God natt

fan va jag är trött alltså, nu ska jag bada jätte länge, sen ska jag sova gott som fan!
God natt, Puss
/J

Puss!

Asså, det är inte det att jag inte vill skriva, utan att jag glömmer liksom bort att jag ens har en blogg över huvudtaget.
Nu har jag förresten kommit på hur man lägger in en bild, så det lär väl komma in en i slutet av detta inlägg.
Igår var jag iallefall på ön, det var trevligt, mycket folk, och mycket fulla folk. Men det var trevligt :)
Jag såg också min soulmate (!!!!) som jag bara måste gifta mig med. Pungt slut. Han var liksom helt jävla jätte snygg, iofs är det inte första gången jag ser honom, och inte pratar med honom men ändå, han är ju förjävla snygg!
Nu har jag precis ätit pizza, så nu är jag så mätt så att jag håller på att spy, det är mindre kul. Dessutom kommer jag att vara hungrig om 10minuter igen, det är också mindre kul. nu sitter jag och lyssnar på två låtar, endast två låtar. jag kan inte välja, och lyssnar jag på nån annan än nån av dom två så mår jag dåligt för att jag vill höra nån av dom så mycket.
det är jobbigt..
Jag ska försöka att slänga in ett inlägg ikväll också, dvs om jag kommer ihåg det.
Bob Marley - Redemption Song<3
Ras cricket - skin<3
 
Puss
/J


Trååååk!

Asså, fyyfan!
Jag sitter hemma själv när det är så jävla fint väder ute, ngn som vill leka? (aa) :)

Lycklig! :D

Asså, helt allvarligt.
Det håller inte med inlägg utan bilder, allt blir så seriöst och tråkigt då.. Usch nej!
Men jag har fortfarande inte kommit på hur man lägger upp en bild. Och ja, jag vet att jag inte har skrivit, men ska jag vara helt ärlig så visste jag att det skulle blir såhär.. Jag tröttnar efter en vecka. så är det med allt, ALLT (Observera ALLT!)
haha :DNej, nu funderar jag på att gå och sova, kom hem från lina för ett tag sen, har varit barnvakt åt hennes lillebror, Jocke. söt liten valp det där :) Och jag har skurit mig med rakvyveln imorse, och nu tänker ni "ett litet skrapsår, buhuhu!". Men icke ska jag tala om för er, utan det är skit djupt och gjorde ont som fan! Jag blödde seriöst i säkert en halv timme! Det var skit äckligt. Sen har jag stekt på badet också, med Piggy. Sååå hett asså! Gick inte ens att ligga i solen, var tvungen att vara i vattnet hela tiden typ. Skit jobbigt.
Nej, nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen sova, God natt! :D
Puss
/J

God natt

Har precis ätit kyckling, såå gott. Och den blev ännu godare när jag tänkte på hur nyttigt det är med kyckling, och hur nyttig jag var när jag åt den! :D
Gröna lund imorn, kan inte bestämma mig om jag ska gå imorn eller på lördag. Imorn ska det iofs bli fint väder, vet inte vad det blir för väder på lördag.. Åker iallefall hem på lördag vilket fall som helst, och då blire rullsand på kvällen. Trevligt!
Nej, nu ska jag lägga mig tätt intill Gabbie i sängen och titta på "saw!" jag som inte kan se skräckisar liksom, jag kommer ju få en hjärtattack och dö eller ngt!
Nej, god natt kära vänner! :D
Puss
/J

Hej

Har inte kunnat skriva idag för att jag har jobbat, kom hem och slocknade på soffan. Efter att jag hade vaknat så gick vi och handlade, kom hem och nu sitter jag här. Så jag ska väl snart gå och tvätta bort sminket och så, sen sova tror jag.
Plus att gabbie kom nyss och ska sova här, Mysigt! :)
Puss
/J


God natt..

Funderar på att gå och lägga mig inom en väldigt snar framtid. Jag är inte trött, men jag ska upp och jobba imorn.
Kommer gå fort iallefall. Och nu fick jag veta att det kanske blir grönan för min del på fredag också, men eftersom att min ekonomi inte tillåter grönan två dagar i rad så får jag helt enkelt välja. Ska jag åka med, Syster, henke, Helena och Erika.. Eller, Gabbie, Sabina, Linda, Tim och Nadia? Hmm, svårt att välja, sen är det inte helt säkert att jag kan åka med henke och dom iallefall eftersom att erika eller helena kanske skulle ha med sig någon, och då finns det ingen plats i bilen. fast det skulle ju iofs inte vara hela världen eftersom att så kan jag åka med Sabina och co.
nej, det här vart ett långt och väldigt tråkigt inlägg kände jag nu.
Kanske är dags att sova snart? Ja, det troor jag också :D
Så, God natt mina kära vänner.
Puss
/J

Stockholm

God morgon :)
Jag var duktig och gick upp halv 11 idag (aa)
Jag har bestämt mig för att åka till Stockholm idag, och på lördag blir det ev. grönan för min del. Och på lördag kväll blir det rullsand. Mysigt! Så, nu är det väl god tid för mig att hoppa in i duschen eftersom att jag inte har packat eller nånting.
Puss!
/J

Ön..

Kom hem nyss efter ett besök på Ön. Måste tillägga att det var så tråkigt så att jag allvarligt funderade på att dränka mig.
Nu ska jag nog sova snart tror jag :)
Puss

/J

Ön

Det ser ut som att det faktiskt blir ön för min del ikväll, iofs är jag noll taggad, men jag har så sjukt tråkigt så jag tror att jag åker ändå.. Så ja, jag slänger väl in ett inlägg innan jag far kanske.
Puss

/J


Tråååk!

Jag skulle kunna gråta ögonen ur mig för att jag har så jävla tråkigt. Seriöst, TA MIG HÄRIFRÅN!!
Nej, jag tänker lägga mig i sängen och äta glass.


Gråta?

Asså, jag vill bara gråta!
Först vill jag gråta för att mammas data är så jävla seg, sen vill jag också gråta för att jag sitter och tittar på "skönheten och odjuren" och jag tycker så sjukt synd om Nathan, man kan nästan förstå redan nu att hon inte kommer välja honom, jag blir verkligen ledsen alltså, jag skulle vilja hoppa in i tv:n och banka lite vett i den där lilla slinkans huvud!
Fast det går ju inte.. hoppa in i tv:n alltså.

Sen vet jag inte ens om det blir ön för min del ikväll, jag får se vad dom händer. Men det lutar nästan åt att jag blir hemma.

/J

Good night, my friend

Nej, jag har fortfarande inte kommit i säng.

Jag har istället kommit på vad jag hatar.. och det råkar vara dessa små reklam-rutor som ibland dyker upp mellan mina oerhört intressanta inlägg.
Kan dom inte bara liksom stay away, please!?
Jag sitter och stör mig på helt dåliga saker som jag egentligen borde skita i, typ som att min väska liggen på min säng..
Kanske är dags att sova snart? Jag är skittrött och känner att jag skulle behöva två st tandpetare för att hålla upp mina stackars ögoblock dom kämpar för att kunna stängas, men icke sa nicke!
Take a break, kiddos!
God natt/ J

Nu går jag och dör, hejdå

Jag var nyss ute på en promenad i min ensamhet, och pratade med Lina i telefon.
Och jag är så fruktansvärt mörkrädd så jag bad henne ringa upp mig så att jag skulle slippa gå i mörkret helt tyst.
Och när jag väl hade kommit en bit förbi kyrkan så hör jag ngt bakom mig, jätte svagt och inte högt alls, så jag vänder mig om av en ren reflex och en gubbe kommer cyklandes ganska nära mig, och eftersom att jag är så jävla mörkrädd så blir jag ännu räddare och SKRIKER för full hals, verkligen skriker. Och lina ba: men vad är det?! Och gubben ba: Oj, ursäkta, ursäkta.. där fick man gå och skämmas ända tills gubben inte kunde se mig längre, jag kan lova att t.o.m min mamma skulle kunna förväxla mig med en tomat just vid det tillfället, Åh vad jag skämdes, det var inte sådär "kul-skämmigt" utan det var mer "låt-mig-dö-eller-börja-gråta-skämmigt!"
Jag går aldrig mer ut! Jag tänker isolera mig i mitt rum i all evighet.

Förresten, jag vet att det är skit tåkigt utan bilder, men jag begriper mig inte på hur fan man får in några, och finns det nån god själ där ute som skulle kunna hjälpa mig med min blogg, den ser ut som ett helvete.
God natt!

/J

Flååsi :D

Kom hem från Muppis nu, eller ja.. för ett tag sen.
Åt på mc donalds, de var väl typ därför jag åkte dit.. och för att vara  med sandra förstås :)
Ah, sen hittade jag ett hårband jag inte kunde låta bli att köpa också. Så det gjorde jag. Nu ska jag ut och surra lite skit med min bästa vän.. Åh, så mysigt, det var skit längesen! <3
Det känns konstigt nu när man inte kan röka och snacka skit liksom.. btw. rökfri i 4 dagar nu! :D

Hejdååå

Nu pyser jag till Muppsala och hälsar på Sandraaaw!
Ring om de är ngt, ni som inte har mitt nummer behöver antagligen inte ha det heller :)

Puss /J


Sandra..

Funderar på att åka till Sandra idag, hon är i uppsala hos sin mamma och jag kommer inte kunna träffa henne på tre veckor! Buhä!
Har iallefall duschat klart nu. Ganska skönt :) Eller, jag badade. Jag har absolut inget vettigt att skriva så det här kommer förmodligen inte bli nån rolig blogg, eftersom att mitt liv är totalt ohändelserikt!
Så att.. ja, så är det.
Nej, nu ska jag föna håret sen sminka mig och klä på mig, sen far jag till bästa vän! <3

Kanske skriver lite senare också :)
/J

Dusch

Jag har fortfarande inte lärt mig hur man gör, iofs är det här mitt andra inlägg. Men det hör inte hit.
Vaknade för ett tag sen. Åh, så skönt jag har sovit, fast jag hade en helt sjuk dröm! Jag dömde om pizzor. Haha!
Lite knäppt.
Nej, nu ska jag nog hoppas in i duschen tror jag, det är så äckligt jäkla varmt i mitt rum så det känns som att jag behöver en dusch.
kanske skriver senare, jag tänker bli en aktiv bloggerska.

/J

En blogg?

Jag har liksom skaffat mig en blogg, inte riktigt på min hjärn-nivå, om jag ska uttrycka mig milt.

Och.. till namnet, som säkert ni mina tappra läsare *host* undrar över.
Jo, jag blev liksom less, eftersom att nästan varenda jäkla namn var upptaget. Och jag ville liksom heta ngt orginellt som "jenniferhedström". Tror ni att det gick eller? Naae!
Då blev det liksom "jenniiferheedström", Helt skit dåligt och jätte pinsamt namn om ni frågar mig.. det känns liksom som att det är alldeles för många bokstäver, jag måste liksom lägga in namnet på bilddagboken för att kunna komma ihåg det.. illa.

Sådär kissnödig så man knappt kan sitta still och man bara skakar på benet och allt man tänker på är att få kissa, så kissnödig är jag nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0