Långt och ointressant inlägg :)

Såja! Nu kan man äntligen se golvet inne i mitt rum.. pjuu! Lagt upp nyårskläderna har jag också gjort, men jag har fortfarande beslutsångest ifall jag ska ha pumps eller stövlar, jag menar... jag är ju inte sådär jätte van vid att gå i klackar, och om jag ska dricka så kanske det inte blir så lyckat. det är ungefär lika mysslyckat som michael jacksons senaste opration.. Lite less jag är också då, min datamus har helt av sig själv gått sönder, iofs kan det bero på att jag har tappat den i golvet, men det var faktiskt inte från nån hög höjd utan bara från mitt sängbord, och lite får den ju tåla, liksom! Ellerhur? fast, det kan också vara så att det är batterierna som behöver bytas, jag ska ta en nämare titt sen..

och ni kanske ser att jag har en ny header igen också, jag har ju så jäkla svårt att bestämma mig! Vet inte hur jag vill ha den. Nu ska jag göra en till min syster också. Sen tänkte jag faktiskt göra en till åsa, och beccus har ju redan fått en :) fast åsa kanske inte vill ha nån, eftersom att hon inte bloggar allt för ofta, men vem vill inte ha en fin blogg liksom?

Mja, imorn är det nyårsafton, och jag är jätte taggad, mest för att jag ska få ha steffys fina klänning. Resten blir väl som vanligt, alla är skit fulla, alla slåss, alla gråter, alla skriker och gapar, sen går alla hem och lägger sig. som vaanligt! Men fan, det här året ska bli bra har jag bestämt mig för.. Kommer väl in en och annan bild också, för i år ska jag banne mig knäppa massa bilder, har liksom typ en eller två bilder från förra året, och det är ju kanske inte så jäkla kul.. men jaja, nu ska jag bättre på min manikyr, sen ska jag gå till ica och köpa en påfyllning till min mobil. Puss! :)

rebecca, smart?

Rebecca säger:

jag vill sola solarie,


j. hedström säger:

jaså, det vill du?


j. hedström säger:

kanske jag inte vill


Rebecca säger:

nehe men jag vill, jag har så sjukt mycke tior och femmor och jag vill inte köpa godis och bli ännu fetare så då tänkte jag att sola blir man varken fet eller ful av


j. hedström säger:

HAHA! nu var du sådär smart igen, sickan!

Rebecca säger:
jag vet, harry!




Mja, hon är allt bra smart den där rebecca.


måndag

vart inte mycket sovande efter det där inlägget inte, näe. Jag pratade i telefon med andreas, och vi la inte på förrän klockan halv 6 och sen tittade jag lite på "mamma mia", jag har fortafarnde inte sett klart den där filmen, hah! Så jag somnade väl kanske 6.. suck. Det kan inte vara såhär längre, jag sover ju bort hela dagarna! Skärpning, jennifer!

Idag är den måndag, och en måndag som denna ska jag nog tillbringa med nån jag verkligen älskar och blir glad av att umgås med, nämligen rebecca. Hon tycker jag låter skit smart i bloggen, och det tycker jag med. Men det är bara för att när jag pratar med folk, då hinner jag inte tänka efter innan jag säger nåt, det är som att jag spyr med ord, men när jag skriver så kan jag tänka, bolla lite fram och tillbaka med olika ord, därför tror alla att jag är så satans blåst i verkligheten. det är faktiskt lite jobbigt, för jag får vääldigt ofta ångra det jag har sagt. Beccus kunde inte ens tro att det var jag som skrev, hah :D! Puss på henne och puss på er, nu ska jag kila! :)

ny header

Nu har jag gjort en ny header igen, fast samma färger och så.. Jag störde mig på den andra på nåt sätt, vet inte varför. Duger den? jag gillar den faktiskt, fast än är jag bara amatör. Men jag lär mig :) Näe, kanske skulle försöka sova lite? mja, jag tror så! God natt och puss på er!


Det här är den gamla! :)

hjärta till er

Åh, jag får bara fler och fler läsare, och jag blir bara gladare och gladare.  Åh, gud så kul! :)
Puss på er! :D ♥

Volumeaster

har precis tittat klart på "georgias rule" tror jag den hette :b.. Ganska knepig film och inget jag direkt rekomenderar. har bara legat och slappat i sängen idag. Skönt faktiskt. Händer ganska ofta iofs, men ja.. :)
Idag ska jag träffa Mattias! Åh, så skoj. Har inte träffat han nånting sen han kom. Så det ska bli jätte kul att träffa nöten :D nej, nu ska jag volumasta mitt hår. Btw, så är björn axéns volumeaster det bästa nån någonsin har uppfunnit, (efter fanta exotiska frukter och kladdkaka) och Björn axén är ett geni, ohja!

guitar hero

nu har jag spelat guitar hero för hela slanten!
jag och pojkarna har spelat nu, hur länge som helst. Vi ville låsa upp låtarna på aerosmith eftersom att det inte fanns några.. och nu ska henrik köpa world tour också. jag kommer sitta vid trummorna hela tiden, haha! :)
Tänkte bara säga god natt, för jag är jätte trött. kommer säkert somna i nån av pojkarnas säng. snaark..
Puss//Jennifer


yey!

NU HAR JAG EN NYÅRS KLÄNNING :D

Jag fick låna min systers underbart fina klänning, är väl liiite av en coctail klänning, fast ändå snygg och enkel. fast det får ni se på nyår! :D Den är dock liite stor, men jag har ett band i midjan som håller upp den, haha! Ser inte konstigt ut iallefall, och det är ju huvudsaken :D Den andra ska jag lämna tillbaka, eftersom att jag känner att jag inte skulle trivas i den. kände mig bara ful..
Nu slipper jag oroa mig för det iallefall! Sköönt!



Hejdå, nya klänning! :)


stan :)

var ju som sagt i stan idag, och jag hittade lite saker, dock inte på rean, men ändå :)


Trosor 59;- typ och bh 99;- gina
Plufsig tröja 149;- gina
Klänning 300;- gina
Block, penna och stift 115;- (tillsammans), bokia
Tanktop 99;- gina

Jag är en sån där som aldrig provar innan jag köper, om det är inte byxor. Jag kunde ha allt utom klänningen :( Den hade jag tänkt ha på nyår.. men vi får se, det kanske går att ordna. jag köpte 36, och det var lite litet över brösten sen stor i benen. Irriterande, men som sagt, det kanske går att ordna. Ska kolla om jag kanske kan sy lite vid benen.

jobbigt också att prova när det är så satans mycket folk, det är bara jobbigt då! jaja, nu ska jag städa mitt rum, det behövs!

Puss//jennifer

Mellandags hysterin... suck

huhu, nu åker jag snart till stan med åsa, alex och syster. Och kricke såklart. Tänkte försöka hitta en nyårsklänning. fast jag ska inte vara så satsig, bara nån enkel från gina eller nåt. Men det är typiskt mig, alltid ute i sista sekund. Och det värsta är att jag måste trängas bland alla hysteriska människor som knuffas och slåss för att komma åt just det plagget. Sånt stör mig, plus att när  man väl har fått tag på plagget efter svettningar och slag i ansiktet så måste man köa i halvtimme också.. Ååh, jag blir bara mer och mer irriterad på allt som har med julen och nyår att göra. Nyår är dömt att missslyckas och julen blir aldrig som man tänkt sig. aja, nu ska jag klä på mig. Puss! :)

 
haha, tröjan fick jag av systeryster i julklapp, och det står "I love hambuger", måste säga att det var det finaste någon någonsin har gjort för mig. Tack, steff
Sen ett par vanliga jeans från diesel.
Och en skinnjacka från carlings

Anticimex

Seriöst, mitt rum är a freaking mess! Och inte orkar jag städa heller. PLUS att jag just nu sitter och tittar andreas avlagda snus.. mm!

Det här är inte mysigt asså.. so not nice.


Wi, Wi, si choklad fleu flu ble, merci..
(Det är franska och betyder; Nej, nu är det läggdags mina vänner, tack för mig. Godnatt)
(Mja, på ett ungefär)

Slänger in en bild på becca från i onsdags också, bara för att hon är så söt.

im very berest and very mångspråkig, so to say

I have noticed that im very, very mångspåkig and can speak all möjliga languages, just ask me and i promise i will telll you, you can call me your own little dictionary!

just look!
I do speak veery good france to!

hej då
= au revoir

då, jaha  = alors

hej! = salut !
hej så länge!
= à bientôt !


 AND italian!
Ciao = Hej
Come stai? =hur mår du?
Mi manchi = Jag saknar dig
Saluti = Hälsningar


And now, my dear friends, i just want to say, à bientôt, Saluti Jennifer

Seriously, i just loooooove beeing så freaking smart! And Blondinbella.. hello, the girl got biig issues.


hm, fredag.. helg.. igen

Datorn mådde nog bra av att få vara avstängd ett tag, skulle jag tro! Så nu är jag back on track igen, nu dröjer det ännu en månad innan jag stänger av den igen :D

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och tittat runt lite, bland annat på blondinbellas nya tv-dagbok, eller vad det är, och jag måste säga det, jag gillar inte henne, har aldrig gjort det heller och kommer förmodligen inte göra. Jag tycker hon verkar så överdriven och dryg. Men jag måste säga att hon är ju grym asså! Tjejen är 18 år och ändå så, så framgångrik! Det är inte alla som får ett eget tv program bara sådär, inte!
Däremot gillar jag verkligen Kenza, eller nej, jag ÄLSKAR kenza, kanske inte HENNE, men hennes blogg. Jag skulle kunna läsa ihjäl mig. :)

Inatt kom andreas också, vid halv 3 nån gång, 3 kanske tillochmed. han snarkade och sov som en stock medans jag låg vaken till 5. han rörde väl första fenan vid 13.00 skulle jag tippa på. Nu väntar jag på min efterlängtade kebab som jag har varit sugen på ÄNDA sen igår! det ska bli så sjukt gott, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :D
puss!

Gråter en skvätt

Förresten, jag ska nu stänga av min älskade dator för första gången på en månad. jag känner att jag behöver det, eller JAG behöver inte det, men min stackars laptop som säkerligen kommer brinna upp om jag inte gör det behöver det..Buhu

Guitar hero



Herregud, jag vaknade inte förrän två idag! Jag var verkligen så sjukt trött eftersom att jag inte fick så mycket sömn natten tills igår. Så nu är jag heelt utvilad, så skönt! Idag kom henrik och andreas hem också (mina småbröder), det första dom gjorde var självklart att ena kastade sig i sängen och slog på tv spelet, och den andra satte sig framför datorn för att spela. Fast det är klart att dom ville prova sina nya spel som dom fick i julklapp :) Snart ska jag spela guitar hero med dom också, jag fick ju en sån gitarr och aerosmith spelet, och eftersom att dom bara hade en gitarr så var det ju bra. Mycket roligare att spela två än en.

Hann förresten inte se så mycket på filmen igår, 10 minuter närmare bestämt, sen sov jag som en stock, så jag tänkte göra ett nytt tappert försök att se klart filmen. Dagen kommer troligen att spenderas innanför husets väggar, eftersom att jag känner redan nu att jag inte har nån större lust till att att gå utanför dörren. jaja, nu ska jag spela. puss! :)

God jul..

har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna, och tänkte sätta i "mamma mia" som jag bla. fick i julklapp :) jag är nog den enda som har missat den filmen, och alla som jag har hört säger att den är bra, så jag tänkte titta det nu :)
Jag är så fruktansvärt trött, somnade typ 7 imorse, kunde verkligen inte sova, fy! Så jag har inte fått sova ut direkt. Jag kommer nog inte klara av att hålla mig vaken hela filmen, annars får jag titta klart imorgon. God natt, puss!


Christmas eve

Åh, gud, nu är jag mätt som en gris, och snart ska vi äta efterrätt också. Hur fasen ska jag få i mig det? Ojoj.. Kan nog klämma i mig lite eftersom att det trots allt ät mammas goda ananaspaj. Min mamma är inte bra på nåt som har med bakning eller matlagning att göra, men hennes ananaspaj är väärldens godaste, tätt följd av mormors ananaspaj. Vi har inte öppnat klappisarna än, men vi ska göra det efter ananaspajen, och det sorgligaste är att jag inte är ett dugg nyfiken! Jag har ju inte önskat mig nåt, bara en gitarr, men jag har börjat tvivla på om jag vill ha det eftersom jag känner mig så så pass bra att jag vet att jag kommer tröttna efter en vecka, sen kommer den stå där i hörnet och samla på sig en jäkla massa damm. Sen ville jag ju ha en lapop också, och det fick jag ju också, fast lite tidigare förstås :)
Nej, nu ska jag klämma i mig lite paj. Hörs sen, puss!
Och hoppas ni får en trevlig dag och en God Jul!

06:06

Helt allvarligt, jag har fortfarande inte somnat, och klockan är 06:06, jeez!
Tittade precis på "21" och det var bland dom bästa filmer jag nånsin sett. Åh, gud så bra den var! Nej, nu måste jag försöka sova, Puss

Jag kommer vakna precis lagom till kalle anka imorn känner jag, om ens det. jag kanske inte kommer upp innan julklappsöppningen. suuck!
God jul, förresten!


03:28.. ojoj

OJ vad tiden har runnit iväg! klockan är halv fyra och jag har suttit med bloggen i flera timmar och fixat och donat. vart inte så bra, men jag håller på att lära mig ett program som jag har på datorn. Nej, nu måste jag sova. Puss!


julafton imorn, suuuck



Jag och becca har ätit på greken idag, det var så jäkla gott! beccus åt en macka medan jag floska i mig hamburgare och pommes. Sen efter det så gick vi och hälsade på åsa en sväng som var hemma hos linda, hon var barnvakt åt skruttungen axel tillsammans med camillla och alex, så jag lekte lite med axel. Skönt när dom små är i typ 3-4 års åldern, när dom börjar förstå lite. Jag älskar barn, det gör jag, men jag får panik när bebisar gråter. Då skulle jag kunna "tappa" dom i golvet. haha. Men det tänkte jag på, liksom vissa skaffar ju barn i min ålder, och vissa är ju yngre ändå. Jag menar, tänk om jag skulle ha en liten bebis, jag kan ju inte ens ta hand om mig själv, och jag har så mycket jag vill göra innan jag skaffar familj! Jag har inga planer på att skaffa barn innan 25, MINST! jag är på tok för omogen för ett barn. Jag kan liksom inte laga mat, knappt tvätta, jag diskar kanske en gång i månaden, och jag kan inte ens sköta skolan, och med min inkomst på 1000 kronor i månaden så skulle det ju bli en total katastrof. Därför tycker jag att dom som skaffar barn när dom är unga verkligen ska tänka igenom saken. det är inget husdjur liksom, det är ett barn! det går inte att avliva om man inte vill ja kvar det. Gud, jag blir alldeles snurrig i huvet av att tänka på  att skaffa barn, köpa hus, köpa bil, betala räkningar. Jag kan inte ens tänka mig mig själv jobba.. usch! Jag tänker aldrig bli vuxen, när jag fyller 20 tänker jag ställa in alla födelsedagar framöver! punkt..

Imorn är det julafton.. - skjut mig!


HAHA!

Vad ska jag skriva om? Nu -såhär på lovet- är jag som en zombie. Jag reser mig bara ur sängen om jag abselut måste, eller ska äta mat. Annars ligger man här som en padda. Deprimerande.. fast jag hittade en rolig sak, faktiskt..


"Ojoj, jag var så satans nyttig nyss! jag var hungrig så jag gick för att ta nåt att äta, och trots all chips och ostbågar vi har i skafferiet så drack jag en proteinfdrink. va? det är ju helt sjukt nyttigt. Har aldrig vart så nyttig förr tror jag. Nu jäklar, hej då runda mage! Nu laddar jag inför beach 2033. Då beräknas jag ha platt och snygg mage.

nu ska jag göra mig oanträffbar och titta på "vänner". Puss!"


HAHAHAHA!! Jag kan inte förstå själv att jag skrev det där inlägget, det är ju liksom lögn rakt igenom! Eller, ah iofs så drack jag ju faktiskt en proteindrink, men dagen efter när jag kom hem till becca så började jag genast äta godis från skålen på bordet, för att senare på kvällen äta pizza. Så att.. mja, det blir ju knappast nån beach 2033.. kanske 3098, OM jag lever då, det får vi ju se..

bakis

mjaa, vad säger man? -Att jag mår som jag förtjänar och att jag fick lite för mycket av det goda helt enkelt. dagen kommer spenderas i antingen min säng eller i beccas säng med cola och jordnötsringar. Usch! 

Fredag

nu har jag planerat att börja göra mig i ordning i 2 timmar, men fortfarande inte kommit längre än hit..Jag måste platta håret, sminka mig, välja kläder, möta fia, åka till ica för fia ska ha groggvirke, gå hem till jannis och hämta öl, gå hem till åsa, förfesta och SEN gå hem till daniel. Och klockan är.. 17:24. Vi kommer ju inte komma hem till daniel förrän inatt! jaja. nu SKA jag resa på arslet och göra lite nytta. Kvällen kommer nog faktiskt bli riktigt bra. Hörs sen. Puss! :)

Pyssel, eh?



Blir ingen skola för mig imorn, eftersom att jag hörde det ryktas om att vi ska pyssla, och då kan jag känna att jag klarar mig utan att sitta och pyssla ihop julkort och smällkarameller, känns som att jag har växt ifrån det. Vill jag pyssla kan jag bsöka mammas jobb, det är typ på det stadeiet man pysslar. Så jag skiter it! :)
God natt, puss.


har kommit fram till att jag hatar julen. Julafton är så sjukt överskattat.

julbak=disaster!


När jag kom hem idag så gick jag raka vägen till kylen (as usual) och ser nåt som får mig att nästan tappa ögonen. En tanke, Oh no!  jag ser.. pepparkaksdeg. Det vankas alltså julbak hos familjen Hedström. det här kan inte bli annat än en katastrof. 

filip



Filip säger:

du& jag , vi är som cornflakes&mjölk, kaffe&socker, pelle&svanslös, 50+50=100, enfjortis å sin mobil, öl&fredag, pennvässare&penna, skolbuss&ungar


Filip säger:

förstår du?
..
Det här är filip, en av de få människor som jag vet att jag inte klarar mig utan. Du gör mig så otroligt glad bara av att finnas där! Visst, vi kan bråka, men blir alltid sams lika fort igen. Vårat "vänskapsuppehåll" vi hade i somras vill jag aldrig vara med om igen. Då skulle jag bryta ihop totalt, men det är sant Filip, du har rätt.. vi hör ihop, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Du är guld, och jag är så sjukt glad att jag har dig i mitt liv! I just can´t make it without you, darling!


Less på äckelskolan

känner mig inte på humör för nåt alls idag, och speciellt inte att skriva blogg! Ingen bra dag idag, jag har nog gnällt på alla jag har sett idag. Sånt humör, hade prov i näringslära idag också, som jag naturligvis inte gjorde för att jag är störd och inte pluggar. Så jävla less nu asså! Skolan kan ju ta sig nånstans. Helt ärligt så tror jag inte att det finns nån kassare skola än den fula, äckliga och dååliga skola jag går på.. tadaa, högbergsskolan! lärarna är ju totat iq-befriade, seriöst, en fiskmås har högre iq, eller nej, en MYRA har högre iq. Var och varannan lärare har ju mens varje dag, och resten är klimakteriekossor.. Och gubbjävlarna ska vi inte tala om. Usch! Är så less nu.

Skolan har spårat totalt.

 
jag lovar att den där bilden är retuscherad, och ändå ser det ut som ett skithål..

Godnattens



Nu ska jag och mina peace-fingrar sova, puss!

Tisdag



Nu undrar ju ni om denna söta unge är jag (självklart), det skulle det kunna vara, men det är min bästa vän rebecca. Här var hon 5-6 år gammal, och hon var ju så sjukt söt. jag blir verkligen lycklig ända in i själen när jag ser den här bilden. Hon ser så oskyldigt busig ut. Ett riktigt litet busfrö! tar alla priser, utan tvekan!

ida hade jag prov i cellen. Blev lite less, mina lärare är ju lite luriga och tog dom instuderingsfrågor som vi har fått göra och hade det som prov. kan även kallas lathet, det väljer ni själva. Anyway, så tror jag att det gick bra faktiskt. Svarade på det mesta, och att jag sen har lite egna tolkningar av saker och ting hör ju inte hit! :b

Har tittat på filmen "förtrollad" idag, ååh, den är ju så underbar. så himla mysig. Såg den på bio, och det pinsammaste var att jag och bella inte hade nån unge med oss. nej, så där satt vi, omringade av ungar som dreglade ner sina händer som de sen drog i ansiktet, snorade och slickade upp det, samt åt en och annan snorbuse, mm! En strålande fredagkväll. Det var ju garanterat den sista gången jag gick på barnfilm utan nån unge med mig. Men som sagt, den är ju så mysig med det teckande och sen blir det vekligt och så. Och det bästa är ju att det är en prinsessa med! :D den får en 5:a av mig. Lätt! Sen har jag spelar lite gh (guitar hero) med henke, nu spelar jag på hard, men är fortfarande inte uppe på sandras nivå som spelar på expert, jag har bara ett ord, -Nötarn! nu håller jag på att ladda hem hela säsong ett av svensson svensso. han är ju en egen prick den där Gustav, inget stjärnskott där inte! jaja, nu ska jag titta vidare lite, läsa lite intressanta bloggar, bla. kenzas. Puss!

The bodyguard


                                                            
provet idag blev uppskjutet till imorn, inte mig emot iofs eftersom att jag hade pluugat på fel saker. Suck! bara att börja om från början då. men jag kan det mesta ändå, var mest det som vi har gått igenom på tavlan, och det kommer jag ihåg. Och på onsdag har jag prov i näringslära också.. usch! Gjorde prov i psykologi idag också. ja, ni hör ju, det är helt sjukt vad mycket det är nu!

Idag har jag inte gjort mycket annat än att ligga i sängen eller sitta i soffan, tittade precis klart på "the bodyguard" också, den är helt sjukt bra. Kan se den flera gånger utan att tröttna, jag älskar den! tycker det borde finnas fler killar som Kevin costner, han har det där lilla extra som jag älskar! Whitney Houston är inte så dålig hon helller! :)

Film



Nu ska jag titta på pearl harbor, eventuellt gråta en skvätt (gråta floder) för att filmen är så sjukt bra och sorglig, och sen sova.. God natt :)

Utmanad

nu blir det många inlägg på kort tid, men vafan :)

utmanad!

Jag blev utmanad av: Pamela


Regler:
Jag skriver 8 fakta/vanor om mej själv och i slutet skriver jag 8 personer som jag i min tur utmanar!

Mina fakta/Vanor:

- Jag har väldigt jobbiga tix och tvångstankar.
- Jag har dålig hörsel och skriker när jag pratar.
- Jag äter lika mycket som en tränande kille.
- Nudlar är min favorit mat (mat?)
- När jag är rädd trissar jag upp mig själv så att jag blir ännu räddare.
- Jag är jätte känslig när det gäller toaletter och toaringar. usch!
- Jag är väldigt ego när det gäller vissa saker. (och vissa inte såklart)
- Jag hatar att visa mig utan smink.

Jag utmanar :

Steffy

Åsa

Mickan

Johanna.L

Piggy

Linnea
rebecca.S
Nathalie


MEN GUD!

 
(Hoppas bara att det här äcklet inte kommer hem till mig, ho-ho-ho.)


Något slog mig precis. Det är ju fasiken bara 10 dagar kvar till julafton! Åh, jeez va fort tiden går! Jag har förresten önskat mig en gitarr, nu jäklar blire livat i söderfors! OM jag får en, vill säga.

(Förresten, vilken tönt jag är. Jag svär knappt i bloggen när jag i vanliga fall svär hela tiden. Fråga mig inte varför. Vill väl verka duktig eller nåt.)
(Varför skrev jag det där?, whatever)

Söndag.. plugg?

Så typiskt mig! jag har precis börjat plugga, så det vart ju garanterat inget nergrävande i skolböcker här inte. Nej, utan jag väntade till klockan halv 10 så att jag måste stressa och få den där klumpen i magen imorn när jag väl sitter vid skolbänken och får det där sabla provet i handen. Och på tal om inget alls så har jag fortfarande mina pyamasbyxor och jag är trött som satan! Blir nog tidigt ikväll, skönt att somna tidigt för en gångs skull! Sitter och pratar med becca också, och vi har just kommit på hur vi ska bli rika. Hon ska bli maffiaboss, och jag ska sälja knark till kändisar och sen sälja skvaller om dem till pressen. Den planen är ju garanterat vattentät!

Gårdagen spenderade jag hemma hos becca, sov kvar där också eftersom att jag inte orkade gå hem igår. Lite bilder :)
Just ja! sandra kom ju hit också, och jag blekte håret på henne, det blev orange. men det är lungt :)
 Min söta! hon är bäst
 Sandra, före
 Sandra, during the färgning
 Sandra, efter

Finns ett flertal snygga videor också, men dom vågar jag inte lägga upp ;)

plugga




Det här ska jag göra nu, gräva ner mig i skolböcker och plugga på det kroppen är uppbyggd av, celler. Inte så jävla kul, men ett måste  då jag har prov imorn, och det är inte så svårt heller. kan det mesta, ska bara finslipa det lite :)
Puss!



helg

jaha, då var det fredag igen, och jag har inga planer alls för kvällen. Är lite sugen på att dricka faktiskt, men jag vet inte hur det blir. Vi får la se :) Jag gjorde inte matteprovet idag, jag kände att det inte var nån idé eftersom att jag verkligen inte kan ett skit, men jag ska göra det på omprovsdagen som kommer i frebruari, haha. Så till dess får jag leva med min IG-varning, dock inte så kul, men vad ska man göra? Nu sitter jag och  tittar på desprate housewives, så jag passade på att skriva lite i pausen. :b

nu börjar det, tjing! :D


underbar dag

                                (Bild på mig och beccus)

Är så satans glad idag! Gud så skönt det är! och inte vet jag varför heller. har vart en sjukt bra dag med ett underbart slut. Jag och becca åkte skoter, och det var så jävla kul! Ville inte kliva av. Även fast jag skrek som en toka, men det är väl som vanligt det :D dagen har spenderats med becca och mickan, var jäkligt trevligt, faktiskt! Skönt att kommam ifrån datan lite, även fast jag fick ångest när jag loggades ut från msn, men that´s life, liksom. vi har skrattat och skrattat och skrattat lite till, sen åt vi lite pizza, fy på mig. och sist åkte vi ju skoter då. Becca körde och jag bakpå, men lika glad är jag för det eftersom att jag föredrar att sitta bakpå. känner mig säkrare då :)
Nej, nu ska jag sova. den här dagen skulle bli ännu bättre om jag kunde få somna i tid, också!

11/12 Torsdag

kom precis in från denna vidriga kyla, och jag har nog aldrig varit lyckligare än idag att se min säng! Skolan gick bra idag. fick  dock inte mycket gjort, men jag kände ändå att jag hade varit tyst.. Funderar fortfarande på om jag ska göra matteprovet imorn eller inte. Jag känner mig verkligen inte förberedd på det då jag ligger efter litegrann och inte fattar mycket alls på våra lektioner. Kännner också att jag inte får den hjälp jag behöver. men det är förståeligt eftersom att vi är 33 st på en lärare, och jag kan förstå att det blir jobbigt. men det är ännu jobbigare för den som inte fattar ett skit. och om jag inte skulle göra provet imorn, utan vänta till omprovsdagen så får jag en IG-varning tills jag har gjort det där satans provet. Så jag har lite beslutsångest just nu. Usch!


less

jag blir så less! Jag är alltid så jäkla trött på dagarna, men sen på kvällarna när jag väl ska sova. Då är jag inge trött alls! Jag måste verkligen försöka sova. puss!


Nyttig

Ojoj, jag var så satans nyttig nyss! jag var hungrig så jag gick för att ta nåt att äta, och trots all chips och ostbågar vi har i skafferiet så drack jag en proteinfdrink. va? det är ju helt sjukt nyttigt. Har aldrig vart så nyttig förr tror jag. Nu jäklar, hej då runda mage! Nu laddar jag inför beach 2033. Då beräknas jag ha platt och snygg mage.

nu ska jag göra mig oanträffbar och titta på "vänner". Puss!

Prison break, desperate housewives

Har precis tittat på måndagens prisonbreak och gårdagens desperate housewives..


Prison break.. Seriöst, det är synd om killen. Allt han gör är ju dömt att misslyckas! Visst, det är en av mina favoritserier, men vad fasen, nu börjar det bli lite jobbigt. Och nu ska man behöva oroa sig för att karln ska dö också, det här är inte bra för mitt hjärta! Dör väl innan han jag..


Desperate housewifes.. Varför måste de alltid ha nån som man hatar? Först var det ju kaylas mamma, för hon var such a bitch! Sen när hon dog så vart det ju snorvalpen istället, Kayla. henne tålde jag inte. fan vilken liten satunge! Sen när hon försvann så kom dave istället. Och han är ju inte normal på en fläck, det märkte jag så fort jag såg honom. Hela dn där gatan är ju full av dramatik och hemligheter! But i looove it!


Onsdag

kom hem från skolan nyss, egentligen skulle jag ha slutat 4, men från näringsläran fick vi sluta en timme tidigare, och då satt vi svenskan efter så att vi fick åka hem en timme tidigare. fast jag sket i svenskan.. Fy mig! Försov mig idag också, så jag kom vid elva och missade därför psykologi-provet, och tur var väl det eftersom att jag ändå inte hade klarat det om jag hade gjort det. Det var tydligen skit svårt! men det visste jag innan. Det är många som har sagt att Bengt gör jätte svåra prov. Dock kan jag inte förstå hur han tänker eftersom han säger att om man får IG på provet så får man IG i betyg. och så tycker inte jag att det ska vara. jaja, det ordnar sig. Matte prov har jag på fredag också, jag känner mig ganska opepp på det eftersom att jag inte ens har gjort färdigt det kapitlet vi är på till hälften. Så jag har med mig böckerna hem idag och tänkte sätta i dvd:n som sitter i boken. det kanske kan vara till lite hjälp iallefall, och jag behöver verkligen all hjälp jag kan få när det gäller matte!

Och nu har jag iallefall kommit på en sak. Jag ska försöka.. eller, nej jag ska TVINGA mig själv att högst äta två gånger om dagen. Och det bli nog lunch och middag. och ing pizza, inge godis, inge fettiga saker. Bara självlagad mat. jag känner att jag verkligen behöver ta tag i min vikt, för nu är jag less! Vi får se om min egna lilla diet funkar :) Puss!

har faktiskt knäppt lite kort idag :D
 Visst ser det mysigt ut? :)
 mickis, söt som vanligt
 Aw, lille-gulle! mattias är så mysig!
 Här har vi dom, Järngänget! :D

pain

Smärta, det är var det är! SMÄRTA!! Jag har så sjukt ont i mina tänder. hade det i måndags med, och så somnade jag inte förrän 3.. jag behöver en bettskena eftersom att jag gnisslar tänder satan på nätterna. och det är inte chill eftersom att jag inte kan sova pga av denna vidriga smärta. Och jag som hade planerat så bra att somna innan tolv. Men till min (icke) stora förvåning gick min plan i stöpet eftersom att klockan har passerat 00.00 för 16 minuter sen... suck..

har laddat hem säsong 9 av vänner, så nu ska jag titta och förhoppningsvis få skratta lite.
-jag är tom på ord och vet ingenting längre..

Förresten..

så glömde jag min kamera hemma, jag visste att jag skulle glömma den, så jag förstår inte varför jag inte la fram den direkt efter att jag skrev att jag skulle ta med mig kameran. Men så är det när man inte tänker längre än näsan räcker!  Måste bli bättre på det där med kameran, det är ju skit tråkigt att läsa en blogg utan bilder!


Middagen

nu är jag hemma igen! Det var hur mysigt som helst! Vi åt fajitas (stavning) som är som tacos fast med kyckling istället för köttfärs. sen har man pitabröd. Från början skulle det vara jag, fia, steffy, åsa, becca, jannice och piggy. Men jannice kunde inte åka med, vet inte om bussen var sen eller nåt, men hon kunde inte komma iallefall. På tåget mötte vi peckie som skulle hem från skolan, men då sa vi att hon skulle åka med oss istället. Sagt och gjort :)
Efter att vi hade ätit så åt vi glass också, och det var ju den godaste jag nånsin ätit kan jag säga på en gång! Var typ.. lite kola kräm smak på den. eller nåt :b, skit samma. god var den iallefall. Det var jätte trevligt, förutom att vi diskuterade en mindre viktig sak, vilket jag kan tycka var lite trååkigt eftersom att det inte riktigt var läge för det. men aja... Jag hade skit kul, måste verkligen göras om.

Är så jääkla seg! Känner att jag kommer somna tidigt ikväll, och det känns så sjukt skönt med tanke på att jag inte har somnat före 2 på väldigt länge. Vilket självklart resulterar i försämrad skolgång och extrem trötthet! orkar liksom inte plugga, och det är liksom det som är det viktigaste just nu! känner själv att jag har varit väldigt slapp på senaste tiden. jag pluggar inte, jag sover på lektionerna (?) och jag är sur, eftersom att jag sover så dåligt.. Det är ju inte så kul för min omgivning, men jag ska försöka vända tillbaka dygnet nu, eller vad man ska säga. ska försöka somna innan 00.00 iallefall. till att börja med.. Förresten, såg att mina läsare har ökat, gud va roligt! :D
Nej, nu ska jag titta vidare, sen ska jag sova. Skriver ett godnatt-inlägg sen. Puss! :D


Tisdag

kom hem från skolan nyss. Hade prov i ergonomi, gick kanske inte så bra som jag hade hoppats. Det är så jävla svårt, men det är viktigt att man kan det eftersom att jag ska jobba inom vården, och då vet jag hur jag ska lyfta, vända och så. Vore ju tråkigt att få em ryggskada pga att man är lat, så jag ska nog ägna nån halvtimme eller så och läsa det kapitlet.
Engelskan skulle vara inlämnad idag också, så igår tänkte jag vara duktig och ta med mig böckerna hem, sagt och gjort. eller ah, sagt.. eftersom att jag knappt öppnade boken. Plus att jag glömde den imorse när jag gick hemifrån, så Leo var ju inte överlycklig för det, precis..

Nu ska jag platta håret och så, sen ska jag åka till gävle hem till gabbie och äta middag och snacka skit med massa andra tjejer. Måste komma ihåg att ta med mig kameran också! Puss! :D

Färdig

Äntligen! Nu är jag klar med designen. Tack så mycket för headern Mickan! (länk till hennes blogg finns) jag gillar den! Jag verkligen älskar brun och vit. Har alltid gillat brun, från början tyckte jag bara synd om färgen brun eftersom att den var brun, och alla barn hatade den bara för att den påminde om bajs. Så jag bestämde mig för att tycka om den. men nu tycker jag att den är riktigt fin, faktiskt! nej förresten, den är väldigt, väldigt fin! Finns ingen finare. Jag ska nog börja använda bara bruna kläder. och så ska jag ha ett brunt hus, och en brun bil, och bruna barn och... ja, bruna föräldrar. nej, nu börjar det gå till överdrift. God natt! Puss

Chuck bass


han är ju bara så sjukt snygg! Jag erkänner, i´m in love


jennifer aka joakim von anka



Känner mig sjukt tät, nästan som joakim von anka. jag äger hela 123 kronor! och det ska jag köpa julklappar för.  Nej, just ja, jag ska ju inte köpa till nån. Då är det ju lungt.
Eller vänta, jag ska ju köpa till becca. jaja, det ordnar sig. får ta det efter jul i värsta fall. Hoppas hon läser min blogg för annars missar hon det här nu. Jag säger då det, man går miste om så mycket bra saker i min blogg!

kom ganska precis hem från skolan, och jag är så sjukt sliten eftersom att jag inte somnade förräm efter tre nån gång. Höll på att somna i handen idag på lektionen. haha! fast mickann pickade mig med pennan så att jag vaknade. Jag är bra på det där med att somna på lektioner. Dagen kommer jag troligen (helt säkert) spendera tillsammans med en god vän.. datan. hon och jag har kommit varandra mycket nära på senaste tiden vilket jag tycker börjar bli lite deprimerande eftersom att jag bara ligger inne, igår tex. var jag inte ute en enda gång. det är hemskt! Skärpning!
egentligen borde jag plugga, eftersom att jag har prov imorn. jahapp, hur löser man det här? Kanske skulle plugga lite ändå? mjaaa... Nej. 

Film, big stan


Kollade precis klart på den här filmen, och den handlar om en kille som ska i fängelset för bedrägeri. Och när han får höra att man blir våldtagen i fängelset så blir han skit rädd och ska lära sig att slåss bara för att slippa bli våldtagen. Den är skit rolig, faktiskt! :D

Örjan lax

jag blir så jäkla less!
Nyss vart jag så sjukt sugen på popcorn, sp jag smög till skafferiet medans de andra kollar på filmen (jag ångrade mig efter fem minuter och gick in på mitt rum ist) och slet åt mig den sista påsen popcorn och tänkte smyga så att jag slapp dela med mig av den. så jag satte påsfan på tre minuter, men våran mikro är ju tydligen ingen att lita på eftersom att hela påsen bestog av ett stort popcorn när det var klart, som dessutom var svart! Ja, jag har då alltid sagt det, synden straffar sig självt! Jag behöver något för att stilla mitt begär, annars blir jag Örjan lax igen! Känner hur tröjan börjar spricka i ryggen.

jag är inte dum, inte.

Jag är lika slut som artist som Britney, asså!



jag har fortfarande inte kommi in i duschen. men nu har jag iallefall fått becca att läsa min blogg efter mååååånga veckors tjatande. iofs så kommer det nog dröja ett bra tag innan hon läser den igen. Hon har den dåliga ursäkten att hon glömmer bort vad min blogg heter hela tiden, men jag har kommit på att det bara är en dålig ursäkt, eftersom att jag både har länkat den på bilddagboken OCH på min msn. Hon verkar tro att jag är dum eller nåt! Hon ska nog få veta vem det är hon har att göra med! hon tror att hon kan lura mig.

Snart börjar irene huss- tatuerad torso på kanal plus, och den ska jag se tillsammans med syster, ola och mamma. Det ska bli lite mys, om man bortser från min äckligt vidriga mensvärk som bara blir värre och värre. Usch, usch, usch. nej, nu ska jag titta vidare, sen ska jag titta på filmen. puss!


lördag

Det blev en helt nyker helg, vilket jag tycker var väldigt skönt.
Igår var jag och beccus hemma hos henne, drack nån öl och åt mat. Pasta bolognese :) efter det så ringde tony och hade ungefär lika tråkigt som oss. så vi bestämde oss för att åka iväg en sväng, så vi for till gävle. Där åt vi på max och tittade vad som hände på stan. så jäkla mycket hände det kanske inte så vi åkte hem till tony, där vi låg i sängen och prata en stund sen gick jag och becca och lade oss på jimmys rum, och somnade ganska fort.  

Blev väckt 11 av andreas imorse, då väckte jag beccus och gick in till tony. Hoppade lite på han så han vaknade och tvingade honom att koppla i sitt wii så att vi kunde spela :D Efter att vi hade spelat ett tag så skjutsade han hem oss. Tänkte hoppa in i duschen snart, känner att jag behöver det :)
puss!

 jag och beccus :)


hmm.


Det här är jag och min bästa vän för ett par år sen! Eller, 1 (?) år sen? Skaplig skillnad nu och då.. Varför lät mamma mig gå ut sådär?

MENSVÄRK

God morgon! (eller nåt)
Klockan är kvart över två, och vi har precis ätit frukost. Nu skriver jag fort som satan för att jag sen ska kunna lägga mig i sängen och skrika över min fruktansvärda mensvärk! aaaaaaaaaaaaaaaaaaj! det gör så jävla ont att jag skulle kunna gråta som ett litet barn! Gör ont ända upp i ryggen!
blev väckt klockan 4 imorse av en andreas som trodde att jag skulle vara vaken då (?) han var dessutom nykter! eh? Jag var ju knappast vaken. men jag somnade om igen, det var ju tur för hans del, haha. han borde lära sig att ringa vid rätt tider på dygnet.

Vad gör vi ikväll? jadu, vi ska nog  bara vara hemma, eftersom att beccus inte får dricka. Det brukar inte sluta så bra för henne, så nu har hon insett att det är lika bra att låta bli. Så jag tror inte att det blir nåt för mig heller, men det visar väl sig. Som det ser ut nu så har kvällen inget spännande att erbjuda. Slutar väl med att jag och becca sitter hemma och spelar. (a) Nu ska jag lägga mig, för nu är döden nära asså. helt seriöst! jag dööööör!!

fredag

Jag och beccus har fastnat för need for speed, så nu sitter v i och nöter. Kände inte för att göra nåt alls ikväll, så jag och becca ska lana.. haha! Idag har jag som vanligt varit med min beccus, inget jag lider av iofs eftersom att hon alltid har massa överraskningar på lager, får mitt ett gott skratt varje gång jag är med min pärla :)
har bara legat hemma och tittat på massa filmer, bla. 101 dalmatiner som jag har längtat efter att se hur länge som helst. Tittade på den lilla sjöjungfrun också. Och då ska prästen tydligen få stånd när han viger ursula (den förtrollade ursula, när hon har ariels röst) och erik, men jag missar det hela tiden. och det måste vara så eftersom att det är fler än en som har sagt det. Får titta riktigt noga helt enkelt, skulle vara kul att se om det skulle vara så eftersom att det är en barnfilm.

nu ska jag äta vaniljglass, ligga med datan på magen, eventuellt spela lite och titta på film. mmm! Puss!


film

den här dagen har varit väldigt lugn, åsa och beccus har gjort mig sällskap. Men åsa gick eftersom att hon skulle till gårn, och det lät inte så lockande i mitt öron precis. Nu sitter vi här, jag håller på att ladda hem wallander och 101 dalmatiner som beccus vill titta på. Jag har länge velat se wallander-hemligheten, men jag har inte hittat den. så nu ska jag riktigt njuta av en lugn stund. Har precis tittat på min favoritfilm också, Törnrosa. Jag säger bara, pjuu att beccus var här. Den filmen får det att krypa i benen, den är faktiskt läskig. speciellt när hon sticker sig på spinnrocken. Usch!

Jag har som sagt fem prov fram till jul, och istället för att plugga så sitter jag och funderar på hur fasen jag ska hinna med det. Jag har lagt upp pluggningen lite.. nämligen att inte plugga alls. För ett par dagar sen så kändes det som en lysande idé, men nu kännes det bara dåligt, eftersom att jag blir sjukt stressad och orolig över dessa prov när jag tänker på att jag inte kommer klara dom. jag får sån sjuk prestationsångest! det som oroar mig mest är matten, jag är så sjukt kass på matte och vet inte hur jag ska bära mig åt för att klara det! Jag kan heller inte förstå vad mina lärare tänkte när dom satte alla prov innan jul. Jag undrar vad som fattas i deras huvuden. Personligen så tror jag inte att det finns så mycket mer än vakuum därinne. Dessutom så är det inte normalt att be sina elever att hålla käften. Det är inte heller normalt att säga att den ska spy på den!

hemma..

blev inge skola för mig idag eftersom att jag inte somnade förrän nån gång efter 3. så jag hade väldigt svårt att komma upp i morse. hade ändå ingen jätte viktig lektion, så ingen led. nu har jag kanaler på mitt rum. Mamma fixar :D nu sitteer hon här på golvet framför mig och tittar på kort som jag har lagt fram. ganska fula!
nu är vi klara i vardgasrummet och köket, den enda som inte är klart är ju att vi ska lägga nytt golv. vitt golv ska vi ha. :)
Oj, nu kom syster hem, och hon har färgat håret. HON är grå i håret, stackarn! Usch.
Tänkte lägga in bilder på några rum iallefall :)

Här är vardagsrummet :)


Och här är vårat lilla lilla kök.


Resten av rummen är inte helt klara än..

laptopen funkar nu

Nu funkar min lap top, Weei! Nu fattas det bara en toalett och ett kylskåp, sen behöver jag aldrig mer gå ut! ;D
Idag har jag bara legat hemma, jag har knappt rest på mig.Egentligen skulle jag behöva plugga eftersom att jag har fem prov innan jul, och det är utan att överdriva! Jag blir galen, jag menar, villken normal människa sätter ett prov samma dag som man skutar skolan? Det stör mig.. jag har kollat på filmer idag, jag är sjukt svag för disneyfilmer. Snövit, peter pan, alladin och de 40 rövarna, alladin och jafars återkomst har jag tittat på idag. Gud så jag älskar alladin´. Fast bäst är ju ändå törnrosa! hihi.

Har börjat få ordning i huset nu också, nu ska vi tapetsera i mitt rum, lägga nytt golv och lite sånt. sen är det klart :) ¨
nu ska jag kolla vidare på alladin, Puss! :D

God natt

God natt, nu ska jag och becca sova, efter fleeera timmars spelande av Need for speed. vi lyckades! (:

Kebabrulle

idag har jag och becca myst hela dagen. Jag slutade halv 12 idag, så vi har ju haft mycket tid på oss!
Började med att gå till ica och köpa en kyckling baguette, och på vägen hem så var det nån jäkla idiot som körde förbi och stänkte ner oss! Skapligt less jag blev! Sen gick vi hem, åt våra mackor och tittade på desperate housewives. efter det så spelade vi need for speed, och jag blev örjan lax (Den arga i serien "hjälp!"), saker flög och jag var galen. Det där spelet är ju byggt för att jag inte ska klara det förfan! Efter det så bestämde vi oss för att äta pizza, eller jag bestämde oss för att äta pizza. Jag åt en kebabrulle, och den satt som ett smäck! :D


Måndag, prison break

Tittade på prison break nyss, spänningen är ju olidlig! PLUS att jag såg jocke på tv idag. jocke är en kille som jag var nästan tillsammans med, och han är grym på hockey! Så idag var han andre målvakt i brynäs a-lag. Pratade med han nyss, och han ska snart flyga hem från Skellefteå. Så sjukt glad för hans skull! Hoppas det går bra för honom. han skrev idag också innan han skulle dit, så jag tittade lite med mamma och Ola, och så såg jag honom där på sidan tillsammans med alla brynäs-spelare. och jag satt och skrek som en toka, haha! :D

Är väldigt trött, men känner ändå inte för att sova. Däremot så måste jag blåsa mitt hår, eftersom att jag har haft det blött i en handduk nu i över en timme, kan tänka mig att jag ser förjäklig ut i skallen! Känns konstigt att sova i mitt rum här i huset. Känns konstigt att bo här igen, men det är nog bara för att jag är ovan. nej, nu ska jag prata lite med Beccus, och sen krypa i säng! Puss&Godnatt! :)


(:

nu börjar vi få lite ordning mitt rum. Skönt! fast vi ska ju tapetsera om och så, sen ska jag få en platt-tv också, nu har jag min gamla. Suck.
Känner att det blev ett ganska onödigt inlägg. men jag mår illa och vill ha godis.

Flytt!

Å här flyttas det, hej och hå!
Fick en skaplig chock idag när jag kom hem från skolan, och ser att våra möbler är borta! eftersom att allt var på sin plats när jag gick imrorse.  Åh nej, tänkte jag, vi har haft inbrott! men det hade vi ju såklart inte. Utan mamma hade packat ner nästan hela vardagsrummet, och allt i hallen, men mitt rum var kvar. Eller a, allt utom mina kläder och min laptop, för det hade mamma tagit med sig :)

Har precis tittat på solstorm, jäkla bra film det där! och nu ska jag vänta på mat, min mage skriker. Puss!


RSS 2.0