♥ jag ska sluta blogga

ja, ni ser ju hur bloggen ser ut.
det är bara för att jag ska sluta blogga här.

JAG SKA BÖRJA BLOGGA HÄR: http://inteheltfrisk.blogg.se
exakt likadan blogg med samma design som på denna, men jag ville byta namn eftersom att jag själv hade problem med att komma ihåg mitt eget bloggnamn. så det är lättare för mig -och mitt fiskminne- att heta samma på de flesta ställen så att jag kommer ihåg lättare.
fast, detta innebär ju inte att ni ska sluta läsa.
puss puss puss♥


♥ feriepraktikant, lovely!

nu är jag hemma igen efter ett besök i tierp - där allt är möjligt.
ja, allt kanske inte är möjligt.

mötet gick bra, och dom flesta i klassen fick jobb, dom som ville ha fick.
dock är det feriepraktik, och jag tjänar ungefär 61 kr i timmen. fem timmar om dagen i fyra veckor.
visst, det är inte mycket, men det är bättre än det jag skulle ha fått om jag inte hade tagit jobbet, då hade jag varit helt fattig istället. dock känns det lite surt med tanke på att jag skulle ha fått dubbelt så mycket om jag hade fått mitt riktiga sommarjobb.
Och det enda jag får göra är att sitta och prata och hålla gamlingarna sällskap. det har jag inget emot, iofs, eftersom att jag tycker att det är både roligt och givande att höra vad alla har varit med om i sitt liv, och dom pratar så gärna så, men ändå känns det som att jag vill göra allt det där praktiska, torka (det är inte så äckligt som man tror), mata, duscha, ta upp på morgnarna, ge medicin och allt sånt. och känna att man kan hjälpa en annan människa. det får inte jag göra, utan jag får bara prata med dom.
men som sagt, jag har inte råd att vara kräsen, så jag tar det jag får och ska vara förbannat glad över att jag ens får ett jobb i dessa tider.

fick också reda på att jag troligen inte kommer få jobba nästa år hller eftersom att jag fyller så sent på året. det känns också surt med tanke på att vi var garanterade, men det är bara att acceptera att arbetsmiljöverket är dumma i huvet. det låter hårt, men så är det. tycker jag.
nu ska jag måla mina naglar, vi hörs sen.
kiss!


den första bilden är till arbetsmiljöverket. dom kan pilla sig i grillen. punkt!

♥ jobb?

kom precis hem från lina. spenderade natten där eftersom att vi kom hem vid tre inatt, och det är en bra bit att gå från höfte hem till mig..
vi var som sagt ut med båten, jag, linus, sara, alle och lina. vi grillade på nån jäkla bajs-ö. eller skit-ön tror jag den hette. aja, det var nåt med skit iallefall, och mysigt var det, efter grillningen så åkte vi till grabbarna grus, micke, virre och macke och umgicks med dom ett tag, besöker blev inte långvarigt och vi åkte hem nästan på en gång eftersom att alle skulle med bussen.
jag och lina bestämde oss för att åka tillbaka dit eftersom att alle och sara hade åkt hem och vi var ensamma och övergivna.
där visade jag mina skills på gitarr, vi snackade skit och vi tittade på en urusel film omrymdvarlser? aja, den var boring iallefall.
kom hem vid halv tre och somnade vid fyra, trötta som små barn.

Malin A  sms:ade mig imorse och sa att Mojgan (hon på kommunen) hade kallat till ett möte, där vi skulle få nåt erbjudande. och jag kan ju känna att jag inte bryr mig om vad det är. jag är desperat och har inte råd att vara kräsen.

så, nu ska jag börja göra mig iordning och sen blir det tajerp på möte.
kiss!


jag pimpade mina naglar med stenar igår, men ett par jeans, en skinnjacka och ett damputbrott senare fanns där inga stenar längre, och inte heller något nagellack. så det första jag ska göra när jag kommer hem är att måla mina naglar. hörs då.
(och ja, jag är mycket väl medveten om att jag har valkiga fingrar)

♥ bråttom, bråttom

uj uj uj!
nu är jag hemma, men ska snart dra iväg igen. jag ska måla mina naglar, byta om och sen åka ut till linas stuga. linus, sara och alle ska också med. mysigt!
vi ska basta, spela kubb och spela kort. kommer förmodligen bli toppen.




lina har lockat mitt hår idag också, med plattången. personligen tycker jag att det blev jätte bra, och hon ska få hjälpa mig å midsommar. lockigt hår och en krans är det somrigaste som finns.
kiss mina vänner!

♥ you stick your head in the sunshine

kom precis hem från sickan..
jag spenderade natten där, och jag somnade inte förrän klockan halv fyra kanske. så jag är skit trött.
jag låg och läste igenom min inkorg i brist på saker att göra, och eftersom att jag har ett par sms i inkorgen, närmare bestämt 2899 st så tog det ett tag.
och nu har det blivit så många att jag får ångest över att radera dom, så nu kan jag inte det heller. hoppas att mobilen klarar av några till, för jag vill inte radera innan jag köper en ny.


att knäppa den här bilden med webcameran var det absolut svåraste jag nånsin har gjort. nästintill omöjligt. jävla skit. aja, jag fick en bild iallefall. varför jag ville ha den vet jag inte, men det kändes viktigt.

jaja.. nu ska jag ta en lång, jävla dusch, och sen knalla hem till lina och göra det vi gör bäst - snacka skit. jag har en hel del att berätta, och likaså hon. det här kommer bli en lååång dag. : )
kiss!

♥ jag finner inga ord


♥ booring


bjussar på en gammal jävel
vissa saker saknar man mer än andra.


- piercat dig? jaops
- bitit dig själv i handen? ja, det har jag nog gjort
- pussat en groda? haha, nej?
- tagit smärtstillande? nej
- brutit ett ben? nej
- varit i slagsmål? öhm.. ja
- bitit någon i tån? hah, nej?
- gjort ett sugmärke på någon? juda
- supit tills du däckat? haha, ja. lite för många gånger, tyvärr. 
- gråtit över en kille? ja, för längesen.
- ätit papper? ja, jag ville gå ner i vikt. och papper är mättande. dock höll jag på att spy efter första tuggan, så det är inget jag rekomenderar.
- kysst en 30-åring? näe :S
- kört klädpoker? ja, när man var yngre :b
- tatuerat dig? ohja :D
- hånglat med någon av samma kön? ja
- hånglat med någon annans kille/tjej? hm.. nej, inte medvetet. 
- hånglat med en kompis kille/tjej? nej nej
- svikit en vän? ja
- röker du? nix
- dricker alkohol? mjarå
- ätit antidepressiva tabletter? näe
- duschat naken med en av samma kön? yes
- varit på soc? nopes
- bott hos en fosterfamilj? nej?
- har du en kontaktperson? nej
- varit otrogen? nej, har aldrig varit tillsammans med nån, så det kan bli svårt.
- slagit någon du älskar? ja, men inte på allvar.
- spytt på någon? HAHA, ja. när man var lite för liten och lit för full. tyvärr
- haft maginfluensa? näe
- varit med barn/gjort någon med barn? ja, jag har gjort massor av tjejer med barn
- gjort en slöjdlärare arg? yes
- haft tandställning? nopes
- haft trekant? ohja! flera gånger om dagen
- hittat en katt? nej, som sagt.
- blivit sviken av en vän? ja.
- vill ha någon du inte kan få? ja
- sovit mer än tolv timmar? yes!
- spenderat timmar i ett badkar? yes box, underbart!
- tappat en sko i havet? ja : )
- sagt fitta till någon och menat det? mjaa

♥ färdig!

nu är vi klara!
eller, inte helt klara. vi har målat tre väggar, och nu är det en kvar som ska tapetseras. den väggen ska vara vit med ett brunt eller guldigt mönster på. kommer förmodligen bli skit snyggt.
jag hjälpte till mer än jag trodde att jag skulle. men efter en halvtimme ungefär lessnade jag och la mig på golvet istället. jag påpekade också snällt alla fläckar hon hade missat, så hon flyttade så fint runt sin lilla stege överallt härinne.
jag doppade faktiskt henne inte i nån färg, inte heller stänkte jag nån. men däremot så knäppte jag mycket smickrande bilder på henne. men hon fick mig att lova att inte lägga ut dom i bloggen, så jag får väl låta bli då.

när vi flyttade ut alla möbler så hittade jag en hel del saker som jag saknat mycket länge. både under sängen och bakom nattdukbordet. bland annat min usb kabel till mobilen, och mina hörlurar.

har ätit mat nu, och tänkte att jag skulle duscha, sen bege mig hem till sickan. ska måla om naglarna också, för dom är heelt förstörda. fan!
kiss!


här är en liten del. mer får ni inte se förrän det är klart.
och den söta ungen på väggen är becca såklart.


jag vet att det inte är nån bild. och det ska det inte vara heller.
tror inte heller att nån annan än jag och becca kommer tycka att det är kul, men det är becca som gör ljuden med sin mun, och hur vi skrattar varje gång.

♥ våfflor!



har precis ätit lunch..

våfflor med sylt och grädde. nu skulle jag kunna säga m (u m s) ordet, för så gott är det. men det finns inget i hela världen som skulle kunna få mig att använda det. no way! och ibland känner jag att jag vill döda dom nötter som säger det också.
men mamma är extrem, det är MASSOR av ord hon inte kan säga, eller ens klarar av att höra.
jag kan ju säga m-ordet om jag ska retas med mamma, men jag skulle aldrig nånsin använda det på allvar, typ som blondinbella: "idag åt jag våfflor, mums!". det låter ju bara äckligt då. usch.
well, det är ju upp till var&en om man vill använda såna vidriga ord..
mamma och jag ska iallefall måla om mitt rum idag. så vi ska snart flytta ut alla möbler och sen börja måla. jag måste hjälpa till.. suck.
fast, å andra sidan kan det bli ganska kul. jag ska "råka" doppa mammas huvud i färgburken. maha!
nej, men lite färg ska hon allt få på sig, åh, vilket liv det kommer bli. fan va kul.
återkommer med information.. om jag lever, förstås.
kiss!

♥ don't bring flowers after I'm dead

nu är jag färdig för sängen..

det är söndag, och inte fan tänker jag ställa klockan, för det behöver jag inte! HA!
mitt täcke är alldels fluffigt och mysigt. det är det nog inte imorn när jag vaknar. men jag ska försöka att inte tänka på det.
god natt och kiss!


♥ nothing else matters

när börjar sommarlovet?
ja, precis. när börjar sommarlovet? då man slipper ha bh på sig, utan bara bikini utifall man skulle få för sig att bada, så att man bara kan kasta av sig kläderna och slänga sig i vattnet. sen ligger man i solen tills man har torkat.
solen verkar ha övergivit mig. tack som fan.
jag är less på sverige nu. jag vill åka utomlands. och det verkar ju inte bli nåt i sommar med grabbarna grus (micke, robin, jesper och kevin) och mickis eftersom att ingen av oss har ett jobb i sommar. det känns som att jag måste försöka ta kontakt med my old man. jag tycker han kan sponsra mig med lite pengar, för det går ingen nöd på honom direkt.

jag saknar min klass.
jag saknar mattias dom drygar på våra lektioner, jag saknar att snacka skit med mickan på rasterna, och jag saknar tjej-gänget nere i hörnet. jag saknar också alexandras skratt, för det är det mysigaste skratt jag nånsin har hört. sen saknar jag att slå robin och att alltid retas med mikey. jag saknar också malin och hennes gang. malin som alltid har så jäkla snygga kläder. henne skulle jag verkligen vilja byta garderob med.
fan! men vi har ju trots allt två underbara år kvar. jag och mina puckon till klass. världens bästa puckon! : )

har hjälpt mickan idag med hennes header. sen träffade jag becca en snabbis.
vi sov oss igenom hela dagen igår. när jag kom dit på morgonen så var vi vakna i två timmar, sen sov i 3. vaknade, gick upp och åt, sov i en timme till. vaknade, åkte hem till mig och åt mat som ola hade lagat. åkte hem till becca, satt uppe ett tag, gick och la oss. somnade. gick upp och åt, gick och la oss. sen åkte jag hem vid tre.
ja, det var våran gårdag. jag fattar inte hur vi kan sova så mycket, men det beror nog på att jag inte fick så mycket sömn i fredags natt, och det fick inte hon heller.
nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag bädda ner mig i mina nya satin-sängkläder.
kiss!


"Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters"

♥ subben är great!

jävla pissväder!

jag blir galen! nu har det regnat i flera dagar i sträck! utan uppehåll.
okej, två, men det känns så mycket längre..
jaqg är glad att det ska vända på tisdag iallefall. och som det ser ut nu, så säger de att det ska bli fint på midsommar, så man kan ju alltid hoppas.
på tal om midsommar så har jag ingen aning om vad jag ska göra. becca vill till sandsnäs, och jag med för den delen. men vilka som ska dit har jag ingen aning om, och jag har inte hört nån som har sagt nåt, så jag vet inte.

jag somnade halv fem imorse, så mamma väckte mig klockan tolv, så åkte vi till stan.
pojkarna var också med. och ola. kul (y).
vi åt iallefall på subben och jag drog i mig en hel (som vanligt).
mamma köpte nytt bäddset till mig också. ett jättefint med blommor på. passar perfekt nu när vi ska börja göra om mitt rum, (tack och lov!) för det ser inte bra ut alltså. har också fått en rullgardin som vi har satt upp, mina persienner rasade ju och drog med sig en och annan blomma. men det är sånt man får ta.
nu ska jag äta lite mat, tror jag.
kiss!

här är min säng, och det nya överkastet. eller vad heter det? aja, skit samma. ni ser ju vad det är.


jag och becca pysslade lite igår. vi tog massa bilder på oss, tog en tavla och klistrade fast bilderna där. och jag insåg att det faktiskt finns en hel del bilder på henne och mig. vi som gnäller på att vi måste knäppa nya. nu hänger den iallefall där på min vägg, och jag blir lycklig av att titta på den.


♥ sickan, here i come

nu har jag hunnit vakna och duschat. ska dra på mig lite kläder, sen blir det sickan..
kiss!

♥ nymålade naglar&fjortisbråk

nu har jag duschat, rakat benen, målat naglarna, men inte städat rummet..
har heller inte fönat håret eller klätt på mig. så jag sitte här, endast iförd trosor och bh. tänkte att jag eventuellt ska klä på mig. men det är ett senare projekt, precis som rums-städningen.
sitter och kikar lite och läser bloggar. nu är det krig mellan fjortisarna paow&dessie igen. jag förstår inte hur man kan ha så mycket att bråka om.
jag och becca bråkar aldrig, och jag kan inte ens komma ihåg när vi bråkade senast.
fast det är klart, när jag och becca var 10 så bråkade vi också när jag hade lovat att vara med henne men var med nån annan, och tvärt om. antar att det fortfarande sitter i för de små liven.
well, det är deras business.

nu ska jag lyssna vidare på min musik, sen ska jag knalla hem till sickan, för hennes pappa fyller 45 idag.
kiss!


ser bättre ut i verkligeheten. det vart ingen fransk manikyr, utan bara topplack och baslack. manikyren får jag ta nån annan dag. orkar inte idag. klistrade på lite pärlor också. för det är fint.

♥ en oplanerad fredag

än så länge har jag inga planer för kvällen..
men vi får se hur det slutar.
idag tar jocke studenten, eller "hockey-jocke" som jag och mina vänner så fint kallar honom, då både jag och fia hade en varsin jocke, och för att veta vilken vi pratade om så fick min jocke vara "hockey-jocke". så jag har grattat den lilla lusen.
fanny sa det bästa någonsin idag när vi va på högbergs, eller hon skrek till alla överlyckliga studenter: "ja, ha så kul ungjävlar, imorgon är ni arbetslösa". eller i stil med nåt sånt, och hon hade ju faktiskt rätt. och hur jag skrattade! Såg också en jävligt ful vagn, och de som skulle åka i vagnen var nog medvetna om att den var ful eeftersom att det stod "skratta inte, vi har säkert knullat din dotter". -nej, det tror jag inte att ni har för det första. och deras vagn var as ful. men det var kul, eheh..
om man ser det så så är det ju en enorm trygghet att få gå i skolan, då man slipper tänka på hur man ska få ett jobb. jag har ju mitt jobb. dock är det skit-lön för det tunga jobb jag gör, men skolan är ju på ett vis mitt jobb. jag går i en frivillig skola, och det är ingenting som tvingar mig att gå kvar. utan det är jag själv som väljer det. precis som med ett jobb.

nu tänkte jag att jag ska hoppa in i duschen, raka benen och måla om mina naglar. sen ska jag städa mitt rum och sätta upp min nya rullgardin.
fick lite pressys av mamma igår för att jag gick ut första, hehe :b
saker som jag verkligen är i behov av.
en bodylotion, en deodorant, en ansiktskräm och tre nagellack. en rosa, ett vitt (fransk manikyr), och ett genomskinligt.
 så det är det jag kommer att pyssla med ikväll.
kiss!


♥ jävla idioter, hoppas ni dör!

nu är jag hemma och har precis ätit en hemköps-sallad.
är riktigt jävla förbannad också!
Studenterna var fina, och det var roligt att så alla så glada. längtan till att jag snart står där är enorm. jag ska ha den dyraste mössan och den snyggaste klänningen. för det måste man när man tar studenten.

iallefall, anledningen till att jag är förbannad är att jag inte får jobba i sommar..
varför?
jo, för att arbetsfuckingmiljöverket tyckte inte att det var "lämpligt" för oss att jobba med det eftersom att vi är minderåriga. TROTS att kommunen GARANTERADE oss sommarjobb innan vi började i skolan. så jag pratade med en tjej på kommunen då hon säger: "ja, ni var garanterade under förutsättningarna att ni fick dispans". HA! det stod det inget om när vi började, utan det stod att vi var garanterade sommarjobb, körkort och 14 månaders trainee-anställning efter att ha tagit studenten.
jag är så jävla förbannad, inte på skolan, och inte heller på hällbacka, för det är inte deras fel. utan det är arbetsmiljöverkets fel. vilka jävla idioter. åh!!
ja, jag kommer alltså att vara pank hela sommaren, underbart!
kiss my ass!

♥ studenternas utspring

god morgon!
bussen går om en halvtimme ungefär och jag är färdig. jag orkade inte göra mig iodrning, så jag har bara dragit på mig ett par jeans och en stor tröja. jag ska ju bara titta när dom springer ut liksom.
hoppas att det inte börjar regna. dels för studenternas skull, och dels för  min skull. är det nåt jag inte har lust med så är det att stå i spöregn. aja, nu ska jag ringa becca.
kiss!

♥ godnatt, folket

det vart ingen dusch..
jag får göra det imorgon istället innan jag åker till skolan. ska ju inte vara förrän klockan 11, så jag har tid.
nu ska jag kika en film, sen sova.
kiss!


en sjukt viktig update!!!:
jag fick nyss för mig att jag skulle klämma på mig ett par wrangler byxor som jag älskade förr. dom är i storlek 26. alltså en aning (!!!) försmå. trodde jag.
HA!
jag fick på mig dom. dock är dom ganska tajta. men vafan, vad gör det?
dom är storlek 26, och jag fick på mig dom. det är det som är det viktiga. herregud! 
jag kommer sova gott som fan inatt.

♥ jag måste börja knäppa bilder!

glömde berätta att vi såg obduktionsfilmen idag..
den var riktigt hemsk. jag trodde att jag skulle klara det, liksom hur illa kan det vara?
men nej, när dom sågade upp huvudet och tog ut hjärnan, då var det okej, men när dom skar upp från bröstet och ner så gick det inte. jag fick titta bort. det var riktigt hemsk och jag är mycket, mycket tveksam till om jag kommer att klara av att se det i verkligeheten.
känslan man får när man tittar på film, det var liksom inte lika. för nu visste man att det hände på riktigt. det var en död man, på riktigt. och han som obducerade honom skar ett snitt från bröstet och ner, på riktigt. han skar ut strupen, på riktigt. ja, you get my point.
det var hemskt. men jag blev ändå fascinerad över hur fin hjärnan är inuti (man fick se när han tog ut den och skar den i skivor). och att förstå att alla känslor, alla tankar jag nånsin har tänkt, mitt minne, ALLT finns där inne. och hur fantastisk kroppen verkligen är.
gud, jag skulle inte kunna tänka mig själv gå handel eller barn&fritid eller nåt annat. omvårdnad är liksom jag. det var meningen ;D

imorgon är det skolavslutning, och det innebar ju att det var sista skoldagen idag. vi jobbade in i det sista och nu har vi fått ett tjockt häfte med 49 frågor eller vad det var, som ska vara besvarade och inmailade till ewa inom en månad.
jag vet inte, men har jag missuppfattat sommarlovet? är det inte då man ska ladda inför en ny väldigt krävande termin?
ja, jag vet inte. jag har iallefall en hel del att göra kan ju jag känna.
nu blir det duschen, sen ska jag sova.
kiss!

♥ jävla nötter!

men, vad är det för väder?!
regn!
och vad jag har förstått det som så ska det regna på fredag också. stackars alla studenter!
Vad kan dom möjligtivs ha gjort för att förtjäna sånt pissväder på deras stora dag?

ja, nu vet jag! det är ju den jäveln som kastade vatten på mig imorsen när jag kom till skolan. JÄKLA IDIOT!
känner inte människan, och har sett fanskapet några gånger i skolan bara. det första man ser när man kliver av bussen på morgonen är när grabbarna grus står och fyller i vatten i hinkar. när dom sen ser oss så skriker en av tomtarna:
"ta dom!". och vänta? hur gammal var han liksom?
iofs fick jag inte så mycket på mig, för jag sprang. men det sista jag ville var att få en kalldusch sådär på morgonen.
hörde ju det ryktas om att det skulle vara matkrig också. okej, jag vet att det är deras sista dag och att dom ska ta studenten. men faktiskt så kan dom hålla det inom rimliga gränser. man behöver inte kasta mat på varandra. ett vattenkrig är okej, men när de börjar kasta på dom som inte ska ta studenten utan sitter och lyssna på ewa när hon pratar om demens i flera timmar, ja, då har det gått över gränsen.

skit samma, det vart inget matkrig, och det är jag glad över!

grät en skvätt i skolan idag. men vag gör det?
vi tittade på en film som var jätte sorglig, så det kom en tår där. eller ja, den kom en hel del, och även fast jag inte rörde en  min i ansiktet så forsade tårarna som jag vet inte vad. dom enda som bölade vad jag och mickan, och filmen hette "en sång för martin".
kiss!

♥ jag vann monopol!

jag vann monopol..
helt otroligt! fast vad kan man förvänta sig när man spelar med en som inte har nån koll på sin ekonomi alls, och en som.. som ja, spelar som ett as helt enkelt.
jag vann stolt med mina 28 miljoner, hus och 6 hotell. skrapade ihop en hel del pengar på slutet där när becca satt och höll på sina 20 000 kr. jag "såg" därför inte när hon klev på mina gator eftersom att jag inte ville att hon skulle förlora. jag ville sätta dit den andra jäveln, mamma..
men det var enbart för att hon var så mallig i början och sa att jag skulle förlora. 

mamma låg långt efter mig och becca i början, när vi hade kommit ett varv runt plan så kämpade mamma tappert runt sitt första.
efter ett tag säger hon:
- "men hur kan ni ligga så långt före? jag har ju förfan en racerbil!"

'HA! in your face, jag sa ju att du skulle ha varit hamburgaren',
tänkte jag då.
jag rådde henne nämligen till att vara hamburgaren, men då tyckte hon att jag var elak och skulle prompt vara bilen.
well, i told her.

jag har förresten hittat en  ny kärlek. soran ismail.
han är inte bara rolig, utan han är helt sjukt bra på att skriva, och det är inte ofta jag skrattar för mig själv högt, utan jag brukar bara skratta inombords. men när jag läser hans blogg så händer det att jag faktiskt klämmer fram ett litet, "haha" högt för mig själv. efteråt så skäms jag och känner mig ganska patetisk över att sitta och skratta för mig själv i mörkret.
men anyway, han är iallefall min nya kärlek och han är helt sjukt rolig i parlamentet.

han vet förmodligen inte om det än, men vi ska gifta oss.
nej, nu ska jag avrunda och sova. jag ärr så jäkla trött efter att ha sovit på GOLVET inatt!
kiss!


såhär ser jag ut när jag ska vara allvarlig

♥ ariel

en fin bild på min kompis



blunder är också med..

♥ monopol är bäst!



jag, mamma och becca ska spela monopol..

ingen av dom vill dock, men efter lite skrik på mamma, lite sura miner och en hel del gnäll så har nu båda gått med på att spela med mig. dom har också lovat att dom gör det av egen vilja (vilket jag iofs vet att dom inte gör), och jag har lovat att jag inte ska gnälla om mitt (jävla) monopol sen. en helt okej deal, om ni frågar mig!

imorse höll jag på att försova mig, jag vaknade fem över nio, och bussen går halv tio. så jag sprang upp, kastade på mig lite smink och de närmaste kläder jag kunde få tag på. vilka var ett par jeans och en urtvättad, ganska lång, tröja med luva och sprang iväg till bussen. och jag hann! (lät lite äckligt såg jag nu, eheh.. självklart borstade jag tänderna och så också, men det var oviktigt kändes det som. men det är klart, ni får ju inte tro att jag är nåt jäkla snusk heller!)

jag och becca bestämde oss igår för att sova på golvet.

vi tog alltså min bäddmadrass, ett lakan (såklart), ett täcke, ett täcke, en filt och massor av kuddar. inte skönt för fem öre, men jag sov som en stock i vilket fall som helst. hade iofs lite ont i ryggen när jag vaknade, men eftersom att jag som sagt försov mig så hade jag inte tid att gnälla över lite ryggont när hela min skolgång stod på spel!
nej, jag överdriver inte. jo, det gör jag..
men det var viktigt att höra den här föreläsningen.
skit samma.
vi sov på golvet, och jag knäppte ett kort, men sen kom jag på att jag har ju tappat bort sladdjäveln och kameran dog. men åh, så mysigt det såg ut! fast ja, skenet bedrar.
nu ska jag vänta på mamma för hon är ute och går, sen kommer jag vara lycklig tjej hela dagen efter att ha fått min vilja igenom.
kiss!

♥ socialpsykiatri - nåt för mig?

Idag har jag lyssnat på en fyra timmars lång föreläsning i socialpsykiatri..(stavas det så?)
min första tanke när jag fick veta att vi skulle ha det var "snark, suck, frust och stön". jag var alltså inte road det minsta.
det kan också ha berott på att jag inte hade nån riktig pejl på vad socialpsykiatri var.. det lät iallefall oerthört tråkigt och långsamt.
men när jag väl kom in i rummet och hon började så fastnade jag direkt. inte för det hon sa utan för att hon var en sån trivsam människa. jag trivdes i hennes sällskap. efter ett tag när vi hade lyssnat. bara en kort stund, alltså. inte mer än 10 minuter så var jag fast. och jag började verkligen intressera mig för det hon hade att säga. det var liksom inte bara en föreläsning där hon malde på om olika psykiska sjukdomar, utan hon förklarade olika saker hon varit med om, och det är bland det bästa jag vet. hon berättade också om ett självmord hon hade varit med om för tre år sen som rörde mig något enormt. den tog verkligen.
vi satt och lyssnade på henne i fyra timmar (självklart hade vi raster och så), och det var inget annat än kul och lärorikt, och det faktum att vi var dom enda i hela skolan som inte hade fått sluta tolv rörde mig inte i ryggen.

Något jag verkligen skulle vilja prova på att jobba med i mitt liv är att jobba inom psykvården.
jag skulle verkligen vara lycklig om jag hade kunnat hjälpa en ungdom, eller vuxen från en depression eller ett sjukt tillstånd.
och ett jäkligt bra exempel hon tog upp var att, om två killar från våran klass skulle sparka sönder en soptunna eller liknande när hela klassen var ute och gick, och någon såg det, skulle självklart hela klassen bli dragna över en kam, och folk skulle tro att vi också gjorde så så fort vi fick chansen. men det är ju inte så, och precis så är det med mentalt sjuka människor. bara för att en går in på ett dagis och skjuter en liten flicka så betyder inte alls det att nästa grupp med sjuka patienter går in och tar en annan flicka.
och det gör många människor fel, att dom drar alla över en kam. det finns hur många olika psykiska sjukdomar som helst, och alla är inte alls farliga för omgivningen.
så, ja.. jag skulle absolut kunna jobba inom psykvården nåt år innan jag fortsätter min utbildning till biomedicinsk analytiker. och vem vet, jag kanske inte alls vill fortsätta plugga efter det. jag kanske känner att jag vill jobba inom psykvården.
hm, vi får se :). ska iallefall prata med ewa och se om det går att få nån sorts praktik med såna människor. skulle vara jätte roligt.

nog om det.
imorgon ska vi titta på obduktions-filmen som jag har längtat efter ända sen vi fick veta att vi skulle se den. men nu när det väl kommer till kritan så vet jag inte om jag klarar av att se den. tanken att dom ska skära i en människa får mig att känna obehag i hela kroppen. men som sagt, jag ska jobba inom vården, och jag kommer få se många döda människor i mitt liv, och också när de ska obducera, så det är nog bara att bita ihop och se den. (filmen är självklart inte obligatorisk) jag ska ju trots allt på en riktig obduktion i tvåan, och jag vet att jag kommer att ångra mig om jag inte ser den.

aja, nu ska jag leta efter ett lypsyl, mitt tog slut igår, och jag ska hitta ett om jag så måste riva hela huset så måste jag ha ett. hörs sen.
kiss!

♥ ja, jag är lat

bloggen har inte blivit uppdaterad idag pga extrem lathet..
ja, det är sanningen. jag är för lat helt enkelt.

jag, åsa och olle har spelat monopol iallefall.. dock spelade vi på våra egna regler. eller ja, jag och olle hittade på regler allt eftersom efter att åsa hade åkt ut.
jag och åsa skrev också ett kontrakt där jag lovade henne att hon skulle få slippa betala på mina hotell om hon sålde en speciell gata till mig. dock fick hon aldrig chansen att få sin del av bytet eftersom att hon åkte ut innan jag hann bygga hotell på mina.
men jag hade iallefall 18 miljoner, klev lite på olles gator, sen var jag grillad. jag gick i konkurs helt enkelt. olle däremot den suckern slutade spelet med en jäkla massa pengar. det kan ju han vara lycklig över..


här är kontraktet.. stenhårt, ba.


becca är här nu, och vi ska sova tillsammans. formodligen ha lite sex och så. mys!
när hon kom in i mitt rum -som är nystädat- så säger hon:
- är det du eller din mamma som har städat? (hon)
- mamma (jag)
- asså, fyfan. nästa gång jag kommer hit så ska jag tvinga dig att städa ditt rum, sen ska du få slicka rent golvet.

eh? okej, tack bästis. jag vet alltså vad jag har att vänta mig. lovely!
kiss!

♥ en ynka tår? en liten jävla tår?!


jag vill gråta. nu är det ett sånt tillfälle då man ska gråta, men jag kan inte.. som vanligt. fan.
Fan vilka fula skor chuck har här förresten. ew!

♥ den lilla sjöjungfrun



älskade, älskade mamma!

jag och mamma har precis delat på en ask salta katter. slogs om den sista gjorde vi också. jag vann såklart. (otippat värre, liksom)
min mamma är inte bara min mamma, utan också en väldigt bra vän som jag delar många problem och tankar med.
hennes svar kanske inte alltid är dom man vill höra vid en ålder på 17år, då hon är lite äldre (eheh) än mig. men ibland hjälper det verkligen, det hon har att säga.
min mamma är en av de starkaste människor jag känner, och har varit med om saker som vissa inte ens får uppleva i sitt liv. hon är så jävla mycket i mina ögon. hon är bara bäst!

hunnit titta på den lilla sjöjungfrun har jag också gjort. och den filmen går under kategorin "filmer-jag-inte-vågar-se-ensam". den är faktiskt läskig! när ursula drar sig fram med naglarna där på båten i slutet när hon har hypnotiserat prins erik till att gifta sig med henne. jävla bitch!
dessutom kallar hon ariel för slyna i filmen. och det ska vara en barnfilm, liksom?
eh..
har också hört att prästen som viger, eller, ska viga ursula och prins erik får stånd medans han står där. men trots att jag tittat noga, noga så kan jag verkligen inte se det! skulle vara intressant att se..
nej, orkar inte mer nu.
kiss!


en trött jempis utan smink idag.

♥ god morgon

god morgon..
nu har jag kissat och druckit massssor av vatten.
kände mig som en öken i munnen när jag vaknade.
vatten är det godaste som finns "dagen efter". så jävla gott. det får liksom en helt annan smak.
helt sjukt.
idag är det söndag, vilket innebär gissip girl och plugg. men eftersom att jag inte har nåt att plugga på, så får jag väl ligga som ett slakt hela dagen antar jag. men det är ju skönt det med, eheh..
jag hade kul igår. ja, jag hade kul. finns inte så mycket mer att säga om dagen.
nu ska jag dricka ännu mer vatten.
kiss!

♥ huhu

huhu!
ja, jag är full. nu blir de sova,
god natt och puss.
kiss!

♥ skål!

ujujuj vad jag uppdaterar idag!
ikväll ska jag dricka. hörs sen..
skål!
kiss!

♥ maaaaaat

nu är jag nyduschad och all set..
och snart kommer pia och jonas som ska grilla med oss.
efter det blir det becca, och var kvällen har att erbjuda vet jag inte, så det visar sig.

kiss!


pusspuss

♥ erik hassle- hurtful


en ny kärlek!
"what I did to you was hurtful. what i'm going trough is hurtful"

♥ bad hair day?

det var inte lika kul att kamma ur som att kamma dit..
min hårbotten blöder, likaså mina händer.
nu blir det duschen med alla olika sorts balsam vi kan tänkas äga.


nej, jag tycker inte heller att det sa vara tillåtet att vara så ful.
men, vafan, jag orkar inte bry mig. hoho!
kiss!


♥ sandra, sötgöte

mitt favorit-videoklipp!

sandra, fia och jag. fia syns dock inte, och jag är bara med lite i slutet..
jag susar förbi, hehe.
 

ljudet är lite (as, jävla, jätte) segt bara.

sickan drygar och sparkar mig på benen.
nu jäklar..
kiss!


♥ världens största näsa

världens längsta näsa..

asså, herregud! vilken jäkla snok!
han är ju knappast ha några problem med att slicka sig på nästippen.
jag ska iallefall aldrig mer klaga på att jag har stor näsa. hahahaha, jag dör.

♥ god morgon

god morning!
jag och becca vaknade för ett tag sen. hade fått ett sms av perra där det stod: "är du vaken?". klockan HALV 3. vad fasen skulle jag gör vaken klockan halv 3? jag somnade iallefall ute på soffan igår, så becca väckte mig, och vi gick in i rummet och sov.
perra ringde mitt i allt också, så jag kommer inte ihåg ett ord av vad vi pratade om. jag sov som sagt.
det där är farligt, det är inte första gången jag pratar med nån i sömnen, och inte minst skriver till nån i sömnen. och då finns det inga hämningar.. jag skriver vad som helst.
uscha!


så jävla dum i skallen!
(och om ni undrar över den ENORMA bh:n, så är det beccas. det är ju knappast min.)

idag vet jag faktiskt inte vad som händer. ska förmodligen döda min cp-störda syster.
hon har rivit ner mina hyllor, så allt ligger på golvet. visserligen kastade jag ett ljus mot henne, men det var hon som började. jag älskar henne bara för att jag måste, pga det faktum att hon är min syster.
annars hatar jag henne av hela mitt hjärta. kan inte hon flytta nånstans ut i skogen och stanna där?
usch! vidriga människa.
kiss!

♥ ronaldo


här har vi anledningen till att jag älskar fotboll.

jaja, jag vet väl också att jag inte älskar fotboll, men jag skulle kunna ha gjort om ronaldo spelade varje match. hela tiden. året runt. utan tröja. här i söderfors.
ja, precis..

♥ it's a long way to the top if you wanna rock'n'roll

nyss hemkommen från sickan..
vi satt och pratade lite med hennes mamma och hennes kompisar. drack ett varsitt glas vin, men nu är vi här och ska nörda framför datorerna. för ovanlighetens skull, liksom.

blir en lugn fredag.. en mycket lugn fredag! skönt. dock inget ovanligt det heller.
asså, herregud, jag märker själv att jag gör samma sak varje helg. jag får liksom deja vú varje gång jag skriver ett inlägg.
illa, illa.

Nu ska jag äta en billys pan pizza, eftersom att det enda jag ätit sen jag slutade skolan är ett äpple.
kiss!


♥en gammal goding som värmer sådär skönt i magen♥
(OBS! en riiiiktigt gammal bild! OBS!)

♥ you used to call med your angel

snart ska jag bege mig hem till becca..
blir troligen en lugn kväll. inget ovanligt dock.
det var lite folk där, så vi joinar väl, i guess.

Har tittat på phone boot. en jäkligt bra film om ett psyk och en kille som råkar vara vid fel ställe vid fel tidpunkt. 

borde verkligen ses!

nej, nu ska jag kissa och klä på mig, sen blir det sickan. hörs ikväll.
kiss!

♥ dead by april- falling behind

brr, mina fötter är som två isklumpar..
funderar på att såga av dom.

skolan gick bra. fick reda på att jag har VG- i engelska, men kommer bara få ett G eftersom att VG- inte finns med i betygsgrejjimojen. men det fixar jag nästa termin, så jag är inte bitter! : )
såg förresten att läsarna hade ökat rejält. verkar som att inlägget om dessie rörde vid många ömma punkter. hehe, kul..


I tidags så beställde jag och mickis en varsin kycklingmacka från hemköp. inte dom nya utan dom gamla, som var butiksbakade. och dom nya smakar röv jämfört med dom gamla. iofs så smakar dom nya röv jämfört med ganska mycket, för dom är inte goda!
men, fyfan vad gott det var med en gammal! jag har inte ätit en cp-god-butiksbakad-kycklingmacka på år och dar, känns det som.

i helgen var det ju planerat att jag skulle dricka, men jag skippar det och tar det nästa helg istället. (jag har inte druckit sen sista april)
vi skulle ju ha haft "klassfest" imorn, men det blir inget av med det eftersom att vädret suger pung.
så vi tar det nästa vecka istället då det ska bli 30 grader.
eftersom att vi ska vara i mehede så är det bara att ladda upp med myggmedel och dra på sig en burka så att man inte blir uppäten av myggor och andra farliga djur som kan tänkas finnas i sveriges arsle, mehede.
hehe, nej, nu ska inte vara såna, mehede är mysigt (?)
nu ska jag lugna mig lite, och dra på mig ett par mjukisar.

hörs sen, kiss!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥ 118100, svar på allt?



haha, kom på en sak..

jag var ju hemma hos sickan nu på kvällen, så vi satt och spelade yatzy med hennes mamma och syster. eller ah, jag spelade med hennes mamma och syster. hon satt vid datorn. anyway, det var inte det jag vill komma fram till, utan det jag ville komma fram till var att vi satt och diskuterade king.com som är en spel-sajt. och där har dom bytt namn från yatzy till dice king. så vi bestämde oss att för att sms:a 118100 och fråga varför dom hade gjort det. (dom säger sig ju ha svar på allt!)
Först fick jag ett svar där det stod: "hej! Vi har för tällfället kö och hanterar din fråga så snart som möjligt, tack för tålamodet!"
och då tänkte jag att dom inte visste, sen fick jag ett svar på en fråga jag inte ens hade frågat. jag fick svar på varför king.com hette king.com.
skiten kostade 20 spänn. fasen vad jag önskar att jag var lika rik som dessie så att jag kunde köpa en mobil som var gjord av guld och diamanter. -well, it's just not in the cards for me, i guess.

haha, vet också en kille som frågade varför han alltid var kåt, då fick han tillbaka:
"jag vet inte"
så jävla kul! hahah

aja, nu ska jag sova, klockan har passerat läggdags för flera minuter sen.
kiss!

♥ pinsam tjej

flina om ♥ "dessie is back, bitches!":

du gör ju fyfan samma sak right now dusjälv ! :s
du sitter och trycker ner dessi och massa skit . du skriver ett helt jävla inlägg om henne ? det måste ju fan betyda att du nryr dej om vad hon gör ,så varför inte bara skita i det ? :s hon gör det ju för att få besökare som du aldrig kommer att få , och avundsjuk ,jepp det är just vad du är ! kanske inte på hennes utseende men på det hon har som inte du har , så bara sluta bry dej och låt henne göra som hon vill utan att du ska skriva ett helt jävla inlägg om tjejen ?! det bara tar på din tid hjärtat ..




okej, jag skulle kunna klaga på din svenska och din stavning, men det tänker jag inte. så,
oj, en av dessies trogna fans! :o
först vill jag bara säga: hej på dig också, sötnos!
skriv med ditt namn nästa gång så kanske man kan ta dig på allvar, och för det andra så:
ja, jag gör exakt samma sak, men! jag trycker inte ner henne pga det "jobb" hon har, utan för att hon beter sig som ett jävla as och tror att hon kan behandla människor hur hon vill bara för att hon är en b-kändis.
jag har heller aldrig sagt att jag skiter i vad hon gör, utan snarare att jag gillar att läsa för att få mig ett gott skratt om kvällarna.
och ja, klart jag är avundsjuk på henne, hon har en blogg med 20.000 läsare om dagen, och dessutom tjänar pengar på den. dock kan jag inte komma fram till nån vettig förklaring till varför hon gör det, men sveriges befolkning är ju inte som jag.
och du, det här är min blogg, och jag skriver vad fasen jag vill i den. vill jag skriva när jag var på skithuset senast så gör jag det. ingen har tvingat dig att gå in på min blogg och läsa. (en väldigt uttjatad mening, jag vet, men så är det faktiskt)
och har du mitt lösen?- nej. vet du hur många besökare jag har om dagen? -nej.
snälla, du skämmer bara ut dig själv, "flina". och förresten, jag har ändå inget annat för mig om dagarna, så jag kan gärna skriva ett inlägg om henne. tänkte jag ska skriva ett imorn med. puss!
gå och pilla navelludd nånstans istället.

så, där fick jag mitt kvällsinlägg också. nu tänker jag tacka för mig och sova.
kiss på er!

♥ den där jäkla telefonen!

den där telefonen brinner seriöst snart upp..
den ringer hela tiden! och är det inte mammas kusin så är det kungen. jag blir galen!
så när den ringde sista gången så blev jag förbannad och svara med:
-greta gris
-ja, hej, greta gris, det är snurresprätt. vad vill du äta?
då förstod jag att det var mamma. aw, mami! : D


så, snart kommer hon hem med en fanta exotiska frukter. min favorit! den och mer päron är guld.
ja, det vart som ni kanske märker inte besök hos häxan i söderfors. kanske knallar dit senare och inte benen strejkar.
kiss!

♥ vilka är ni?

idag ser jag att fler har hittat hit!
kul kul! verkligen : ) undrar vad det kan bero på. well, hoppas ni stannar nu, även fast min uppdatering kanske inte är den bästa i världen. men ju fler läsare man har, desto roligare blir det att uppdatera. right?

Förresten, Hej malin A! : )

jag har för tillfället på mig mina pyamasbyxor med hjärtan på som för i övrigt är helt stunning! och har satt upp håret i en klämma. en slappdag, helt enkelt. men vad gör man när vädret får en att vilja sätta en pistol mot tinningen?
jaja, okej, lite väl dramatiskt, men man vill ju inte vistas ute, iallefall.
men, trots det här vidriga vädret så tänkte jag att jag skulle knalla hem till sickan snart och titta vad den lilla lusen pysslar med. kanske gör hon något jag tycker är jätte roligt, och jag vill joina. kanske gör hon något som inte alls är lika roligt.
den som lever får se.
just ja, fick reda på mitt betyg i bild också.. VG. lovely! Iofs är inte Rigg så svår att få ett betyg, men det är fortfarande ett VG.
nej, nu ska jag pysa.
kiss!


här har vi tant-spännet.


och här har vi mina otroligt heta pj:s byxor! as sköna! kommer förmodligen aldrig kastas!

♥ "dessie is back, bitches!"


(bilden är tagen från hennes blogg)


asså, HAHAH!!
som de flesta säkert vet så är ju fjortisarnas fjortis-drottning tillbaka, dessie!
Och jag läste nyss hennes senaste genialiska inlägg, där hon trycker ner de människor som jobbar på donken.
öh?
bara för att dom jobbar på donken är dom inte mindre värda. hon har uppnbarligen missat finanskrisen helt, och det faktum att folk tar det jobb dom får. men det är klart, såna seriösa saker kanske inte exsisterar i hennes lilla barbie-bubbla.
men det jag blev förbannad över var när hon skrev:

"Det var en 30 årig "kvinna" som jobbade på donken iförrgår, det tyckte jag var lite pinsamt. Hon kunde ju haft barn, och kul för dem att ha en mamma som har sin livs karriär på donken. Men iallfall.. Jag skulle beställa, så var hon lite otrevlig och kollade illa på mig när jag beställde så jag blev lite irriterad.. & Jag pratade i telefon med Paulina oxå så jag sa högt i telefonen så hon som var otrevlig på donken skulle höra att jag blev lite lack när hon var otrevlig, så jag sa högt till paulina "Folk som jobbar på donken ska ha respekt för oss med BRA jobb..." så hörde ju hon som jobbade det, och bad mig otrevlig att "sticka" därifrån... Blev så jävla irriterad, att jag skrek till henne att skaffa ett riktigt jobb! Jag menar, hon borde ha respekt jag är hennes kund, jag gör så att hon tjänar sina små pengar?! Blev så fruktansvärt irriterad...".

bara att hon sitter och trycker ner andra människor på det här sättet visar ju villken mognadsnivå hon ligger på. hon verkar dock inte ha så hög iq heller, men vad kan man förvänta sig av en fjort(is)onåring?
men det roliga med hela hennes blogg är att vi "äldre", med lite mognad i kroppen inte läser hennes blogg för att vi tycker att den är bra, utan för att den är så otroligt pinsam. dessutom är det lite kul att läsa om hennes senaste infall. 
hon tror ju att alla är "avundsjuka" och att alla "love her sooooooooo much!".
men så är inte fallet. inte hos mig iallefall.

aja, nog om den iq-fiskmåsen. nu ska jag sova så att jag orkar upp till skolan imorgon.
kiss och godnatt!


♥ cupido, jag är förälskad.

nu har den tiden på dagen kommit då jag ägnar dyrbar tid åt bloggen.
eller, okej, dyrbar och dyrbar vet jag jag inte. men tid är pengar, maaats!

dagen har i stort sett spenderats i storstaden nersala (uppsala).
jag och sandra åt en varsin salla på cupido, som för i övrigt är himmelskt goda! jag är ledsen att behöva säga det, men den slår hemköps sallad med hästlängder. (förlåt hemköp).
men, det är den hårda sanningen. knäppte ett kort på min sallad också, men sen kom jag på att jag har tappat bort sladdjäveln till mobilen, så det blev inte så mycket av med det, va.
tänkte att jag eventuellt skulle leta upp skiten, men det är ett senare projekt.
idag i skolan har vi diskuterat etik för fulla muggar. faktiskt hur kul som helst. Just att det inte finns nåt rätt eller fel. det tycker jag är bra.

när jag kom hem kikade jag förbi sickan en stund, som vanligt. vi snackade lite skit, men efter ett tag kände jag en oerhörd längtan. en längtan jag inte kunde stå emot, jag saknade.. min dator.
så jag åkte hem och placerade mitt feta arsle här. framför datorn. som jag så ofta sitter och fixar saker och ting.

snart ska jag måla mina naglar. den här gången blir det inte blått, utan fransk manikyr hade jag tänkt mig.
resultat kommer!
kiss!


"kärlek är att försöka förvandla ett stycke drömvärld till verklighet"

♥ god morgon

fasen också!
jag försov mig. och inte nog med att jag försov mig så missar jag mitt prov i psykologi.
well, jag kommer en halvtimme försent. kanske att jag får göra provet ändå.
aja, vi får se. hörs sen.
kiss!

♥ jag har badat!

äntligen får jag sova!
jag har varit som en zombie hela dagen. nu har jag tittat på dh och har borstat tänderna. sminket slapp jag tvätta bort eftersom att jag inte hade nåt. det försvann när vi badade med klassen idag.
ja, vi badade! i det här skit vädret. dock var vi bara tre stycken, men det var satans varmt i vattnet. 23 grader, så det var varmare i vattnet än på land. sjukt skönt.
det var iofs inte lika skönt att visa mig i endast bikini. usch. men, det är bara att gilla läget. hellre simmar jag tre längder än att spela pingis i en och en halv timme.
Har haft ett jätte snabbt betygsprat idag iallefall.
fick VG i slutbetyg i vård&omsorg, känns jäkligt bra!
fick bara ett G i näringslära, men det är jag bra nog nöjd med då jag trodde att jag skulle få ett IG, eftersom att jag inte har gjort näringslära provet som jag missade i november förra året, haha! iallefall så var man tvungen att göra det för att bli godkänd, men eftersom att jag blev godkänd iallefall så struntar jag i det provet och mår bra över att jag inte har några rester kvar till nästa termin.


jag är som sagt helt slut, både fysiskt och mentalt. ja, jag är alltså sjuk i huvudet (eheh).
så jag ska skaka av mig lite skit och sova gott inatt.
vi hörs imorgon om inte lite senare ikväll.
kiss på er!♥


jag ser ut som att jag trycker tillbaka en bajskorv, men det är okej.
(bilden har absolut inget med inlägget att göra)
(bilden är från sista april)
(godnatt)

♥ boooring. godnatt!

jag blev utmanad av http://naatys.blogg.se

1.
Hur gammal är du om fem år: 21
2.Vem var den sista du träffade: mami
3. Hur lång är du: 169, typ
4. Vilken var den senaste film du sett: fucking åmål.
5. Vem ringde du senast: linnea
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem: "jaha :)" till sickan
7. Vad är helgens planer: fest, troligen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms: ringa, sms är för mesar ; )
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda: Inget
10. När såg du senast din mamma: hm, en halvtimme sen kanske
11. Vilken ögonfärg har du: gul-bruna. vet inte själv, faktiskt.
12. När vaknade du idag: tio i åtta. försov mig
13. Har du någon gång hittat en katt: öh, nej? antar jag
14. Vilken är din favoritplats: hm, det finns ett par
15. Vilken plats föredrar du minst: nån sunkig toalett i en sunkig knarkar-kvart, typ.. kanske?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år: i USA
17. Vad skrämde dig som barn: Mörker, och det gör det fortfarande.
18. Vem fick dig att skratta senast: rebecca eller mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor: ja, det är jag.
20. Har du stationär eller bärbar dator: både och. men jag använder bara min laptop
21. Sover du med eller utan kläder på dig: Med
22. Hur många kuddar har du i sängen: 6 st
23. Hur många landskap har du bott i: två
24. Har du någon gång spytt på någon: eheh, ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota: beror på väder liksom, vaa
26. Är du social: beror på. kan vara om jag vill, men kan vara osocial också, om jag vill.
27. Vilken är din favoritglass: Magnum mandel och piggelin
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon: dra, långt år helvete härifrån
29. Tycker du om kinamat: OM jag gör!
30. Tycker du om kaffe: jo, fast bara på jobbet. är ju som sagt en grypptrycks-kaffe-drickare.
31. Vad dricker du till frukost: inget. ett glas vatten om jag får i mig det
32. Sover du på någon särskild sida: ja, oftast på rygg. men under natten vrider jag på mig som ett as.
33. Kan du spela poker: ja, kan kan jag, men jag förlorar. oftast. jämt
34. Tycker du om att mysa: ja, när jag är på humör
35. Är du en beroendemänniska: huh?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din: måånga
37. Vill du ha barn: nej. möjligen ett, vid 25-30 års åldern.
38. Kan du några andra språk än svenska: ja, engelska, spanska, arabiska, rumänska, italienska, bulgariska, tyska, franska och kinesiska. men annars, nej.
39. Har du någonsin åkt ambulans: nope. jag är försiktig.
40. Föredrar du havet eller en pool: pool
41. Vad spenderar du helst pengar på: allt skit man kan tänka sig.
42. Äger du dyra smycken: nej, använder bara ett- min ring
43. Har du någon gång testat narkotika: nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen: min tandborste, men innan det -choklad. otippat
45. Vem är den roligaste människan du känner:  rebecca, i think
46. Välj ett ärr på din kropp: tummen från biatchen!
47. Vad har du för ringsignal: volbeat- a moment forever
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten: inte i garderoben. men möjligvis i nån dammig kartong
49. Flirtar du mycket: nej, tror jag väl inte, va?
50. Vart togs din profilbild: i min säng
51. Kan du byta olja på bilen: HAHA, nej inte direkt. i don't do cars.
52. Har du fått fortkörningsböter: nopes. inte risk.
53. Vilken var den senaste bok du läste: för ett hus av sten. helt underbar bok, och borde verkligen läsas!
54. Läser du dagstidningen: ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning: Nej
56. Dansar du i bilen: jag dansar inte. punkt.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast: ingen aning, nån hemma hos sickan
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper: min namnteckning
59. oj, det kommer jag inte ens ihåg.
60. jag utmanar http://saandpit.blogg.se , http://rebeccanaapuri.blogg.se

okej, NU ska jag sova.
kiss!

♥ godnatt, babes!

det här papperet är as viktigt!!
så jag har placerat det mitt på golvet för att inte glömma att ta med skiten till skolan imorn.
kommer troligen glömmas ändå. men då har jag iallefall försökt.


"MAN KAN SE MATTAN!!" kors i taket!

jag visste att det var nåt jag hade glömt, och mycket riktigt. jag skulle fylla i papperet och räkna massa dagar.
vi hörs imorgon, för nu ska jag sova. imorgon är det den stora dagen. jag ska visa min kropp för hela klassen. fyfan! hoppas det blir dåligt väder.
god natt&kiss!



GLÖMDE EN GREJ. VILL BARA UPPLYSA OM ATT JAG OCH SYSTER CYKLADE TILL MEHEDE I LÖRDAGS. ALLTSÅ 1.4 MIL!! 
LÅÅÅÅÅÅNGT! ja, för att vara mig då alltså.

♥ nyfärgad

nu har jag mamma städat mitt rum, och mormor har åkt hem..
fast, det var iofs ett tag sen mommo åkte. det var kul att träffa henne, fick en ring också. och hon hade fått nya tänder. nu är hennes "huggtänder", som jag så fint kallade dom, borta. hon använder också ord som "cash", men det är sånt dom använder där uppe i norrland antar jag. ja, det har alltså hänt mycket med den 58-åriga tanten. min mommo :)
har hunnit färga håret också. det vart ganska mörkt, men det är som det brukar. färgen bleknar efter ett tag.


jag har blivit lite brun på sistone.


becca gick precis, innan vi kom hem hit så gungade vi i lekparken vid ica, precis som när man var liten, fast gungorna har ju krympt lite såklart. eller så har våra asses blivit större. jag vet inte riktigt.

nu sitter jag och lyssnar på "knock, knock knocking on heavens door". varför?
-jo, för att vi såg en film idag på psykologin om en kille som hette jesper och var beroende av heroin. har hade varit det i femton år och blev tyvärr bara 34 år gammal. hans kropp orkade inte mer och han dog hemma i sin lägenhet i en fåtölj.
man fick också se hur han gjorde iordning sin "morgon-fix". alltså, den första kicken på dagen, hur han tog sin spruta, och hur han sen blev när heroinet kom ut i kroppen.
det var verkligen hemskt, och jag måste erkänna att det faktiskt kom en liten tår där i mörkret.
anyway, den låten var iallefall på hans begravning. och jag tyckte den passade så bra in.

funderar på om det är nåt som ska vara inlämnat i veckan, men jag kan inte komma på nåt, så nu ska jag bara lägga mig i sängen med mitt nyfärgade hår och njuta av känslan att det snart är sommarlov.
kiss!


♥ 090601

idag är det första juni..
vilket betyder att det är sommar! juni är en riktig sommarmånad, och jag känner att det här sommaren ska jag leva som aldrig förr! jag ska inte ha en lugn dag! bortsett från idag.. och imorn.. och i övermorrn. men sen, sen är det full rulle hela sommaren!

Jag hade så jäkla ont i magen idag så jag åkte hem från skolan. kom hem vid halv ett, och fick reda på att vi hade slutat då i vilket fall, eftersom att vi skulle göra klart vårat arbete som vi håller på med om döden. jag och mickis valde att göra en plansch(?), och eftersom att vi är klara så fick vi gå. jag missade alltså inget. skönt!
efter det gick jag till becca och kollade lite. blev dock inget långvarigt besök då jag bestämde mig för att besöka hällbacka (min praktikplats) och prata tider om sommarjobbet osv. så nu har jag fått schemat och vet när jag ska börja.
Den 18:de juni börjar jag till den 12:e juli. och om dom behövde vikare nån dag extra så skulle dom ringa. : )

nu har jag ätit en billys.. okej, två billys och ska snart börja städa mitt rum som jag så länge har lovat min mor. men det blir liksom aldrig av. jag vet ju fasen inte vart jag ska börja. det är kläder överallt!
och ikväll kommer mormor.. henne har jag inte träffat på ett år, så det ska väl bli kul, antar jag. sen ska jag färga håret. Min utväxt är inte okej!
kiss!


såhär ser mitt rum ut för tillfället, och jag vet inte vart jag ska börja. usch! jag förstår inte själv hur jag har kunnat låta det gå så långt. om det finns en gud, hjälp mig!


min hårfärg.. viva, rich plum!

RSS 2.0