommer skvätta en tår eller två. men vad gör det liksom?
sen gick vi en sväng också. jag passade på att vara barn på nytt och lekte tarzan i skogen. jag kom upp i trädet!
dock var det en halvmeter över marken, men ändå. jag fick ju klättra.
nej, nu börjar klockan bli läggdags. jag har sovmorgon imorn. maha!
kiss!

lääääängtar!!


haha, jag och sandra 07.


Nu har gumsigos ritat klart min tatuering...
äntligen!
jag är så sjukt taggad så jag inte vet vart jag ska ta vägen! snart så..
och sandra ritade den precis som jag ville ha den! den är perfekt!
snart...

hämtade ut mina bikinisar idag också. eller, mamma hämtade dom.
jag kunde iallefall ha båda. men att se mig själv i bikini fick mig att vilja göra 1000 situps på en gång utan paus.
det var inte nådigt hur fasen jag såg ut!
nu kan jag förstå att syster lyssnar med dövörat när jag säger att jag ska banta, för jag blir ju för fasen bara större och större!
aja, jag får köra intensivträning med mig själv innan sommaren så att man är någorlunda trimmad när man väl sitter på beachen.
Gjorde som sagt prov idag. det gick hyfsat bra, trots att det var en del jag tyckte var svårt.
hjärtat måste man ha 16/18 rätt på för att ens få G. men jag tror att det gick bra.
nej, nu ska jag prata med sickan.
kiss!

duktig jempa




ja, precis.. plugg, ja..
det är vad jag har pysslat med hela dagen och jag känner mig grymt duktig eftersom att plugg inte är min starka sida direkt! jag har pluggat procent, procentsatser, promille, ränta och moms. hah, sug på den ni! anledningen till mitt hysteriplugg? Prov imorn. omprov dessutom. hela mitt sommarjobb hänger på det här provet. bara ordet prov ger mig kalla kårar längs hela jäkla ryggraden. och dessutom har jag säkert glömt bort skiten imorn när jag väl sitter där inne och ska göra provet. 

har varit ute på en promenix med fisen också. vi gick en bra bit. säkert en timme, om inte mer. det var skönt. vi pratade om både det ena och det andra.
sen rökte jag också! skir tuff är jag. heh, nej kanske inte riktigt. jo, rökte gjorde jag, men självklart så var det cigaretter både utan nikotin och tobak. fisen tog med. då kändes det verkligen soom gamla tider när man rökte och snackade skit. DET saknar jag!
jag har undrat lite idag. inget ovanligt dock, men frågan kvarstår:
varför lider nästan alla killar av grava cp-skador? jag kommer alltid fram till samma svar: 'ingen vet'. det är lite tragiskt. varför kan ingen komma på vad det är för fel, vad det är som fattas på det motsatta könet. ska det vara så jäkla svårt? jag börjar iallefall tappa hoppet om att komma på. jag överlåter alltså det mysteriet till någon annan som förhoppningsvis kan ge mig ett svar.

anyway, på tal om killar, så är det en kille som ska tatuera mig om två veckor.
jag längtar så att jag håller på och spricker och jag vet exakt vad jag ska göra. jag skiter fullständigt i om jag ångrar mig, det är ändå bara nåt litet som sitter på ett ställe som inte syns året om. vad det är visar jag när den sitter där den ska. fasen vad jag är nervös. får man gråta när man gör det? får man skrika rakt ut? kan man ångra sig efter hälften?
ja, vi får se helt enkelt. nu ska jag borsta mina tänder, sen är det läggdags.
kiss!


nu
hittade jag det där satans typsnittet. kom på att jag hade skrivit in fel namn, haha!
men nu har jag det äääntligen! ♥

kisskiss

jag och becca sitter och tittar på "talang"...
och hittils har jag faktiskt inte sett en enda som jag tycker är bra. den roligaste måste väl i sånt fall varit grabbarna som gjorde "knäckebrödsdansen", annars är det en flopp i år tycker jag...

nu design har jag iallefall. inte helt nöjd, men jag kände att jag behövde nåt nytt. den är inte heller helt klar. och det som stör mig är att jag vill ha ett speciellt typsnitt, men det går inte att ha det när jag har den här stilmallen. så jäkla störande!

jaja, nu ska jag titta vidare, sen blir det plugg hela dagen eftersom att jag hae omprov imorn. suck!
kiss!

when i feel ugly, i can look at you


läängesen! jag och min bästa


lalala...
ja, ungefär så kul har jag, här i mitt kök, sittandes med min vän på en lördagkväll. jippie!
vi har skit kul. skrattar för hela slanten. eller också så sitter vi och hänger läpp båda två.
råder dock ganska dålig stämning här hemma eftersom att lillebror har blivit utsatt för ett pervo som ville att han skulle åka med i bilen, men smart som han är så sa h "nej" och cyklade därifrån. iofs så gick han tillräckligt nära för att se hur han såg ut, så nu har polisen tagit honom.
Tycker att dom kan komma hit med honom så att man får nacka fanskapet. usch! min lillebror äcklar man sig inte emot ostraffat.
jag ska nog få tag på den lilla lusen.

Nu sitter som sagt jag och becca här hemma  hos mig och gör ingenting. sitter vid våra datorer och -ja, som sagt- hänger läpp. becca ska väl evetuellt ut och röka en cigg med f, sen återgår vi till position dataläge. mys!
har iallefall varit ute i pontus stuga idag med beccus familj och grillat. fanns dock inge ketchup eftersom att dom glömde det. men det var gott ändå. hungrig som man var liksom..

nästa vecka fyller fisen år. vad gör man då?
jag längtar till den 28:de, för då får jag pengar av min pappa. antar att det blir 500 dollar som vanligt. så då ska jag snabba mig in till stan och köpa nåt nytt till sista april. känner att jag måste utöka min otroligt tråkiga garderob, för den är inte okej!
aja, nu ska vi kila ut. hörs ikväll
kiss!

åsa och jag



nu ska jag träffa min åsa..

det känns liksom som att hon och jag har lite att ta igen, so to say. Vet liksom inte hur längesen det var vi pratade, och så ska det inte vara.
ska möta henne om 5 minuter. men hinner dra ett kort inlägg..

fick min efterlängtade delegering idag, hade 30/31 rätt på provet. så nu kan jag dela medicin så det står härliga till!
vågade dock inte ge nån idag, utan valde att vänta tills sunna kommer på onsdag. kändes liksom bäst så med tanke på att hon trots allt är min handledare, och det sista jag vill är att döda någon stackars krake, pågrund av att jag givit fel medicin, eller till fel person.. not so cool..
efter jobbet kom jag hem, och det stod grillad mat ute på altanen.. gott! hann träffa becca en snabbis efter jobbet också, samt dra i mig två glassar. som det ska vara liksom.
steffy hade iallefall fått paket. ett paket som innehöll 5 roliga saker i 5 olika storlekart. kan tyvärr inte säga vad det är, då jag vet att en speciell person som inte får veta läser min blogg. så, tyvärr.. 
så jag, mamma och steffy satt jag skrattade läppen av oss där ute. haha! ja, det var kul..
nej, nu måste jag kila och möta asset.

kiss!

torsdaaag

asså, fyfan!..
jag mår illa som ett as efter att ha ätit upp hela jäkla burken med kolor.
men det är som vanligt, jag hetsäter för att jag ska slippa dela med mig av godiset, sen mår jag illa och vill spy. 10 minuter efter det är jag sugen igen, men då blir jag förbannad över att jag drog i mig hela burken så fort.
fick som jag ville iallefall. jag gömde fanskapet innan jag gick hemifrån för att ingen skulle snatta skiten.
så, som sagt, jag fick hela för mig själv, men nu vill jag bara spy av att titta på burken.

jag tror förresten att jag lider av någon allvarlig sjukdom. helt från ingenstans började jag blöda näsblod idag på jobbet. så jag droppade blod på både händer, kläder och golvet. jag lämnade alltså spår efter mig när jag susade genom korridoren.
-det måste vara nåt allvarligt.

aja, fick förresten ta venprov på både maria och ing-marie idag.
gick ganska bra, men maria var så jävla snål på blod, så jag fick inge. Kan också ha berott på att jag missade venen ganska rejält, men jag försökte igen och fick ett helt rör.
a w e s o m e !
nej, nu.. dusch, sen sova. börjar kvart i sju imorn för att ta rapport av natten.
kiss!

slaget om kolorna


underbara skapelse!


nu har jag betalat min lillebror..
fasen! jag som trodde att snorvalpen skulle glömma bort att jag var skyldig honom stålar, men icke! där sket jag allt en lök.
Så, det var bara att punga ut med 50 kr. sen passade jag på också att unna mig själv en burk med kolor bara för att jag var så duktig och inte lurade h (han säljer ju, säkert nån klassresa eller nåt skit).
mamma vart såklart sugen och ställde sig med båda armarna mot varsin sida av dörren och lät mig inte komma ut förrän jag gav henne mitt godis. men jag tog sats för kung och fosterland och sprang rakt emot henne, varpå hon flyttar sig och jag springer åt helvete..
men det skiter jag i, för -jag vann! jag vann kampen om mina kolor!

nu ska jag knåpa vidare på min blogg. har fortfarande inte kommit på hur jag vill ha skiten.
kiss!

renovering

bloggen är under renovering.
fortsätter sen, nu ska jag skratta med min syster..
kiss!


jeans leggings är fult!

kom hem från jobbet för ett tag sen..
och idag fick vi våra jackor som nästan alla av oss beställde. men den var fakiskt skit snygg. man måste ju hänga med i hällbacka gänget.. precis som när jag dricker kaffe. okej, nu är det faktiskt ganska gott. men i början när jag började min praktik där. det var nästan så att jag fick kräkreflexer när jag skulle dricka. men som sagt, man måste ju vara en i gänget. så det var bara att bita ihop och svara "ja" när dom frågade om det var gott. haha!
tittade lite på olika sidor med kläder nyss, och jag stör mig så sjukt på alla fula "jeans"-leggings. dom är verkligen så sjukt fula. haha, man ser ut som ett korvskinn. visst, alla får ju självklart ha på sig vad man vill. men det är verkligen så sjukt fult. speciellt på kissie som dessutom har ett par ljusa. okej, mörka går väl an. eller nej, det gör det inte, men om jag var tvungen så skulle jag nog ha mörka.

nu luktar det mat här hemma. tror att det blir kyckling och potatis, en mix jag inte tycker låter så jätte bra ihop. men ska jag vara helt ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg hur det smakar. brukar oftast äta ris till kyckling. men, det visar sig..
aja, nu ska jag kika vidare. kiss!

va? snackar jag skit?


fasen vad jag längtar till sista april!



jaha, min lampa smällde nyss. det är ju tur att man inte blir rädd och så..
nu satt jag i halsen också.. ojoj! usch! ont man fick i halsen..
aja, totalt onödig fakta..

nu har jag iallefall precis tittat på grey's anatomy. dock är det ju en repris och jag har ju sett dom avsnitten för läängesen, men jag kommer ihåg hur mycket jag grät när danny dog. usch!
efter det slutade jag titta, så nu hänger jag inte med i dom nya avsnitten.

jag känner att min ångest är påväg att rasa hela mig. jag klarar seriöst inte skolan. jag bryter ihop snart. så, nu har jag sagt det.. det tog emot. men det är tyvärr sant. jag är helt slut.
matteboken har jag tagit hem iallefall, så nu blir det plugga så det heter duga.
aja, lite om dagen..
hade gympa idag. jag stog mest på samma ställe och gjorde inget alls. som vanligt med andra ord.
sen fick jag höra lite skvaller från helgen av mickan.
haha, mickis hade ju en norska på besök för ett tag sen, och hon fick ju vara med när jag och mickan snackade skit om alla människor i kafeterian vi inte gillar (ja, det händer jämt, varje dag!). Sen innan hon åkte så hade hon sagt till mickis att hon och jag snackade skit hela tiden.
jag förstår inte alls vad hon menar? klart att man har massor att berätta om folk som skämmer ut sig på fester om mickan missat det. det bästa som finns är att just -skvallra!

ikväll är det säsongspremiär för ugly betty, och sen är det dubbelavsnitt av desperate housewifes, helt sjuuukt underbart! nej, nu ska jag finslipa på delegationen, för den ska jag lämna in på jobbet imorgon.
kiss!

jag brinner i ansiktet!

hemma!
jag -smartskaft som man är- valde att sola 30 minuter och brände mig! Så, nu ser jag ut som en bränd kurd istället för bara en kurd. mysigt värre!

ja, det tog ju iallefall..(är iofs mycket större skillnad i verkligheten)

nu känns det som att det är dags att sova för min del. klockan är trots allt halv ett snart och jag ska till skolan imorn. dock har jag sovmorgon men känner ändå att jag behöver all sömn jag kan få.
så, vi hörs imorgon :)
kiss!


gammalt är guld!

jag och syster har haft ett mini-spa..
vi har fixat fötterna och naglarna. eller, steph fixade naglarna, var liksom ingen idé för mig eftersom att jag måste ha korta, omålade när jag jobbar. sen har vi färgat ögonbrynen också. jag misslyckades som vanligt och ser ut som en kurd. det har jag fått höra ett par gånger. bl.a av andreas. fast, det var ett tag sen iofs. tack tack!
men det är som vanligt när jag ska färga ögonbrynen, dom blir alltid för mörka. jaja, vi får hoppas att dom bleks lite ikväll när jag och becca ska sola.

Har precis tittat på gamla bilder. har lagt in dom på den här datan nu, från den gamla. det var 590 bilder. så det tog ett tag. men fan så glad man blir av att se dom. alla extrema fjortis-bilder och sommarbilderna. helt sjukt.
tror att dom är från 05, 06 och 07. dom från 07 är ju inte as gamla iofs. men iallefall 2 år..

bara här ser man mina fjortis-tunna ögonbryn som jag -tack och lov- har sprarat ut nu!


helt sjukt gammal bild! från 05..


jag och maddis.. tror att det var på fritidsgården här i söderfors, haha!


jag och lina.. men gud! hur fasen såg man ut?!


haha, från januari 06! såå liten..


beccis. tror det var typ, 06 kanske?


den här är faktiskt från 07.. pinsamt värre. en fjortis-svacka.. definitivt!


06, tror jag.. jag och beccus..


jag och maddis. kommer nog aldrig glömma den här dagen. eller jo, det kommer jag. men fyfan va kul jag hade!


ja, som sagt.. 06, den där fjortis-svackan.



06, jag och becca på dragon-gate.


jag och sandra, 07..


haha, januari 07. fuuul!


tror det här var 07. hur vi älskade den här bilden!


haha! älskling! it's been a while..
september 06


fysik.. 06 skulle jag tippa på..


dalarna 07


april 07


haha! sommaren 06 ..


okej. fjortis-periden satt i ett tag. 07..

nej, nu hinner jag inte mer. jag har viktiga saker att göra. sola te x..
kiss!

det blir bra....

allt är i 1000 bitar. men det blir bra. det blir det alltid.

Dåligt väder det vart idag. nu kan man ju inte sola. men tacka vet jag solarium, som jag ska använda ikväll. funderar på att sola 40 minuter istället för 20 och bränna mig.
nej, 20 låter bra.
Jag funderar på om jag ska åka till sthlm och ta ledigt från skolan i två dagar. men jag vet inte än. ska ringa ikväll och höra hur det är där borta.
det är trots allt mitt favorit-ställe på hela jorden.

jag är helt slut! vet faktiskt inte vad jag ska göra.. väntar bara på att klockan ska ticka vidare så att jag kan få gå och sola. framkalla lite hudcancer liksom.

jag känner verkligen ingen lust alls till att skriva, så jag förstår inte varför jag gör det. aja..


jag älskar sthlm!

kiss!


god morgon!

Helt sjukt..
från att jag skrev det sista inlägget igår, till för 20  minuter sen, har jag sovit!
jag var verkligen så sjukt trött så jag somnade. och jag är fortfarande trött! jag behöver rejäl sömn!
Aja, nu är jag på bättre humör iallefall, för nu har jag ju sovit. jag har maaasssor med bilder från lördagen, men jag orkar inte lägga upp dom. jag är för lat för det..
men vi kom dit iallefall vid sju kanske? innan det åt vi på max.. bra gott!
Aja, det vart knappt nå folk, men jag var full och hade kul iallefall. klockan två började festen avta, men mickan och philip dansade tills klockan fyra, typ non-top.. sen tog vi taxi till stan och åt på max.. igen.
sen gick vi och la oss. haha, smart som man är så packade jag med mig allt jag kunde tänkas behöva.. ansiktsrengöringsmedel, tandborste, leggings, linne, byxor, skor, strumpor. jaa, det mesta men ingen annan, så lite av skiten kom ju till användning iallefall.
Den natten kom vi hem vi halv fem, och jag vaknade igen halv 7. sen var jag vaken, och alla bara sov. eller nej, philip vaknade också halv 7, men somnade om igen vid halv 8 kanske.
Aja, bla bla bla......
sen kom jag hem och köpte en kebab rulle. den satt som ett smäck! och jag brände 500 spänn på den kvällen.. Aja, det är bara att gilla läget.
nu ska jag titta på gossip girl och oth, som mammis har spelat in åt mig.

kiss!

trött

jag är bakis och sur!
och har bara lust att kräkas på allt och alla. kan bero på att jag har sovit två timmar inatt och två timmar på dagen, och att jag ska ha mensjäveln. nu gråter jag en skvätt. Godnatt!

kiss!

pååååsk

jag har sovit som ett as inatt!

andreas väckte mig vid fyra, och efter det kunde jag inte somna om.. låg vaken till sex nångång när jag äntligen somnade så vaknade jag efter ett tag igen.
vid tio smög lilla mamma in i mitt rum och skulle gömma mitt påskägg, men jag vaknade redan när hon tog i handtaget. så det blev inte så mycket gömmande för hennes del.
ikväll är det dags!
och jag är taggad ut i fingertopparna! fasen så jag längtar!


mitt påskägg

kiss!

no-life.se




hur dum är jag?


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
summa: 4

(x) du har sprungit in i ett träd. (gått in i ett träd)
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
( ) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam / trög efter
summa: 4

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa: 4

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
( ) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.
summa: 2

(x) du råkar ta sönder väldigt många saker.
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still.
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.
summa: 2

16?? eh? illa...
Dum : runt 10p
Jävligt dum : runt 15p
Blond : runt 20p


MAAAAAAAAAAAAAAT!!

kom nyss in!
Nu har jag kommit in från gården. har legat ute ända sen förra inlägget, hur skönt som helst! maddis och lina kom och gjorde mig sällskap också. mys mys!
Slapp kratta gjorde jag också.. eller jag krattade i tio minuter, sen strejkade mina armar. Så jag mutade henrik med 50 kronor om han krattade hela gården åt mig.och det är det värt kan jag säga.

Snart kommer världens bästa morbror och ska grilla med oss. fan vad jag ska äta. jag har inte ätit ända sen jag vaknade, så det ska bli sjukt gott med mat.
nej, nu ska jag spela guitar hero med pojkarna, sen blir det mat.
kiss!

kratta löv in ma' ass

Jag ska kratta löv!!!
jag är tvingad.. under hot! det är ju förfan barnarbete, är inte det olagligt?
Okej, det kan möjligtvis vara så att mamma mutade mig, och för att få det jag ville ha skulle jag kratta löv.
men det lät ju så jävla bra i stundens hetta! nu blir jag bara förbannad över att jag ska vara så jäkla hispig. så, nu står ju den där jävla skottkärran och krattan på gården och väntar på att jag ska använda dem. ååh! jag orkar inte.
Jag vill bara ligga i sängen och slappa.. det jag alltid gör med andra ord.

Aja, nu ropar löven efter mig.. men jag ska ase om jag inte kan rucka på avtalet lite.. pojkarna kankse kan ta hälften.. dom är lättlurade.. jag kanske kan muta dom med lite godis..
hm, ingen dålig idé.
nej, plikten kallar.
kiss!

mätt som ett as

Det satt ju inte alltför fel med kina, kan jag säga..
Nej, det var så gott att jag åt förrätt, varmrätt och efterrätt, plus 3 läsk. 205 kronor för allt, så jag kom ju lindrigt undan. men fan så gott det var.
Efter det så gick vi hem till henke och tittade på film, efter filmen visade jag lite heta cheerleader-moves som man kan köra.. tänkte dra ett par på festen på lördag som jag btw är sjukt taggad till.
jag ska ha så sjukt kul så ni fattar inte! fast först blir det påskmiddag med familjen. sen bär det av till gävle.
Är bjuden på en annan fest också, men den till gävle känns ändå mer lockande, trots att det skulle ha varit sjukt kul att fira nea som fyller 18.. men, det är ju en prioriteringsfråga.. hur vi kommer hem från gävle än ännu oklart, men i värsta fall så sover vi i gävle..

Gud vad jag har saknat min dator! verkligen..
känns som att jag inte har sutiit vid datorn på år och dar. okej, det var tidigare idag, men det känner som att vi inte har fått den tid vi behöver för att reda ut saker och ting, min dator och jag..
nej, nu ska jag läsa min mejl och se om jag fått några mysiga läxor att göra, sen ska jag sova.
kiss!

haha!!

Filip säger:

du kan ju försöka spela svår flirtad när du är med dina kompisar, men dina ögon knullar mig med blicken


jennifer säger:

HAHA!!!!!!!!!!!!!


Filip säger:

haha


jennifer säger:

fyfan, det har du nog fått om bakfoten. haha....

ja, han är ju för underbar min filip!
Hade inte filip varit min vän så hade jag satsat stenhårt på karln.



Aja, kom precis hem från becca efter att haspenderat natten tillsammans med min bästa vän. jag var så sjukt förbannad igår innan jag gick och la mig så jag kände att jag hade slagit sönder något här hemma om inte becca hade lugnat mina nerver.

oj, nu vart det bråttom, jag, becca och mickan ska in och äta på kina, fasen så gott!
kiss!


gårdagen

okej, efter svåra sammarbetssvårigheter mellan mig och min dator...
så funkar den nu igen. Anledningen till att jag inte kunde blogga igår var för att min dator levde sitt eget liv och valde att inte funka. jag var alltså helt isolerad från omvärlden och hade inte en aning om vad som skedde.
men, som den räddare i nöden henke är så fixade han problemet genom att dra ut, och sätta i en kontakt.
Jag vet, det låter enkelt, men eftersom att vi i våran familj inte är några datatekniker direkt så har problemet framkallat både en och två svordomar från mig.. men nu är det fixat och jag känner mig hel igen!

Eftersom att min dator inte funkade igår så ledde till att jag var tvungen att gå ut. få lite frisk luft liksom..
ja, jag var väl inte ute speciellt mycket på dagen. ja, inte längre än altanen iallefall.
Sabina och maffe kom och åt mat med oss. vi skulle grilla, men det blev inte så mycket av med den saken då det är en gasol grill, och det är det sista jag vill pilla med. risken finns ju att jag spränger hela huset i luften.
så vi fick steka skiten, men det var gott. snackade lite skit och fick reda på en hel del skvaller. lovely!
Sen gick jag hem til lina för att hon skulle få färga mitt hår. Blev mörkare än vanligt, men det kan också bero på att jag tog en mörkare färg.
Idag vet jag inte vad det blir, men andreas match klockan 7 iallefall..
kiss!

hemma!

Nu är jag hemma!
resan hem gick ovanligt smärtfritt och bra, och det är mycket sällsynt när det gäller mig. jag missar tåg hit och dit, åker för långt och lite sådär när jag är själv, det har dock hänt tillsammans med becca också, men ändå. så det var ju bra att becca var med.
jag har iallefall kommit på en del saker om mig själv i sthlm. saker jag inte ens visste om mig själv. eller jo, det visste jag, men jag har fått bekräftelse nu.
och det första är att:

jag är en obotlig fuskare
ja, det är sant. jag kan inte spela spel eller kort utan att fuska. det är omöjligt i min värld. jag kan inte vinna om jag inte fuskar. jag brukar tillochmed spela kort med mig själv, och då fuskar jag också!

jag är inte så fet som alla tror
precis! Idag när jag och becca var på donken så skulle jag äta det vanliga som jag alltid äter. big mac plusmeny och två dipper. men idag, då fick jag inte i mig pomfritesen och ena dippen. Klart ett framsteg om du frågar mig! För att tala klarspråk: jag håller alltså kanske på att gå ner i vikt!

jag hör inte hemma i söderfors!
efter varje gång jag varit i sthlm och kommer hem så blir jag påmind gång på gång att jag verkligen inte hör hemma här. jag ska bo i sthlm, det är mitt kall i livet. men jag är ju så illa tvungen att bo här i ödefors.

chinos är så jäkla snyggt!
Så jävla snyggt! Och jag ska ha ett par. jag håller bara på att komma på vad jag ska ha till. för jag har också sett att det kan bli världens modemiss om man skulle matcha dom fel. jag återkommer om den saken.

Och det sista är att sthlm's killar är så sjukt heta!
okej, det är väl kanske inget nytt. men för mig är det det. jag har nämligen tyckt att sthlm's killar är lite fula. men nu, big no! Dom är så mycket snyggare än killarna här. det måste vara luften i sthlm som gör det. annars vet inte jag.

jag tog med mig kameran, men glömde som vanligt att använda den. jag kan lika gärna kasta min kamera. ¨
fick inget vettigt med mig hem från s-holm. jo, ett linne och en hårfärg. ett helt vanligt svart linne från gina som jag en gång hade ett, men det försvann på nåt mystiskt sätt. antar att det är mamma som har slarvat bort det.


Såg också att det hade skett en liten förändring i mitt rum när jag kom hem. inget jag gillar särskilt mycket. men jag har lärt mig att inte säga emot när mamma agerar inredare, för hon får oftast som hon vill ändå. jag har liksom ingen talan.

kiss!


håhåjaja!

Bestämde mig för ett tag sen för att åka till s-holm. mys!
Den här gången åker jag själv, för becca är på sjukhuset med mickan.
Men om hon hinner så kommer hon ikväll, annars kanske imorn.
I ärlighetens namn så är jag faktiskt rädd för att sova hemma hos sabina, även fast dom ligger i rummet intill, ungefär 2 meter från min madrass. men jag är livrädd! Och det har kommit på senare dagar. jag har nästan alltid varit där utan steffy eftersom att vi bråkar så mycket, och då har jag inte varit rädd alls. men nu, dom senaste gångerna så har becca sovit där med mig.
så, jag vet faktiskt inte hur jag ska klara mig.
jag kanske kryper ner mellan sabina och jocke inatt om inte becca kommer. vem vet?
Kom iallefall precis hem från ica. jag var ju tvungen att köpa ett busskort, då mitt andra är slut. 280 kronor. Gud, jag kommer ihåg när det bara kostade 250. okej, 30 kronor, men det känns mycket mer. Åt förresten årets första glass i solen. en pigelin, världens godaste glass!
Tittat på åsas match har jag också gjort. tror att dom vann med 4-1. jag tittade inte klart eftersom jag kände att jag var påväg att dö ut av torrhet. jag var så fruktansvärt törstig. så, camilla joinade mig hela vägen hem.
Och det är underbart väder! hoppas det håller i sig ett tag så att man kan bada och sola snart. Hoppas ju på en fin sommar så att jag åtminstone kan få en liten chans att använda mina nya bikinisar, och sol glasögonen såklart.
Är dock ganska säker på att de kommer ligga och skräpa här hemma precis som dom andra, som jag har använt en eller två gånger. eller nej, fel.. dom ligger förresten hemma hos becca och skräpar för tillfället. och dom kommer troligen ligga där ett tag till.


Min packning. (ja, det är ett gosedjur. men som sagt, jag är ju förfan rädd!)
Kiss!

beställt

man mår faktiskt mycket bättre av att handla!
Jag som hade tänkt att jag skulle beställa en skit snygg leopard bikini, men otippat värre självklart var den slut. det är ju mig det handlar om.. men, efter regn kommer solsken som sagt, så, jag klickade hem två andra bikinisar och ett par solglasögon.
Gick på 500 ungefär för allt. kanon!



leveransen kommer i mitten på april.
God natt.
Kiss!

fredag, påsklov!

Fint väder idag!
Faktiskt så fint att vi på jobbet invigde altanen, och satt ute och fikade. När man hade suttit ett tag så kunde man kände hur solen faktiskt stekte mot armar och ben. klart man passar på att sola benen när man väl kan, så jag drog upp byxbenen och placerade dom bekvämt på stolen framför. sen satt jag och njöt. heeela lunchen på hela 45 minuter.
kände också att det är dags att börja steka lite solarium nu så att man slipper vara genomskinlig när man kommer på stranden i. För min blekfeta kropp är knappast något jag vill stoltsera med i sommar, snarare dränka i brun-utan-sol.
 ja, ungefär så känns det.
dagen på jobbet gick bra, men var satans seg. men så är det varje dag. det är full rulle fram tills klockan ett, när man kommer tillbaka från lunchen. då börjar det där sega. klockan blir två, då fikar dom boende. och dom två timmar man har mellan två och fyra innan man får gå hem är fruktansvärt långa. då känner man hur slut man verkligen är i både ben och fötter.

Idag är det fredag och dessutom lovets första dag! påsklov!
det ska firas, men hur vet jag inte. Funderar på att åka iväg och spendera stora summor pengar.
ja, stora summor jag inte har, förstås.
Nej, men lite kläder blir det nog, om jag nu kommer iväg dit jag planerat att åka.


ja, det här ska då föreställa blommor utanför jobbet. bilden är tagen med min mobil, därav den otroligt skarpa bilden. not..


kiss!


unga mödrar



Jag sitter och tittar på unga mödrar. och jag blir så jävla förbannad!

På den lilla snorungen som btw är lika gammal som mig, men har barn! Hallå?!
och det ser inte ens ut som att hon vill ha ungen. så fort den kommer och kryper till henne så ber hon mamman till henne ta hand om HENNES barn. Vad fan tänkte hon när hon skaffade barn? att det var ett halvtidsjobb? vilken jävla idiot. det enda hon gör är att stå och sminka sig. oj, förlåt, jag glömde det viktigaste, hon plattar ju håret också. det är ju skit viktigt. det är seriöst bara mammans mamma som har hand om barnet.
Tror hon hete malou-stella eller nåt. helt sjuk! Hon är inte mogen för att ha ett barn, det märks på långa vägar.

Idag var ju som sagt ewa på jobbet, och det gick jätte bra! hon var stolt över mig och hade förväntat sig sämre.
kändes jäkligt kul och jag behövde det. så nervös som jag har vart innan. jag trodde hon skulle slakta mig på plats.
det var rätt jobbigt idag, dosan har ringt hela dagen av olika anledningar och även när man är hemma från jobbet så hör man hur det piper i öronen. Men, vad gör det om 100 år?
nej, nu ska jag kika vidare.
kiss!

RSS 2.0